Джекпот надії. Пенсіонер зі Львова виграв 2 832 000 гривень у Лото Максима.

Пенсіонер зі Львова Юрій Григорович виграв джекпот Лото Максима. А це не мало – 2 832 000 гривень. У святковому настрої вже 4 жовтня чоловік приїхав до центрального офісу УНЛ за джекпотом.

Для довідки: розіграш Лото Максима 1816 від 1.10.2019, номери: 4, 14, 17, 34, 35.

Юрій Григорович купив 5 білетів вдень 1 жовтня у магазині Продукти за адресою вулиця Князя Романа 24/23.

04 05 16 29 35
05 10 16 29 35
04 14 17 34 35
04 10 11 32 35
04 05 29 32 35

Один білет не приніс нічого, 3 збагатили на 45 грн (по 15 грн кожен), а от п’ятий зіграв на повну!

Юрій Григорович – відкритий чоловік із багатим життєвим досвідом. У жовтні йому виповнюється 75 років. Він має власну стратегію гри у лотерею. Його доля схожа на гостросюжетний фільм, а виграш – на неймовірний подарунок фортуни.

Особиста історія гри у лотерею.

Львів’янин розповів багато цікавих фактів із власного життя, поділився секретами вибору номерів та прочинив завісу власних бажань. Можна зняти кінострічку, та ми вирішили вмістити все у декілька історій. Вмощуйтесь зручніше та читайте особливості стратегії нашого джекпотиста.

Юрій Григорович почав грати в лотерею у далекому 1996, коли УНЛ встановила свої перші термінали в Автономній Республіці Крим. Мабуть, тоді львів’янин і не здогадувався, що це стане захопленням всього його життя і подарує шанс круто змінити долю. За часів Радянського Союзу чоловік полюбляв лотереї. Саме у Супер Лото він розгледів продовження старих добрих традицій, прозорість правил та можливість вигравати великі грошові призи.

Сьогодні він найчастіше купує білети у рідному Львові. Та коли буває в інших місцях – Трускавець, Самбір, Золочів, Дрогобич – не оминає можливості придбати декілька лотерейок. Улюблені ігри – Супер Лото та КЄНО, проте великі гроші, як не дивно, принесла саме Максима.

Колекція комбінації.

Він записує їх у спеціальні зошити, підклеює вирізки з лотерейної газети «Зигзаг Удачи», аналізує номери та визначає ймовірних щасливчиків. Найбільше йому подобаються варіанти авто. Чоловік збирає автоматичні комбінації інших гравців, перевіряє коли вони вигравали та використовує цю інформацію для подальших розрахунків. У записниках містяться майже всі виграшні числа Супер Лото, Лото Максима та КЄНО. Записи КЄНО зберігає лише за один рік, а от Лото Максима та Супер Лото – всі розіграші з початку 2000-их років.

 До речі, ця стратегія неодноразово давала свої результати. Джекпотист вже вгадував 5 номерів у Супер Лото в 2008 році. 4 числа збігалися частіше. В цій лотереї намагається не пропускати жодного тиражу. Одразу купує декілька білетів – в цілому до 200 гривень. Розраховує, щоб сума не надто вдарила по заощадженнях. Він робить прості ставки, проте на різні номери.

Друга улюблена гра Юрія Григоровича – КЄНО.

Недарма кажуть, що КЄНО може догодити найвибагливішим гравцям. Чоловік експериментував із різною кількістю номерів у білеті. Та згодом зупинився на 7 та 8. Адже саме стільки чисел йому приносять найбільше виграшів. До речі, вгадував і 5, і 6 номерів. У КЄНО, на відміну від Супер Лото, львів’янин купує всього 1 або 2 білети, проте помножує ставку, щоб у разі попадання виграш був більшим. Якщо є гроші, намагається грати кожен день.

Цікаво. У Лото Максима Юрій Григорович грає не кожен тираж.

Винагорода там менше, а йому потрібно небагато – немало, а гроші на квартиру. Погожого жовтневого дня він неочікувано, навіть для себе, придбав 5 білетів Лото Максима. Уважно заповнив, користуючись перевіреною роками методикою. В інші лотереї навіть не грав того вечора.

До, речі Юрій Григорович став 100-им джекпотистом Лото Максима! З чим ми його і вітаємо! Львів’янин зможе нарешті здійснити свою мрію та купити омріяне власне житло. Більше 20-ти років поневірянь не зламало сильний дух Юрія Григоровича. У його серці завжди жили любов та надія на краще життя. Про втрату основної роботи та житла читайте у наступному матеріалі.

Іншим гравцям чоловік бажає вірити в успіх та бути відкритими до знаків долі. Будь за що, зберігати всередині себе вогонь життя та жагу до кращого.

 Грайте – пощастити може кожному, незалежно від його соціального статусу та матеріальних здобутків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *