Багато простих білетів чи системна гра: переваги та недоліки обох методів.

Кожен гравець у лотерею неодноразово замислювався над способами збільшити ймовірність виграшу. Колись ми вже розповідали дієві схеми в цілому і системну гру зокрема. Сьогодні розглянемо найпростіший спосіб – кількість лотерейних білетів. Адже вона безпосередньо впливає на можливість виграти чималеньку суму грошей.

Статистика.

У кожної гри вона різна. Оскільки ми будемо порівнювати із системою, зупинимося на двох лотереях – Лото Максима та Супер Лото.

Спочатку трохи фактів. У Супер Лото необхідно вгадати 6 чисел із 52, тобто для кожного розіграшу вам необхідно обирати комбінацію із 6 номерів. Певно, багато хто ставить собі питання: А якщо купити всі комбінації? А їх небагато немало – а 20 358 520 штук

У Лото Максима їх трохи менше, адже тут виграшну утворюють 5 кульок, які кожен день обирає лототрон, а чисел всього 45. В результаті простої математичної дії отримали 1 221 759 комбінацій.

Звісно, купити всі невигідно, але ми можемо трохи наблизитись до виграшу. Як це зробити читайте далі.

У чому секрет стратегії?

З кожним придбаним білетом ви збільшуєте свої шанси на виграш лише за умови вибору різних номерів у кожному ігровому полі.

Щоб охопити всі числа у Лото Максима, необхідно купити 9 простих білетів, витративши всього 90 гривень. Звісно, що номери всіх ваших білетів опиняться серед обранців лототрона, а от чи будуть вони в одному білеті – невідомо. Тут і знадобиться ваша вдача. Прихильники лотереї вже навіть вивели формулу шансів на виграш. Виглядає вона так:

Шанси = Б/К,

Де К – загальна кількість всіх комбінацій, а Б – кількість придбаних вами білетів.

Повернемося до Лото Максима і наших 9 білетів:

Ш = 9/1 221 759 = 1 до 135 751

Зверніть увагу, дана методика не гарантує виграш, а тільки підвищує ваші шанси на нього!

Гра у Супер Лото.

Розрахуємо збільшення шансів. Для того, щоб врахувати всі числа для розіграшу, необхідно купити 9 білетів, витративши 135 грн. У комбінаціях навіть повториться 2 числа.

Рахуємо шанси:

Ш = 9/20 358 520 = 1 до 2 262 058

Пам’ятайте, більше білетів – більше шансів.

Відмінність від системної гри.

Методи схожі та протилежні водночас. Як це пояснити?

Суть обох полягає у тому, що ви граєте більшою кількістю комбінацій, підвищуючи свої шанси виграти джекпот або призи інших категорій. Та є значні відмінності.

Система передбачає вибір більшої кількості номерів в одному ігровому полі. А значить, що у розіграші беруть участь всі можливі комбінації, які можна утворити з чисел, що ви обрали. Це вигідно, якщо збіглися лише декілька номерів. Замість одного грошового призу, ви отримаєте винагороду за кожний варіант. Детальніше про системну гру читайте тут.

Переваги великої кількості білетів очевидні. Ви не обмежені 12 номерами, як за умови розгорнутої ставки. Кількість комбінацій не обмежена. Найголовніший мінус – кожна ставка грає окремо. Тобто якщо обрані номери опиняться у різних білетах – ви нічого не отримаєте.

До речі, даним методом ви можете скористатися й в іграх з відсутністю системи. Наприклад, Лото Трійка або КЄНО.

Недоліки методів.

Найголовніший мінус обох способів – необхідність додаткових грошей. Як ви могли вже і самі здогадатися, обидва методи потребують значного фінансування, адже кожна додаткова комбінація коштує 10 або 15 гривень (в залежності від гри Лото Максима або Супер Лото). Чим більше комбінацій (або додаткових номерів) ви оберете, тим більше доведеться заплатити.

Як же бути, якщо у вас встановлено ліміт на гру і ви не можете витрачати більше окресленої суми?

 Вихід – створити власний синдикат або увійти до наявного.

Переваги синдикату.

Коротко про створення синдикату ми вже писали в одному з наших матеріалів. Спільна гра –  найкращий спосіб здешевити покупку великої кількості білетів. Якщо учасників достатньо, можна навіть придбати декілька полів системної гри, максимально підвищивши свої шанси.

Якщо взялися самотужки організувати синдикат, не забувайте основні правила:

  1. Оберіть організатора.
  2. Запишіть всі правила на папері, бажано з підписами учасників.
  3. Не беріть гроші у борг на гру та самі ніколи не позичайте для уникнення спірних ситуацій.
  4. Зберігайте спокій та гарний настрій.

Для натхнення.

Лотерейний синдикат із Нью-Джерсі зірвав третину шаленого джекпота розміром 448 млн доларів у 2013 році. 16 учасників купили 70 білетів для участі у черговому тиражі лотереї Powerball. Їх вкладення виявилися не марними та привели до справді великого виграшу.

А який спосіб гри у лотерею найбільше подобається вам?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *