Лото Трійка: як виграти, проста формула перемоги

Лото Трійка: як грати та виграти

Як грати у Лото Трійку та вигравати

Лото Трійка – популярна лотерея із простою формулою. Розіграші проводяться щодня і дарують щасливчикам до 2 000 гривень. Сьогодні ми відкриємо всі секрети Лото Трійка: як грати та як виграти, яку стратегію обрати та як зірвати призи.

Лото Трійка – це український аналог відомих по всьому світі лотерей Pick 3 та Pick 4.

Інша іноземна назва Cash 3 та відповідно Cash 4.

Лото Трійка правила

Щоб виграти, необхідно вгадати трьохзначне число. Можна ставити на довільну або точну формулу.

Як зробити ставку?

У лотереї Лото Трійка  правила елементарні, а шанси виграти приз високі. Щоб зіграти у лото з українським оператором УНЛ, слід обрати 3 числа. Ігрове поле містить три ряди від 0 до 9. З кожного виберіть по 1 цифрі. Ваша комбінація готова! Далі визначаємо порядок – точний чи довільний, або навіть системний. У точному типі важлива послідовність номерів. Також можна подвоїти ставки та зіграти однією комбінацією в декількох тиражах – до 6.

Як виграти у Лото Трійка

Лото Трійка як виграти

Тож до вашої уваги гра Лото Трійка, як виграти у цю лотерею розкажемо тут.

Щоб виграти за допомогою Точного типу ставок необхідно, щоб номери, які ви вибрали і їх порядок збігалися з виграшними номерами та порядком їх випадання з лототрона.

Важливо, якщо ви вирішили поставити на 3 однакових номери, то це буде, саме цей варіант. Будь-який інший варіант гри для такої комбінації буде неможливий.

Щоб виграти за допомогою Довільного типу ставок необхідно, щоб всі три ваші цифри збіглися з виграшними номерами, незалежно від порядку їх випадання

Щоб виграти за допомогою Точний + Довільний типу гри має бути виконана умова виграшної ставки по одному з вибраних варіантах гри. Фактично ви робите два типи ставки на одну комбінацію.

Щоб виграти за допомогою системи треба, щоб був збіг номерів вашої ставки з виграшними номерами, незалежно від порядку їх випадання.

Значно підсилить ваш результат можливість збільшити ставку у два рази. Також ви можете обрати кількість послідовних розіграшів, в яких буде брати участь обрана вами комбінація. Це означає, що від одного до шести розіграшів ваша ставка буде брати участь автоматично, вам потрібно лише перевіряти її.

Як проводиться сам розіграш

Кожного дня лототрон обирає виграшні номери. У три відсіки запускаються комплекти кульок різного кольору – червоний, бірюзовий та жовтий.  Послідовно у пневматичні труби вилітають кульки кожного кольору, якій й формують виграшну комбінацію. За дійством у студії спостерігає тиражна комісія. Це пересічні небайдужі громадяни, що слідкують за чесністю розіграшу.

Історія українського Лото Трійка налічує вже 16 років. Тиражі стартували 2004 року. З того часу вони безупинно обдаровують українців, хоч і невеликими, проте реальними виграшами.

Лото трійка стратегія

Доля чи випадковість?

Для того, щоб виграти у Лото Трійка стратегія має важливе значення. Проте лототрон живе своїм особливим життям. Кульки строго однакового розміру та ваги вилітають тільки випадковим чином. Всередині прозорих відсіків потік повітря невгамовно перемішує кульки, поки одну з них не затягне на вершину слави, тобто вашого виграшу.

Вірити статистиці чи виглядати знаки, обирати самому чи користуватися випадковим генеруванням – вирішувати тільки вам. У кожного своя стратегія. Та правило одне: щоб виграти у лотерею – спочатку купіть білет.

Вас також може зацікавити матеріал: Інструкція щодо отримання виграшу у наземних точках продажу УНЛ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *