Системна гра. Підвищи шанси на виграш.

Бажаєте підвищити шанси на виграш? Різноманітні стратегії не приносять результату? Це й не дивно, оскільки вирахувати статистично чи будь-яким іншим способом результати тиражу просто неможливо. Системна гра – єдиний метод, який дійсно може наблизити вас до виграшу. Хочете дізнатися, чому? Читайте наш новий матеріал.

Трохи теорії.

Числова лотерея – це різновид азартної гри, у ході якої учасникам необхідно відгадати певну кількість номерів із загальної.

Щасливі числа визначає лототрон або спеціальні лотерейні програми випадковим чином. Передбачити математичними розрахунками обранців лототрону неможливо. Кожної гри все починається однаково, з однієї й тієї ж точки, тому принципи комбінаторики та статистики не допомагають.

Кожна числова лотерея має свою формулу, за якою й визначаються переможці. Від цієї формули залежать ваші шанси на виграш. Чим менше шансів, тим більший джекпот. І навпаки. Щоб зірвати джекпот у Лото Максима необхідно вгадати 5 номерів із 45. У Супер Лото це зробити складніше. Формула гри – 6 із 52.

Способи передбачення номерів.

Від появи першої лотереї у прадавньому Китаї люди намагаються вгадати числа чи ієрогліфи, які були у Піднебесній. При цьому методи виходять далеко за межі математики та й, взагалі, доказової чи хоча б теоретичної науки. Гравці звертаються до ворожок, медіумів, астрологів, намагаються трактувати свої сни та розгледіти знаки долі у навколишньому середовищі. Вони креслять графіки і навіть малюють карти випадання кульок. Не попадання, зазвичай, трактують недосконалістю системи або ще гірше – нечесністю розіграшів.

Як ми неодноразово писали, лототрон – механізм без пам’яті, який веде новий відлік з початком кожної гри. Попередній тираж НІЯК не впливає на наступний. Кульки обираються винятково випадковим чином. Хто сумнівається, детальніше можна почитати тут, а ми повертаємося до дієвих способів збільшити шанси.

Як грати по системі?

Щоб зіграти у системну гру, необхідно вибрати більше номерів, ніж потрібно для перемоги. Кожне додаткове число підвищує кількість ігрових комбінацій, а разом з ними і шанси на джекпот та призи інших категорій.

Українська Національна Лотерея пропонує системну гру одразу у двох іграх – Супер Лото та Лото Максима. Детально розглянемо кожну.

Системна гра у Супер Лото.

Як вже відомо нашим гравцям, щоб виграти у Супер Лото, необхідно вгадати 6 номерів із 52, що й пропонується при заповненні ігрової картки. Також на кожному онлайн чи офлайн білеті є додаткова опція – системна гра на 7, 8, 9, 10, 11 чи 12 номерів. Так, при виборі додаткового номера зверх «норми» ви збільшуєте кількість комбінацій до 7, 2 додаткових номери (усього 8) – 28 комбінацій. І так до 6 додаткових номерів для гри (тобто ви обираєте всього 12), які в сумі дають 924 комбінації. Звісно, ціна таких білетів вища. Та при збігу хоча б декількох чисел ви отримаєте гроші за кожну виграшну комбінацію. Детальні розрахунки можна подивитися на сайті УНЛ

Системна гра у Лото Максима.

Вона відбувається за подібними правилами. Єдина відмінність – кількість номерів, які необхідно вгадати, а звідси – і максимальна кількість комбінацій для гри.

Коли ви купуєте білет Лото Максима, завжди починаєте з мінімальної ставки – на 5 номерів. Наприклад, обрали 1,sys 2, 3, 4, 5. Це одна комбінація, яка бере участь у грі. Цього разу ви вирішили взяти додаткове число 6, тобто зіграти у системну гру. Тепер кількість ваших комбінацій збільшується до 6:

  • 1, 2, 3, 4, 5
  • 1, 2, 3, 4, 6
  • 1, 2, 3, 5, 6
  • 1, 2, 4, 5, 6
  • 1, 3, 4, 5, 6
  • 2, 3, 4, 5, 6

Під час проведення тиражу лототрон обрав наступні номери 3, 4, 6, 24, 38. Якби ви обрали звичайну ставку, ваш виграш склав би 15 грн за два вгадані номери. При виборі системної гри ви отримаєте гроші за кожну виграшну комбінацію.

  • 1, 2, 3, 4, 5 – 15 грн
  • 1, 2, 3, 4, 6 – приз третьої категорії (приблизно 200 грн)
  • 1, 2, 3, 5, 6 – 15 грн
  • 1, 2, 4, 5, 6 – 15 грн
  • 1, 3, 4, 5, 6 – приз третьої категорії (приблизно 200 грн)
  • 2, 3, 4, 5, 6 – приз третьої категорії (приблизно 200 грн)

У підсумку ваш виграш складе 645 грн при ціні білета 60 грн замість виграшу 15 грн при ціні білета у 10 грн.

Вигода помітна відразу. До того ж, зі збільшенням кількості номерів зростає кількість комбінацій, що беруть участь у грі, а з ними – і шанси виграти джекпот.

Спробуйте і ви!

Придбати білет Лото Максима    Придбати білет Супер Лото

Коментарі

  1. «Кульки обираються винятково випадковим чином. Хто сумнівається, детальніше можна почитати тут, а ми повертаємося до дієвих способів збільшити шанси.»
    Посилання тут не працює!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *