«Без білета виграшу не буде», – інженер Олександр з міста Чорнобай отримав 107 880 гривень у лотереї Супер Лото.

Олександр регулярно грає у Супер Лото та мріє, як і багато інших наших гравців, про великий джекпот, який, зростає з кожним тиражем. За своїм чималим виграшем чоловік приїхав до центрального офісу УНЛ. Швидко отримав гроші та люб’язно відповів на декілька запитань.

Трохи фактів.

Він працює на Черкащині у невеликому цеху із виробництва мінеральної води. Виграш у Супер Лото вважає непоганою набавкою до зарплатні.

Щасливі комбінації бачить, зазвичай, уві сні. Для кожного розіграшу відмічає власні номери + обирає режим авто.

Цікаво, що цей приз другої категорії гравцю принесла саме комбінація авто.

Нагадаємо, результати тиражу 1297 від 25.09.2019: 03 10 14 17 29 37. Номер 37 не з’явився серед випадкових чисел, обраних терміналом і став на перешкоді багатомільйонного джекпоту.

До речі, Олександр, придбав свій щасливий білет завчасно – вранці 12 вересня у відділенні зв’язку за адресою вул. Леніна 173. Одна комбінація його власна – 01 05 06 15 16 51, а от друга – авто: 03 08 10 14 17 29.

Олександре, розкажіть, як давно граєте і в які ігри?

Граю давно і  тільки у Супер Лото. Зазвичай, відмічаю декілька комбінацій і ставлю на всі можливі тиражі. (6 – ред). Коли їх строк спливає – дізнаюся про виграші та роблю нові ставки. 2-3 тижні навіть не згадую про гру. В середньому витрачаю кожний раз до 200 гривень. Це дозволяє зробити декілька ставок і не б’є по кишені. Часто вгадаю по 3 та 4 номери. А от 5 – вперше. Сподіваюсь, ще приїхати до вас по джекпот, адже доля частенько мені всміхається.

А як дізналися про великий виграш?

Коли прийшов перевіряти чергову партію. Але одразу, навіть, якось не повірилось. Потім ще й в інтернеті декілька разів звірявся. Остаточно повірив, вже коли на гарячу лінію подзвонив, де мені й підтвердили мій виграш.

Якимось стратегіями користуєтесь?

Ні. Вважаю, що, якщо мені пощастить, то незалежно від певної стратегії. Раніше намагався вираховувати статистично, перевіряв різні методи і більше грошей витрачав на гру. Згодом зрозумів, що в цілому результат однаковий. Зараз просто граю, коли є гарний настрій для цього.

Які плани на виграш?

Подарую дружині та дітям, а вони вже самі нехай вирішують, нащо їх витратити.

Яку пораду дасте гравцям?

Головне вірити та купити білет, бо без білету ніякого виграшу точно не буде. Є така народна говірка: якщо 100 разів сказати «халва» – у роті солодко не стане, доки не скуштуєш. Так із джекпотом або іншим великим виграшем. Якщо ви не купити білет – то точно нічого не виграєте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *