Супер Лото: нові ціни та нові можливості вигравати ще більше  

Нова ціна білетів Супер Лото

Українська Національна Лотерея – оператор державних лотерей з 26 річним стажем.За ці роки компанія зарекомендувала себе як лідер на українському ринку, ми проводимо числові та миттєві онлайн-лотереї у відповідальний, безпечний та прозорий спосіб.

УНЛ – надає гравцям можливість кардинально змінити їхнє життя на краще, а також спрямовує кошти на суспільні потреби та культурні проекти.

Від початку війни, як і всі бізнеси, ми зіштовхнулися з низкою випробувань, однак гідно їх витримали і продовжували свою роботу не зважаючи ні на що: проводили тиражі, виплачували виграші, підтримували ЗСУ, сплачували податки та невпинно розвивались, презентуючи нові сервіси та сучасні лотереї.

Нові ціни на білети Супер Лото

Для того аби продовжувати на найвищому рівні надавати лотерейні послуги українцям повідомляємо, що з 9 липня ціна лотерейного білета Супер Лото зросте на 5 грн і складатиме 25 грн.

Зауважимо, що ціна 25 грн – це вартість одного білета з однією комбінацією. Якщо ви ставите на дві, три, чотири комбінації, ціна білета сумується і складатиме, 50, 75 і 100 грн відповідно.

25 грн - нова ціна Супер Лото

Причина зростання ціни

Основна причина зростання ціни – пристосування до економіки в умовах воєнного стану. Рішення вимушене, однак це дозволить нам забезпечити:

  1. можливість збільшувати розміри мінімальних та максимальних виграшів. УНЛ забезпечує виплати найбільших в Україні виграшів, призи перераховуються гравцям вчасно, з дотримання усіх норм законодавства України;
  2. зростання головного призу Супер Лото – Джекпоту. Наразі Джекпот становить майже 16 000 000 млн, і зростає з кожним тиражем, після підвищення цін, його величина збільшуватиметься відповідно до нового прайсу.
  3. найвищу якість надання лотерейних послуг. УНЛ використовує тільки найкращі технології, які відповідають світовим та європейським стандартам. Ми тримаємо руку на пульсі усіх новинок та впроваджуємо їх, що забезпечує роботу найсучасніших, найпрозоріших та найбезпечніших лотерейних сервісів.
  4. ціни на білети КЄНО, Лото Максима та Лото Трійка залишаються незмінними. Підвищення ціни білетів Супер Лото дозволить нам залишити ціни інших числових лотерей без змін: КЄНО і Лото Максима – 15 грн, Лото Трійка – 3 грн.
  5. роботу на перемогу. Основною місією компанії є залучення коштів для Державного бюджету України. УНЛ – провідний оператор лотерей та найбільший платник податків серед лотерейних операторів України, адже 6 грн з кожного білета перераховуємо до держбюджету.

Вигравайте у Супер Лото по старій ціні

Наша мета – бути максимально відкритими та зрозумілими, а також надавати високий рівень сервісу на всіх етапах взаємодії гравця з компанією, тому ми заздалегідь повідомляємо про підвищення цін на білети Супер Лото і до 9 липня у вас є час і можливість виграти Джекпот ще за старою ціною.

Зверніть увагу! З 22 червня продаж багатотиражних білетів Супер Лото поступово буде обмежено. Спершу не можна буде купити білет на 6 послідовних розіграшів, у наступному розіграші на 5 і так до встановлення нової ціни і відновлення можливості купувати багатотиражні білети без обмежень 1 липня.

Рекомендуємо вам ознайомитися з історіями переможців Супер Лото та дізнатися ще більше цікавих лайфхаків для перемоги:

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *