Подвійний виграш у Супер Лото: 7 порад для вдалого результату.

Супер Лото – улюблена гра мільйонів українців. Кожної середи та суботи будь-хто може виграти 28 732 000 гривень (сума постійно зростає). Для цього необхідно купити білет та дочекатися розіграшу. Як наблизити виграш та отримати більше вигод, дізнається наприкінці статті.

Супер Лото: онлайн і в наземних точках продаж.

Свою історію найпопулярніша гра Української Національної Лотереї бере з 2001 року, а точніше – з 11 квітня. Саме тоді відбувся перший тираж. Спочатку білети можна було придбати лише у фірмових терміналах УНЛ. Згодом – у 2008 компанія розпочала продаж білетів через сітку кіосків самообслуговування, а 2009 – через сайт та смс.

Окрім того, у Супер Лото найбільші джекпоти. Кожен громадянин України, який придбав білет, має шанс отримати понад 28 мільйонів гривень. Найбільше пощастило гравцю з Тернополя у 2007-му. 15,2 мільйона гривень опинились у його кишені того року.

Як наблизити виграш у Супер Лото.

Щоб отримати головний приз, необхідно вгадати 6 чисел із 52. За 5 вгаданих чисел пропонується ласа сума понад 100 000 гривень. Точна цифра залежить від загальної кількості гравців та переможців.

Щоб наблизити перемогу у Супер Лото, шанувальники вдаються до різних методів. Існує лише два перевірених способи, які дійсно збільшують шанси:

  1. Системна гра
  2. Покупка великої кількості білетів.

Проте для вибору комбінацій дієвих методів не існує. Виграшні кульки знаходяться цілком у прозорих руках, чи то у барабані, лототрона. На їх випадання не впливає статистика попередніх розіграшів, а теорія ймовірності зухвало пророкує 50/50 для кожного окремого числа. Виходи, як завжди, два:

  • Довіритися штучному інтелекту, тобто режиму авто.
  • Заповняти власноруч.

Для тих, хто обрав друге, пропонуємо декілька порад для розваги.

Як обрати комбінації у Супер Лото:

  1. Вивчіть статистику минулих тиражів та відсійте числа, що випадали найчастіше. Як правило, їх обирає багато гравців.
  2.  Не варто відмічати номери, що спрацювали у попередньому розіграші.
  3. Намагайтесь уникати послідовних цифрових рядів, наприклад 1,2,3.
  4. Облиште кратні числа чи зміщення на певне число, як 15, 20, 25 або ж 30, 40, 50.
  5. Оберіть хоча б один номер, більший за 31. Згідно зі статистикою, люди включають у свій білет дати народження, пам’ятні дні, які містяться в межах календарного місяця.
  6. Закресліть хоча б 2 числа більше 12-ти з тим же поясненням, що й у попередньому пункті.
  7. Ексклюзивна порада джекпотиста. Якщо колись ви довіряли свій вибір комп’ютеру, збережіть комбінацію і використайте у наступному тиражу.

Підготували особливий бонус. Скоріше читайте далі.

Подвійний виграш у Супер Лото.

З 1 по 25 листопада 2019 року перетворіть білет Супер Лото на квиток у зіркові вихідні в Києві. Ресторан, готель, концерт «M1 Music Awards. П’ять» та круті селфі з зірками шоу-бізнесу на Червоній доріжці. Чи таке можливо? Так! Зареєструйте свій білет Супер Лото, придбаний в означений період, на офіційній сторінці акції та очікуйте результатів.

Не зволікайте – у Супер Лото вигравайте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *