Як виграти джекпот Лото Максима?

Лото Максима – популярна гра з простою формулою. Тисячі прихильників щодня купують білети та виграють призи різноманітних категорій. Детальніше про лотерею та її переможців читайте нижче.

Історія Лото Максима.

Це наймолодша тиражна лотерея УНЛ. Її історія починається лише 2008 року. Спочатку розіграші проходили лише тричі на тиждень – у вівторок, четвер і неділю. І лише 11 років потому, а точніше з 09.04.1019 року вона стала щоденною грою.

А от формула завжди залишалася однаковою: 5 із 45. Як і більшість тиражних лотерей, вона є видозміненою формою КЄНО.

Правила Лото Максима.

Придбати лотерею можна на сайті УНЛ і в наземних місцях продажу. В електронній версії повністю збережено весь функціонал паперової картки. Так само можна відміти 5 або більше номерів (до 12), попередньо вказавши позначку системної гри, вибрати від 1 до 6 послідовних розіграшів для кожної комбінації.

Єдина відмінність – кількість полів. В онлайн варіанті їх можна набирати безліч, а от паперова версія обмежена шістьма в одній картці.

Статистика Лото Максима.

Середні шанси на виграш становлять 1:11. Звісно, виграти невеликі призи набагато простіше, ніж отримати джекпот. Шанси на здобуття головного призу 1 : 1 221 759. Вони значно вищі, ніж у Супер Лото, не кажучи вже про інші лотереї.

Детальний аналіз ймовірностей українських лотерей можна переглянути тут.

Порівняння із популярними світовими лотереями шукайте в цьому матеріалі.

Джекпоти Лото Максима.

За 2019 рік їх було зірвано 10 разів. Щаслива вервечка перемог почалася ще 8 лютого і продовжилась аж до грудня. Детальніше у табличці нижче.

Цікаво, що вигравали у 2019 найрізноманітнішими способами. Хтось купував авто, а хтось – користувався власними стратегіями чи методиками, перевіреними роками.

Історії переможців.

Ювілейний 100-ий джекпот Лото Максима виграв пенсіонер зі Львова, який, до речі, вже придбав квартиру у рідному місті на отримані гроші. Історія життя Юрія Григоровича схожа на гостросюжетний фільм і заслуговує окремої розповіді.

Олександр з Хмельницької області зіграв у повну систему на 6 номерів без жодної стратегії. Про секрет його успіху читайте в невеликому інтерв’ю.

А от Володимир з Харкова, навпаки, всю увагу приділяє математиці. Захоплення принесло чималу винагороду. У статті можна прочитати й особливості системної гри на 3 ключових номери. Скористайтесь нашою табличкою і у вас теж все може вийти.

Стратегії для виграшу Лото Максима.

Цікаво, що Лото Максима щедра не тільки на джекпоти, а і на призи другої категорії. За перші три місяці 2020 року її прихильники виграли в цілому близько 3 мільйонів гривень лише за 4 вгаданих номери, без урахування призів третьої і четвертої категорій.

Вартість простого білета складає всього 10 гривень. Це дозволяє випробувати різні стратегії, купуючи одразу декілька комбінації. Саме серед поціновувачів Лото Максими найбільша кількість експериментів з різними методиками підбору номерів.

Багато грають і просто у задоволення, не обтяжуючи себе математикою. Авто – непоганий варіант у боротьбі за джекпот.

Зверніть увагу, географія проживання неважлива. А щоб не витрачати час на пошук найближчої точки, купуйте щасливі білети онлайн. Використовуйте улюблені стратегії чи ставте на щасливі номери – ваша удача обов’язково вас знайде.

Нехай щастить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *