Перший Джекпот у «Сільпо»: інтерв’ю з призерами миттєвої лотереї «Три сімки»

Перший Джекпот у "Сільпо"

У мережі супермаркетів «Сільпо» вперше зірвали Джекпот у Державну миттєву паперову лотерею УНЛ.

Щасливчики виграли головний приз скретч-лотереї «Три сімки»400 000 грн.

Як купити лотерейний білет УНЛ у «Сільпо» і виграти?

Виграшний білет придбали 15 квітня на експрес-касі супермаркету «Сільпо» за адресою  вул. Берковецька 6 Д о 16:31.

Ви також можете легко придбати свій лотерейний білет у супермаркетах «Сільпо» по всій Україні (окрім супермаркетів «Le Silpo»:

  • білети паперових скретч-лотерей «VIP Мільйонер», «Твоя Гра», «Три сімки», «Супервиграш 400 000» можна придбати на експрес-касах. Як це зробити, читайте тут;
  • білети числових тиражних лотерей Супер Лото, КЄНО, Лото Максима можна придбати на усіх касах, крім кас самообслуговування. Як це зробити, читайте тут.

Зазначимо, що старт продажів державних паперових миттєвих лотерей УНЛ у «Сільпо» відбувся менш як три тижні тому, а перший Джекпот уже зірвано.

Джекпотистка пані Анна та її чоловік Олександр уже завітали до центрального офісу УНЛ та отримали свій приз.

Вітаємо призерів та з радістю ділимося з вами їх історією виграшу.

Розкажіть про себе, звідки ви?

Анна: чоловік з Києва, я ні, зараз живемо у столиці.

Чи часто робите покупки у «Сільпо» на вул. Берковецькій 6?

Олександр: так, я там працюю поруч уже 4 місяці.

Зазвичай, з кожної зарплати купую дружині кілька білетів у подарунок. Вона, до речі, часто виграє, були призи по 100 грн, по 500 грн. Я вже втомився бігати міняти білети на гроші.

Ви саме миттєві паперові лотереї купуєте?

Олександр: так.

У «Сільпо» білети миттєвих лотерей не так давно продаються, де раніше купували?

Олександр: раніше я на автозаправці купував. А тут бачу на касі «Сільпо» з’явилися білети, я й купив.

Чому обрали саме скретч-лотерею «Три сімки»?

Анна: чоловік розповідав, що його привабив зовнішній вигляд, цікава картинка.

Олександр: так, я побачив щось нове, яскраве, ще й назва «Три сімки» мені сподобалась. Подумав: «Три сімки», тож треба взяти саме три білети і спробувати.

Розкажіть, як стирали захисне покриття? Як дізналися про виграш?

Олександр: я в той день відпросився з роботи трохи раніше, як відчував, у «Сільпо» купив білет. Потім стою на зупинці і проїжджає спорткар з номерним знаком «777», а я якраз з дружиною розмовляю. Кажу їй: «Це ж знак: лотерея «Три сімки», три білети, номерний знак з трьома сімками, у нас точно буде Джекпот».

Дружина стирала?

Олександр: так. Вона стирає перший номер – і там «37» і це ЧИСЛО співпадає з ВИГРАШНИМ ЧИСЛОМ «37», і під ним написано 400 000 грн. Все – далі вже тільки емоції: ми кричали, обнімались, дружину під стелю підкидав, донька аж злякалась, плакати почала, загалом було дуже гучно.

За правилами скретч-лотереї «Три сімки»,  якщо будь-яке з ВАШИХ ЧИСЕЛ збігається з будь-яким ВИГРАШНИМ ЧИСЛОМ, ви отримуєте право на грошовий виграш, сума якого вказана безпосередньо під відповідним ВАШИМ ЧИСЛОМ.

Що робили, коли емоції уляглись?

Олександр: одразу подзвонили на гарячу лінію УНЛ. Я розумів, що таку суму в «Сільпо» нам не випадуть. Але тяжко ці два дні було (від виграшу, до моменту його отримання), багато думок, планів.

Виграші паперових миттєвих лотерей до 3 000₴ можна забрати на касі супермаркетів «Сільпо». Для цього необхідно пред’явити свій виграшний білет, придбаний лише у «Сільпо», касиру.

Головні призи – 2 000 000₴, 800 000 ₴ і 400 000 ₴ – виплачуються виключно оператором УНЛ.

Як плануєте витратити виграш?

Як витратити виграш в лотерею?

Олександр: будемо інвестувати в навчання, щось відкладемо. Я займаюсь криптою, і зараз гарний час для невеликих інвестицій. Дружині якраз кілька тижнів тому купили в академії курс, який з невеликими інвестиціями може дати гарні плоди, якраз так співпало, що тепер ми маємо гроші на ці інвестиції. Тобто, це гарний старт і дуже вчасно.

Чи будете ще купувати лотереї?

Олександр: думаю, будемо. Не так щоб багато і часто. Та ми й багато не купували, за весь час може 100 білетів і збереться.

У числові лотереї ніколи не грали?

Олександр: ні, нам подобаються лотереї, що стирати.

Зазначимо, що це перший Джекпот у «Сільпо», однак не перший головний виграш у лотереї УНЛ у 2024 році: два Джекпоти уже зірвано у Лото Максима цьогоріч. Білети числових лотерей ви також можете придбати у «Сільпо» та позмагатися за Джекпоти:

  • Супер Лото – понад 22 000 000 грн;
  • КЄНО – 1 500 000 грн;
  • Лото Максима – більш як 1 ‍500 ‍000 грн.

Що можете побажати любителям лотерей, які мріють виграти Джекпот, як і ви?

Олександр: грати і вигравати. Хай вам щастить! Дякуємо, що надаєте таку можливість, що можна от так спонтанно виграти досить велику суму грошей, що це правда. Нам виграш уже прийшов, а ми досі не віримо.

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *