500 000 гривень у скретч-лотерею «Готівка 500 000»: інтерв’ю з гравчинею, яка зірвала максимальний приз

В середу, 6 липня, на сайті УНЛ одна з гравчинь виграла 500 000 гривень у онлайн скретч-лотерею.

Переможною стала лотерея «Готівка 500 000». Зазначимо, що білет коштує 20 грн, а максимальний приз становить 500 000 грн. Нам вдалось зв’язатися з переможницею, щоб розпитати у неї про її враження від гри.

Чому обрали саме «Готівка 500 000»?

Я обрала онлайн-лотерею «Готівка 500 000» тому, що у ній найбільша вартість білета,  відповідно можливий найбільший виграш.

Чи граєте в інші миттєві онлайн-лотереї на сайті УНЛ?

Часто грала в лотерею на інтуїцію «Чарівне поле Патрика», також обирала гру «Щаслива Картка». Зі скретч-лотерей ставила ще на «Золоте руно».

Чи граєте у числові лотереї УНЛ?

Лише кілька разів грала у тиражах КЄНО. Взагалі раніше я не грала у лотереї, почала лише 2 тижні назад.  

А чому ви вирішили почати?

Мені на очі потрапив гороскоп. І для мого знаку зодіаку було зазначено, що є вірогідність виграшу в лотерею. Побачивши це, я згадала, що є така можливість виграти в лотерею і спробувала.

А раніше ви взагалі не грали і не вигравали?

Одного разу, десь 5 років назад, я купила лотерею за 5 гривень і виграла 100 гривень, чому була безмежно рада.

Ви поставили 20 грн, тобто мінімальну ставку, і виграли максимальний виграш 500 000 грн з першого разу? Чи були й інші спроби? 

Ні, зовсім не з першого. Було багато спроб. Останній раз я поповнила свій онлайн-гаманець на сайті УНЛ на 800 гривень і вирішила, що буду грати, доки не витрачу всі 800 грн або не виграю 1 000. Мені вдавалося вигравати 300 грн, і цю суму я теж поставила і продовжила спроби виграти. На момент виграшу у мене на особистому рахунку залишалося 270 грн.

Ви автоматично стирали все поле, чи самостійно – символ за символом?

Автоматично. Я доволі довго грала, тому просто тиснула «Грати» потім «Стерти».

Чи запам’ятали ви, що було зазначено на вашому виграшному ігровому полі (які числа, які символи)?

На жаль, ні. Коли я виграла, весь екран засвітився і з’явився великий банер з повідомленням, що я виграла 500 000. Все відбулось доволі швидко.

Які емоції були, коли ви побачили, що виграли?

Шок, звичайно. Я була дуже рада, адже мені невимовно пощастило. Першою я написала подрузі, вона навіть не повірила, що таке взагалі можливо. Потім вона переживала, що я не зможу вивести гроші зі свого особистого рахунку.

Можливо, ви уже маєте плани,  куди витратити свій виграш?

Я не буду витрачати одразу всю суму. Хочу купити новий ноутбук та телефон, решта виграшу стане моїм заощадженням. 

Чи плануєте ще грати та у які лотереї?

Після виграшу, я ще грала у миттєві лотереї, адже 500 000 не один можливий великий приз. Такожнайближчим часом можливо раз на тиждень гратиму в КЄНО 2-3 білети буду купувати, бо хочеться ще саме вгадати числа, а не натрапити на щасливий білет.

Щиро вітаємо призерку та бажаємо їй ще більше перемог у майбутньому.

Всім, хто бажає спробувати свою удачу, рекомендуємо дізнатися, чому варто спробувати зіграти у нові скретч лотереї за посиланням.

Важливо! Кожен гравець може використати свій повний виграш на свій власний розсуд – на свої потреби або на допомогу ЗСУ та Україні. Водночас,  УНЛ допомагає армії  від усіх нас та весь свій прибуток направляє на потреби ЗСУ.

 Тож грайте та перемагайте з Україною.

А чому варто спробувати нові миттєві лотереї читайте тут.

Також буде корисно проглянути матеріал: Найпереможніша новинка на УНЛ – миттєва лотерея онлайн «Солодке Бінго»

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *