Чому варто спробувати нові миттєві лотереї

Приблизительное время чтения: 10 хвилин

Нова сім‘я миттєвих скретч-лотерей

Нещодавно у миттєві лотереї на сайті УНЛ додали дві нові скретч-картки за тематикою домашніх тварин: «VIP Тваринки – Кроленятко» і «VIP Тваринки – Гавчик». Вони відразу припали до душі онлайн-користувачам, про що свідчить підвищений інтерес до новинок. Нові лотереї зроблені з урахуванням попиту та запитів наших гравців, а тому не можуть не викликати природний інтерес.

Ця новина привертає до себе увагу, тому що:

  1. Ігри є дійсно цікавими для шанувальників лотереї, детальніше про це нижче;
  2. Поповнення у цій категорії дозволяє сформувати так звану лотерейну сім‘ю, деталі теж нижче

Нова сім‘я миттєвих скретч-лотерей

Спочатку розберімося, завдяки чому нові стирачки здобули миттєву популярність. Окрім того, що вони няшні  та привабливі, вони мають якості, які цінують лотерейні гравці та любителі випробувати долю.

Топ 3 причини, чому варто спробувати нові миттєві лотереї

1. Низька вартість

Лотерейна сім‘я домашніх тварин відрізняється тим, що скретч-картки мають невелику вартість, а точніше, ціна білета є найпривабливішою для подібних лотерей України. Вартість нових лотерей «Кроленятко» та «Гавчик» 5 гривень. Така ціна є найулюбленішою серед гравців миттєвих лотерей, тому що всі люблять дешеві лото, як й інші товари, а тому Українська Національна Лотерея пропонує найдешевші скретч-лотереї в Україні, а може й, серед світових лотерей.

Гравці могли помітити, що у наземних пунктах продажу вартість миттєвих лотерей починається від 20 гривень, а в Інтернет сегменті УНЛ – єдиний оператор, який пропонує реальні онлайн-стирачки.

2. Багато призів

Призи – це, безперечно, те, заради чого варто грати. Всі, хто купують лотерейні білети, бажають більше призів. У нових іграх їх предостатньо, адже за математикою цих лотерей один з трьох білетів має містити виграш. Загальний шанс на виграш складає 1 до 2.34 та  1 до 2,85, у лото «Кроленятко» та лото «Гавчик» відповідно. Це дає найбільш привабливі шанси серед усіх стирачок в Україні.

Тобто, якщо ви придбаєте три білети, за статистикою дизайну цих ігор, ви маєте вірогідність на 99%, що у вас буде виграшна комбінація під захисним шаром цих білетів. Подібні призові характеристики надають новим лотереям право претендувати на звання «Найбільш виграшна лотерея України у свої категорії».

Яка математична ймовірність виграти?

Потрібно зазначити, що це математична ймовірність. Звичайно всі білети перемішані та може бути така ситуація, що один гравець матиме 5 програшів, а інший 3 виграші підряд. Це вже залежить від вдачі, адже лотерея – це випробування на вдачу. Однак УНЛ, зі свого боку, зробила все, щоб математика та статистика була на боці гравця.

Звертаємо вашу увагу на те, що це математична ймовірність. Звичайно всі білети перемішані та може бути така ситуація, що один гравець матиме 5 програшів, а інший 3 виграші підряд. Це вже залежить від вдачі, адже лотерея – це випробування на вдачу. Проте УНЛ, зі свого боку, зробила все, щоб математика та статистика була на боці гравця.

3. Великий призовий фонд

Реальний призовий фонд нових миттєвих лотерей досягає безпрецедентних для скретч-лото значень. Лотерея «Кроленятко» в цьому плані є найбільш вигідною грою із реальним призовим фондом 92%. «Гавчик» має менший призовий фонд – 73%, проте є також лідером серед інших лотерей в Україні.

Що означає поняття призовий фонд?

Призовий фонд – це те, що гравець реально отримує на руки після вирахування податків. Більш обізнані читачі можуть знати іншу назву цього поняття РТП (з англійської RTP – return to player) – відсоток коштів, який повертається гравцям від зроблених ставок. Отже, відсоток коштів, які повертаються гравцям в цих лотереях, є дійсно значним.

Номінальний призовий фонд, з іншого боку, це той, що може вказуватися у правилах лотерей або в іншій офіційній інформації та містити призи із податками, які оператор лотерей повинен перерахувати в Державний бюджет України із кожного виграшу. Але гравцям не цікаве питання сплати податків, вони хочуть знати, скільки реально можуть виграти грошей онлайн на руки, тому ми намагаємось вказувати реальні виграші там, де це можливо, а податки сплачує оператор, відповідно до чинного законодавства.

Інші причини спробувати придбати нову скретч-картку

Милий дизайн

Дизайн повинен сподобатися більшості гравцям, адже він втілює тематику наших улюблених домашніх тварин, сповнений теплом та затишком. Це те, чого не вистачає кожній людині. Лото «Гавчик» зображає вірного та відданого друга, з яким ніколи не засумуєш. «Кроленятко» виконано в темі домашнього кролика – миле, цікаве, грайливе, пухнасте та товариське створіння. Сподіваємось, що всім буде приємно пограти з нашими тваринками та спробувати виграти трохи грошенят. Запрошуємо.

Простота гри

Умови гри достатньо інтуїтивні та прості. Вчитуватись довго зовсім не потрібно. Якщо ви стомлені, хочете відпочити та просто розважитися, то потрібно тільки стерти захисний шар (натиснути на кнопку «стерти») та побачити, чи ви виграли або вам пощастить наступного разу. У разі, якщо ви знайшли символ корони, то ви виграли, а якщо ви знайшли символ «VIP», то сума призу подвоїлась. Якщо ви не знайшли вказаних символів, то ви їх обов‘язково знайдете у одному з наступних білетів. У будь-якому випадку ми старалися для вас та екран гри сам все підкаже та допоможе.

Доступний головний приз

Будемо відверті, головний приз у нових лотереях не найбільший, проте він відповідає вартості лотерейного білета та концепції гри. Виграти головний приз – це доволі реальна задача. Він точно є у випущеній партії скретч-карток та його точно хтось знайде. Знайти його має реальний шанс кожний гравець у будь-якому білеті, адже всі призи у випуску перемішані, та ніхто не може знати місцезнаходження жодного призу, в тому числі працівники оператора.

Чесніть та безпека

Випуск білетів скретч-лотерей забезпечують фахівці з Чеської республіки, які вживають всі необхідні заходи безпеки шифрування, зберігання та розіграшу електронних білетів на власному сервері в одній з Європейськіх країн. Чесність та прозорість цього типу лотерей гарантується дотриманням виробником цих ігор стандартів безпеки Європейської асоціації лотерей. 

Хто відповідає за чесність та прозорість лотерей?

Та щоб остаточно пересвідчитись у повній чесності та прозорості скретч-лотерей додамо, що вони перевірені багаторічним досвідом проведення  лотерейної компанії SAZKA з Чехії, яка наразі є однією із найбільших лотерейних груп у світі та об‘єднує лотерейні компанії у Греції, Кіпру, Італії, Чехії, Австрії.

Зазначимо, що наразі група SAZKA виграла право проводити національну лотерею у Великобританії, а тому наші Домашні тваринки мають всі шанси незабаром з‘явитись також у Великобританії. Ці ігри ми проводимо у колаборації саме з чеськими провідними фахівцями в галузі лотерей. Отже, скретч-лотереї від УНЛ можна відверто назвати найбільш чесними миттєвими лотереями в Україні.

Дізнатися більше про переваги гри в миттєві скретч -лото можна в інших статтях нашого Блогу:

  • 500 000 гривень у скретч-лотерею «Готівка 500 000»: інтерв’ю з гравчинею, яка зірвала максимальний приз
  • Як і скільки можна виграти у скретч-лотерею онлайн

Лотерейна сім‘я

Випуск нових стирачок сформував нову лотерейну сім‘ю в нашому асортименті миттєвих лотерей, що також є досягненням УНЛ. Якщо ви ще не натрапляли на таке висловлювання, то не дивно, оскільки це є новим явищем серед лотерей України.

Що означає поняття «лотерейна сім‘я»?

Лотерейна сім‘я – поняття, яке широко використовується у інших країнах світу, зокрема у Європі та США. По суті, це певна серія лотерей – дві та більше гри, які об‘єднані спільною тематикою та концепцією, але можуть розрізнятися за математичними та ігровими характеристиками – ціна, закладка призів.

Сім’я надає можливість запропонувати в межах однієї концепції лотерею для різних категорій любителів – за ціною, головним призом, шансами на виграш. Наприклад, цьогоріч, у період Хелловіну,  шалено популярною лотерейною сім’єю в США є серія лотерей «Сімейка Адамсів». Ця лотерейна серія зображує на скретч-картках персонажів  та сюжету із легендарних історій про Адамсів.

серія лотерей «Сімейка Адамсів»
серія лотерей «Сімейка Адамсів»
серія лотерей «Сімейка Адамсів»

«ВІП домашні тваринки» – нова лотерейна сім‘я серед миттєвих лотерей УНЛ

Як ви тепер вже знаєте, УНЛ також може похвалитися лотерейною сім‘єю «ВІП домашні тваринки» із власною унікальною тематикою, яка має бути привабливою для кожного гравця.

Скретч-лотерея Кроленятко
Скретч-лотерея Гавчик
Скретч-лотерея Кішка

Всі три миттєві лотереї, які входять до сім‘ї «ВІП домашні тваринки», об‘єднані спільною концепцією та дизайном. Концепція включає, звичайно, милих тваринок із яскравим кольоровим дизайном. У сім‘ю входять лотерейні білети двох номіналів за 5 гривень та 10 гривень із головними призами, пропорційними ціні білета 50 000 гривень та 100 000 гривень. Як вже відмічалось вище, у всіх лотереях дуже привабливі шанси на виграш та підвищений розмір призового фонду.

Характеристики лотерей серії «ВІП домашні тваринки»

«VIP Тваринки – Кроленятко»«VIP Тваринки – Гавчик»«VIP Тваринки – Кішка»
Ціна5 грн.5 грн.10 грн.
Головний приз50 000 грн.50 000 грн.100 000 грн.
Загальний шанс виграшу1 : 2.341 : 2.991 : 2.84
Реальний призовий фонд92,25%73,5%82%
Ймовірність призу на 1 білет42,67%33,47%35,17%
Волатильність гриПомірнаПомірнаПомірна
Принцип гриЗнайти символ. Якщо знайдете символ «корона», то виграли приз. Якщо знайдете символ «VIP», то ваш приз подвоюється.Знайти символ. Якщо знайдете символ «корона», то виграли приз. Якщо знайдете символ «VIP», то ваш приз подвоюється.Знайти символ. Якщо знайдете символ «корона», то виграли приз. Якщо знайдете символ «VIP», то ваш приз подвоюється.

Гравці в інших країнах світу шанують випуск скретч-лотерей серіями або сім‘ями. Зараз ми спостерігаємо, що в Україні такий підхід теж є доволі популярним, а тому УНЛ й надалі планує розвивати лотерейні сім‘ї задля розширення вибору та можливостей наших гравців.

У підсумку зазначимо, що лотерея із нової сім‘ї є надзвичайно захопливою з ігрової точки зору та вигідною з фінансової точки зору. Вважаємо, що кожний гравець зможе оцінити ці лотереї, як досвідчені любителі миттєвих лотерей, так й шанувальники інших видів лотерей або ігор на гроші. У будь-якому випадку вони варті того, щоб спробувати. А якщо ми вас не переконали, завжди можна спробувати миттєву лотерею онлайн безкоштовно, скориставшись деморежимом гри.

Детальніше ознайомитися з іншими лотерейними сім’ями на сайті УНЛ ви можете у цих матеріалах:

Бажаємо удачі!

У матеріалі використано зображення з alchemy3.com

Андрій Бочковський

Про Андрій Бочковський

Директор Української Національної Лотереї з 2011 року. До цього довгий час працював на різних посадах в УНЛ, адвокатом, юридичним радником. Брав участь у розробці законопроектів та нормативних актів з регулювання лотерей та азартних ігор в Україні. Має великий досвід в організації лотерей та керівництві лотерейною діяльністю. На даний час здійснює безпосереднє керівництво організацією онлайн миттєвих лотерей, скретч-лотерей, тиражних лотерей та діяльністю оператора лотерей. Здійснює представництво УНЛ на національному та міжнародному рівнях, зокрема в Європейській та Світовій Асоціаціях Лотерей. Пройшов навчання в лотерейному університеті Європейської Асоціації Лотерей.

Переглянути всі матеріали від Андрій Бочковський →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *