Інструкція щодо отримання виграшу у наземних точках продажу УНЛ

Як отримати виграш у лотерею у наземних точках продажу білетів УНЛ

Сьогодні розповімо про те, що робити, якщо ви виграли у Супер Лото, КЄНО, Лото Максима чи Лото Трійка, а саме, як отримати виграш у лотерею у наземних точках продажу білетів УНЛ.

Важливо! Навіть якщо ви придбали лотерейний білет на сайті УНЛ, свій виграш ви можете отримати у наземних точках продажу лотерей.

Як отримати виграш у точках продажу лотерей УНЛ?

  1. Для початку вам необхідно дізнатися виграшний ваш білет чи ні і для цього його перевірити.

Як перевірити білет числових лотерей УНЛ?

Перевірити тиражний лотерейний білет можна декількома способами: 

  • У наземних точках продажу білетів.
  • Якщо ви зареєстрований користувач УНЛ, то в Особистому кабінеті ви маєте зайти у розділ «Білети», далі «Числові лотереї», потім натисніть «Неперевірені», і біля кожного білета клацніть «Перевірити».
  • Якщо ви купуєте білет на сайті УНЛ, білет з вашою ставкою надійде на вказану вами електронну пошту. Там ви можете знайти кнопку «ПЕРЕВІРИТИ БІЛЕТ».
  • На сайті УНЛ у розділі «ПЕРЕВІРИТИ БІЛЕТ». Вам необхідно ввести номер свого білета, далі система автоматично перевіряє співпадіння, і, якщо вони є, з’явиться відповідне повідомлення.

Увага! Виграшний статус білета надається тільки після розіграшу лото. Всі білети до розіграшу мають статус «невиграшний!

2. Якщо ваш білет виграшний, ви можете відправлятися до найближчої точки продажів білетів, щоб забрати свій виграш.

Щоб знайти найближчу до вас точку, ви можете скористатися «Картою точок» на сайті УНЛ. Мапа оновлюється щоночі. Ми постійно додаємо відкриті місця продажу для вашої зручності. Також це можна зробити за телефоном гарячої лінії УНЛ 0 800 807 807 або написавши на пошту [email protected].

Однак перед тим вам необхідно врахувати кілька важливих моментів. Щоб вам було легше, ми підготували для вас детальну інструкцію «Як отримати виграш у точках продажу лотерей УНЛ».

Як отримати приз, якщо ви виграли за паперовим білетом?

Як отримати приз, якщо ви виграли за паперовим білетом?

Виграшний білет – це документ, що підтверджує ваше право на виграш, тому його важливо зберегти. Рекомендуємо відразу після виграшу поставити своє прізвище та підпис на звороті білета, щоб унеможливити отримання виграшу сторонньою особою.

Якщо ви купили паперовий квиток у наземній точці продажу, вам необхідно пред’явити його в цій або будь-якій іншій точці, після чого оператор, який здійснює продаж, перевірить його та виплатить вам ваш приз.

Важливо! Про наявність сум більш як 500 грн у наземних точках продажу потрібно дізнатися за телефоном 0 800 807 807

Як отримати приз, якщо ви виграли за електронним білетом?

Як отримати приз, якщо ви виграли за електронним білетом?

Якщо ви придбали свій виграшний білет онлайн на сайті УНЛ, вам необхідно його роздрукувати, поставити підпис, ПІП та пред’явити у точці продажу білетів. Роздрукований білет перевірять та виплатять виграш.

Як роздрукувати електронний білет УНЛ?

Щоб роздрукувати свій білет з сайту УНЛ, вам необхідно зайти в «Мій Кабінет», далі у розділ «Мої Білети», далі «Тиражні лотереї». Серед ваших білетів оберіть виграшний, за яким ви маєте отримати виплату, та клікніть на нього. З’явиться детальна інформація про ваш білет та іконка «роздрукувати».

Як роздрукувати електронний білет УНЛ?

Натисніть на неї, а потім на кнопку «Роздрукувати» та оберіть принтер, якій під’єднано до вашого комп’ютера, або збережіть білет і роздрукуйте в будь-якому зручному для вас місці.

Електронний білет УНЛ

УВАГА! Якщо на сайті УНЛ ви вивели свій виграш на «Мій Рахунок», ви вже не зможете отримати його у наземних точках. Такі виграші ви можете не виводити, а використовувати їх для придбання нових білетів, або ж можете вивести на банківську картку або мобільний рахунок, натиснувши на кнопку «Вивести» та суму і всі необхідні реквізити.

Згідно з умовами проведення лотереї, ви можете отримати свій виграш у термін 180 днів з моменту проведення розіграшу.

Відповіді на всі питання, що можуть виникнути стосовно виплати виграшів УНЛ, ви можете знайти у «Довідковому центрі» на сайті УНЛ.

Бажаємо вам перемог та великих виграшів!

Зверніть увагу, що з 9 липня 2023 ціна на білети Супер Лото зміниться.

Вас також може зацікавити:

Все і навіть більше про КЄНО: історія, правила гри, стратегії, корисні поради

Два переможці Супер Лото: дві виграшні стратегії та правила успішної гри

Лото Трійка: як виграти, проста формула перемоги

Спершу відгадав «четвірку», а через багато років повернувся за Джекпотом – призер Лото Максима

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Коментарі

    1. Вітаємо, Сергій Васильович! Ви можете звернутися до нас за номером 0800 807 807 та отримати детальну інформацію щодо отримання великого призу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *