5 міфів про лотерею.

Досі вірите, що лотерея й гральні автомати – одне й те саме? Або, що справжній білет буває тільки паперовим. І головне – виграші отримують тільки свої. Читайте нашу нову замітку та дізнавайтесь, як все відбувається насправді.

Отож спростовуємо міфи.

Міф 1. У лотерею не можна виграти. Лототрони підкручені.

Найпопулярніший коментар соцмереж: «ви все підтасували». Люди, яким не вдалося виграти в лотерею, роблять відеоролики, шукають докази на підтвердження теорії змови. Серед них трапляються різні версії: чиповані кульки, неповний комплект кульок, певним чином налагоджена робота лототрона і багато інших.

Ми могли б довго переконувати вас, наводити багато різних аргументів. Але у словах немає потреби, якщо все можна побачити на власні очі. Тут є, навіть, два шляхи:

  • Цілодобова онлайн-трансляція зі студії, на якій видно лототрони та всіх, хто до них наближається. Подивитися можна на спеціальній сторінці нашого сайту
  • Участь у роботі тиражної комісії. Приїдьте до студії та візьміть безпосередню участь у підготовці та зніманнях тиражу. Запротоколюйте побачене та розкажіть друзям свої враження. Щоб потрапити ближче до лототронів телефонуйте на гарячу лінію 0 800 807 807 або пишіть листа на [email protected].

Міф 2. Джекпоти та великі виграші дістаються вигаданим людям.

Так говорять, коли не вигравали самі великих сум або не зустрічали когось особисто. До того ж багато переможців прагнуть сховати своє обличчя і дають інтерв’ю інкогніто. Проте є й такі, які не бояться показати себе, розказують історії свого життя без прикрас та доводять іншим гравцям, що виграти цілком реально.

Подивитися на фото справжніх переможців можна у нашому блозі:

Міф 3. Онлайн білети не дійсні та несправжні.

Електронний білет має таку ж юридичну силу, як і паперовий.

Що підтверджує справжність білета:

  • Індивідуальний номер, який вказано на кожному білеті. За ним можна перевірити виграш.
  • Набір цифр, який вказує на місце придбання (сайт, додаток, термінал)
  • Номер замовлення.
  • Ваш e-mail, на який прийшов білет.

За цими даними компанія може перевірити дійсність білета. Як бачите, параметри мало чим відрізняються від паперового.

Але. У разі втрати паперового білета, відновити його майже неможливо. Щоб не загубити електронний – варт лише пам’ятати свою електронну скриньку.

Міф 4. Лотерея затягує. Люди стають ігроманами та лишаються всього.

Лотерея, дійсно, частково вважається азартною грою. Організатори і досвідчені гравці постійно нагадують про врівноважений підхід до гри. УНЛ слідкує за принципами Відповідальної гри та опікується вразливими гравцями.

Дослідження свідчать, що тиражні лотереї не викликають значної залежності та бажання відігратися. Розіграші відбуваються через значний проміжок часу в 1-3 дні. За цей час не встигають утворитися нейронні зв’язки у мозку людини, що відповідають за формування лудоманії.

Тиражні лотереї – найбезпечніший вид азартної гри.

Міф 5. Виграють лише ті, хто купує дуже багато білетів.

Виграш у лотерею – справа випадку. Ви можете купити 100 білетів і серед них не буде жодного зі значним виграшем. А можете поцілити з першого разу у джекпот. Звісно, що багато придбаних комбінацій на один тираж підвищують ваші шанси на виграш. Ви можете набирати кожну комбінацію окремо або скористатися функцією системної гри.

Серед джекпотистів Лото Максима за 2019 рік опинилися представники і тих, і тих. Для зручності ми розповіли про них в одній статті.

А як ви граєте у лотерею? Вірите у міфи, пов’язані з азартними іграми. Пишіть нам у коментарях – і ми обов’язково відповімо на всі запитання.

Коментарі

  1. Хотелось чтоб выйгрыш увеличился за угаданные цифры не полностью .все равно на билеты пойдут деньги .а то 15 гривен выйгрыш это обидненько

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *