Миттєві паперові лотереї УНЛ у «Сільпо»: як придбати білет, зіграти та виграти  

Миттєві паперові лотереї УНЛ у «Сільпо»: як придбати білет, зіграти та виграти  

Миттєві паперові лотереї – проста та улюблена розвага, що може принести великі грошові призи. Відтепер ці лото продаються і в супермаркетах «Сільпо» по всій Україні.

Лотереї «VIP Мільйонер», «Твоя Гра», «Три сімки», «Супервиграш 400 000» від Української Національної Лотереї можна придбати, перевірити та, у разі виграшу, забрати приз на експрес-касах «Сільпо» (окрім супермаркетів «Le Silpo»).

Чому миттєві паперові лотереї УНЛ такі популярні?

Також такі лото називають скретч-лотереї або просто стирачки, адже для того, щоб зіграти, необхідно з ігрового поля стерти захисне скретч-покриття.

Як бачимо, правила гри елементарні – це і є першою перевагою скретч-лотерей. Також безперечним плюсом є те, що про свій виграш або ж його відсутність ви дізнаєтеся миттєво, як тільки зітрете захисне покриття, не потрібно чекати на розіграш. А от сам процес стирання в очікуванні виграшу – це взагалі певного роду медитація, а для когось спосіб полоскотати собі нерви.

Шанс виграти в таку лотерею великі гроші досить високий. Наприклад, шанс виграти головний приз у «VIP Мільйоне» 1:1.98, а у Супер Лото 1:7.

У скретч-лото у всіх рівні шанси на перемогу, адже головний приз 100 % є у тиражеві лотереї та він обов’язково дістанеться найуспішнішому гравцеві.

Тож пропонуємо вам не упускати жодного шансу і наступного разу, завітавши за покупками до супермаркету «Сільпо», не забути придбати лотерейний білет.

Як купити миттєву паперову лотерею у супермаркетах «Сільпо»?

Як купити миттєву паперову лотерею у супермаркетах «Сільпо»?

Білети паперових лотерей ви можете придбати на експрес-касах в усіх супермаркетах «Сільпо» (окрім супермаркетів «Le Silpo»).

Зверніть увагу! Білети числових лотерей (Супер Лото, КЄНО, Лото Максима) можна придбати на всіх касах мережі, а білети паперових лотерей на експрес-касах.

Як грати у паперові скретч-лотереї?

Механіка гри у всі миттєві паперові стирачки однакова: усі лотерейні білети мають ігрове поле, яке покрите захисним скретч-шаром, який необхідно стерти монетою або іншим зручним предметом. Під захисним шаром, залежно від гри, потрібно знайти суму виграшу, зображення призу чи виграшні числа. Деякі скретч-лото мають додаткові поля з бонусними іграми, їх також потрібно стерти.

Як виграти у миттєву паперову скретч-лотерею?

Як ми вже зазначали, шанси на виграш у всіх рівні. У стирачках неможливо збільшити шанс на виграш за допомогою підвищення ставки, адже ціна білета для всіх однакова, однак ви можете купити більше білетів лотереї.

Також вищі шанси виграти більший приз у лотерей з більшою вартістю білета: що дорожчий білет, то більший приз і що найголовніше – більший шанс виграти його.

ЛотереяЦіна білетаМаксимальний призШанс на виграшЯк вигратиБонус
«VIP Мільйонер»40 ₴2 000 000 ₴1 : 1.98Якщо будь-яке з ВАШИХ ЧИСЕЛ збігається з будь-яким ВИГРАШНИМ ЧИСЛОМ, ви отримуєте право на грошовий приз, сума якого вказана безпосередньо під відповідним ВАШИМ ЧИСЛОМ.Якщо серед ВАШИХ ЧИСЕЛ ви знайшли символ ДІАМАНТ ваш виграш становить 80 ₴.  
«Твоя Гра»30 ₴800 000 ₴1 : 2.49Знайдіть три однакових символи у горизонтальних колонках. Якщо ігрові символи збігаються, білет вважаються виграшним. Розмір виграшу визначається ігровим символом зазначеним в таблиці виграшів на білеті. 
«Три сімки»20 ₴400 000 ₴1 : 2.62Якщо, будь-яке з ВАШИХ ЧИСЕЛ  збігається з будь-яким ВИГРАШНИМ ЧИСЛОМ, ви отримуєте право на грошовий виграш, сума якого вказана безпосередньо під відповідним ВАШИМ ЧИСЛОМ. 
«Супервиграш 40 0000»20 ₴400 000 1 : 5.41Якщо будь-яке з ВАШИХ ЧИСЕЛ, співпадає з будь-яким ВИГРАШНИМ ЧИСЛОМ, ви отримуєте право на грошовий виграш, сума якого вказана безпосередньо під відповідним ВИГРАШНИМ ЧИСЛОМ.Якщо поряд з ВАШИМИ ЧИСЛАМИ ви знайшли символ БОНУС Х2, ваш виграш збільшується вдвічі.  

Як перевірити, чи виграшний ваш білет?

Як перевірити, чи виграшний ваш білет?

Щоб дізнатися, чи виграшний ваш білет, необхідно стерти захисне скретч-покриття і, відповідно до правил кожної з лотерей, перевірити білет.

Щоб переконатися у виграші або його відсутності, ви також можете перевірити свій білет:

  • на експрес-касах «Сільпо»: пред’явіть білет касиру, його відсканують і озвучать вам результат;
  • на сайті unl.ua у розділі «Перевірити білет»: відскакуйте штрих-код свого білета, який ви знайдете під захисним скретч-покриттям, або введіть номер вручну у відповідне поле, натисніть «Перевірити Білет», і система покаже вам результат;
  • у мобільних додатках УНЛ для платформ IOS та Android у розділі «Перевірити білет»: відскакуйте штрих-код свого білета, який ви знайдете під захисним скретч-покриттям, або введіть номер вручну у відповідне поле, натисніть «Перевірити», і система покаже вам результат.

Як отримати виграш у супермаркетах «Сільпо»?

Якщо ви виявились щасливчиком і ваш білет виграшний, ви можете забрати свій грошовий приз на касі супермаркетів «Сільпо». Для цього необхідно пред’явити свій виграшний білет касиру.

Виплата здійснюється лише по білетах, придбаних у «Сільпо».

Виграші до 3 000 виплачуються виключно у мережі «Сільпо» у грошовій формі або у формі сертифіката на придбання товарів.

Головні призи – 2 000 000₴, 800 000 ₴ і 400 000 ₴ – виплачуються виключно оператором УНЛ.

Детальну інформацію щодо оформлення виграшу ви можете отримати за тел. гарячої лінії УНЛ 0800807807.

Нагадуємо, що усі виграші у лотереї оподатковуються відповідно до чинного законодавства України! На кожному лотерейному білеті ви знайдете табличку «Виплата виграшів», у якій зазначені суми виграшів з урахуванням податків.

Не зволікайте, купуючи улюблені товари у супермаркетах мережі «Сільпо», покладіть у свій кошик лотерейний білет, і, можливо, він виявитеся виграшним.

Бажаємо вам вдалого шопінгу та великих виграшів!

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *