Математичний аналіз, синдикат та регулярна гра у КЄНО: секрети гри від переможниці Ірини

Ірина з Києва виграла 325 тисяч гривень у КЄНО, вгадавши 9 номерів із 9. Вона грає онлайн, ретельно обираючи номери для тиражу. Математичні розрахунки і трохи везіння – її формула перемоги. Разом з чоловіком Олександром Ірина прийшла в центральний офіс УНЛ отримати виграш і поділилася секретами.

Секрети гри від переможниці Ірини

Переможниця придбала 2 простих білети в інтернет-мережі, витративши всього 20 гривень:

12 25 27 32 33 38 52 57 70
04 11 22 23 28 29 60 72 76

Всі 9 чисел одного із полів збіглися з вибором лототрону і принесли 325 000 гривень. Другий білет не виграв нічого. Та, навряд, чи це засмутило.

Для довідки. У тиражі КЄНО №6849 від 10.01.2019 випали наступні номери: 12 25 26 27 30 32 33 38 47 49 51 52 55 57 59 70 71 72 75 77.

До речі, сума могла бути значно більшою, якби Ірина скористалася множником ставки.

Нагадаємо, збільшити виграш у КЄНО можна  удвічі чи навіть в десятеро разів. Для цього необхідно закреслити в білеті потрібний множник (від 1 до 10). Сума виграшу зросте відповідно до обраної цифри, незалежно від того, скільки номерів ви вгадали.

Професія – як частина хобі

Переможниця працює у сфері програмування. Створює софт для бухгалтерського обліку. Професія потребує постійного навчання та вдосконалення. Жінка добре розуміється на цифрах. Аналіз та статистика належать до її сильних сторін. Самотужки навіть написала програму для обчислення та прогнозування результатів. Інформацію не вигадувала, а брала з різних джерел – книжок із методами гри, різноманітних систем, принципів комбінаторики. Як бачимо, такий прискіпливий підхід приніс свої результати.

Серед улюблених лотерей киянки – КЄНО, Лото Максима та Супер Лото. Грати намагається кожного дня. Зараз поєднує декілька способів підбору комбінацій:

  • Неповні системи на декілька номерів;
  • Власні передчуття;
  • Пам’ятні дати та особливі числа;
  • Режим «авто».

Ірині подобаються щоденні лотереї за можливість відразу спробувати щойно віднайдений метод і одразу перевірити його результат. Через те у Супер Лото грає не так охоче. Довше чекати тиражів, ймовірність виграти менша, ніж приміром, у Лото Максима.

 До речі, саме джекпот Лото Максима – наступна ціль жінки.

Постійне захоплення

У лотереї подружжя грає давно. Пік їх захоплення прийшовся на 90-ті роки. У них навіть була власна романтична традиція – дарувати миттєві лотереї один одному. Але (сміються) від них було не стільки виграшів, скільки сріблястого сміття по всій квартирі.

Тоді їм підкорився і великий виграш у лотерею «6 із 39», яку, до речі, УНЛ почала проводити у 1997 році. Ірина та Олександр вгадали 5 номерів, але суму, навіть по тих часах, отримали досить помірну – близько 700 гривень. Велика кількість переможців другої категорії  зменшила індивідуальний приз.

Гра у синдикаті КЄНО

Ірина має ще один секрет продуктивної гри. Про нього ми часто згадуємо на сторінках нашого блогу. Це – синдикат. Переможниця об’єднала свої фінансові зусилля з подругою, то ж і виграш розділять навпіл.

Раніше й Олександр складався з друзями для спільної гри, але потім припинив. Після успіху дружини й сам планує долучитися. Але ще не вирішив – створювати окремий синдикат чи приєднатися до жінок.

Порада від переможниці КЄНО

Ірина відокремлює декілька факторів успішної гри:

  1. Регулярність
  2. Віра у перемогу
  3. Математичні розрахунки
  4. Найголовніше – гра у задоволення!

Виконати всі умови і спробувати зірвати великий приз дуже просто. А перший крок до цього – покупка білету онлайн чи у наземних точках продажу. Нехай пощастить і вам наступного разу.

Коментар

  1. Все правильно говорить переможець. Математичний аналіз і справді дає непогані результати, а якщо ще додати до цього хоча б маленький синдикат и регулярність гри, то неодмінно прийде перемога, адже це три кіта, на яких базується перемога.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *