Головне, вірити у свою перемогу: водій Олександр з Києва виграв 122 741 грн у Супер Лото.

Олександр не пропускає жодного тиражу Супер Лото. Він зважено робить ставки, дослухаючись до внутрішнього голосу, та отримає за це грошові бонуси. Погожої осінньої днини чоловік завітав до офісу УНЛ, де ми з ним і поспілкувалися.

Коротка історія перемоги.

У неділю ввечері киянин купив два білети у кіоску Державні Лотереї на вул. Якуба Колоса. В білеті заповнив два поля. В одне вписав власні цифри 14 20 25 36 39 52. Ця комбінація не влучила у ціль. У другому полі білета киянин закреслив відмітку «авто», доручивши вибір терміналу 05 11 14 27 33 50. Саме ці номери принесли немалі гроші, а саме 122 741 гривню.

Загалом, 23.10 лототрон обрав 6 наступних кульок: 05 14 27 33 41 50

Олександр працює особистим водієм. Він людина врівноважена та розсудлива. Вірить у знаки долі та знає, що колись йому неодмінно пощастить ще більше.

Як давно граєте? Яким лотереям надаєте перевагу?

Граю дуже давно. Ще з часів Радянського Союзу. Пам’ятаєте Спорт Лото 5 із 36 перед олімпіадою 80-го року? Я тоді майже виграв Волгу. Одного номера не вистачило. Потім вже скільки не грав, але так близько до перемоги не був. У Лото Максима по 3 номери вгадував, у Супер Лото 3 та 4 номери раніше збігалися. Трохи в КЄНО граю. Там також іноді щастить. Та все одно такий великий виграш вперше.

У вас є своя стратегія вибору номерів? Завжди декілька ставок робите?

Зазвичай, купляю один білет на 6 тиражів. Обрав числа і забув про них майже на місяць. Часто довіряюсь автоматичному вибору. Помітив, що такі комбінації часто спрацьовують. Ще важливо дослухатися до себе. От цього разу мені привидівся незвичний сон, що означає диво. Цікаво, що того дня я вже придбав декілька білетів, та потім вирішив повернутися до кіоску і зіграти ще раз. Як виявилося згодом – недарма. Мій виграш став справжнісіньким дивом.

Олександре, розкажіть, як дізналися про свій виграш?

Так вийшло, що не відразу. Я перевіряю білети у день розіграшу. Пізно ввечері заходжу в інтернет звіряти числа. Але тієї середи захворів і не зміг подивитися. Вже у четвер побачив, що 5 номерів збіглися. Спочатку, навіть, не повірив. Багато разів дивився то не екран, то на білет. Ця сума для мене зараз дуже доречна.

Поділитесь із читачами, на що плануєте витратити?

Так, це не секрет. У мене є борг. Я на машині робочій потрапив в аварію, довелося ремонтувати своїм коштом, бо належної страховки не було. Якраз виграшем і перекрию суму, що залишилася. Ще трохи доньці допоможу. Може, дружині і собі трохи на приємності залишиться.

Наша найцікавіша рубрика – порада для інших гравців.

Головне – вірити у свою перемогу. Якщо щось запланували, необхідно думати і говорити: не «якщо я виграю», а «коли я виграю, зроблю те й те». Ще – важливо мислити позитивно, тоді ви обов’язково притягнете до себе вдачу. Та наперед нікому нічого не потрібно розказувати. Великі суми виграшів не йдуть до тих, хто не вірить. А ще я помітив, що найчастіше джекпоти та інші великі призи виграють на повну чи зовсім молоду луну.

Вірте, грайте, вигравайте!

Коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *