«Чарівна Перлина» – новинка серед скретч-лотерей УНЛ з удвічі більшим призом

Бажаєте вигравати великі гроші миттєво? В Української Національної Лотереї є чудова новина для вас: нова скретч-лотерея «Чарівна перлина».

Не гайте часу, ваш виграш чекає, пірнайте у море та знайдіть його. А ми допоможемо вам: розкажемо, як грати у нову гру та як збільшити шанси на виграш.

Нова лотерея-стирачка «Чарівна перлина» – це підсилений варіант хіта серед скретчів УНЛ гри «Маленька Чарівна Перлина». Суть лотереї не змінилася, однак головний приз виріс вдвоє.

  • Максимальний приз: 500 000 ₴.
  • Ціна білета є фіксована: 20 ₴.

Як грати у нову лотерею?

1. Обрати розділ «Скретч-лотереї» на сайті УНЛ.

2. Обрати гру «Чарівна Перлина» і натиснути «Грати».

Порада: перед тим, як грати у будь-яку лотерею, уважно читайте інформацію про гру та детальну інструкцію «Як грати». Це значно підвищить ваші шанси на виграш.

3. Коли ви натиснете «Грати», з вашого балансу спишиться вартість лотерейного білета (20 грн.).

4. Перед вами з’явиться ігрове поле з зображенням 15 мушель з перлинами «Ваші числа» та три чорні перлини «Виграшні числа».

За принципом паперових лотерей-стирачок, де захисне скретч-поле стирають монеткою, необхідно стерти захисне віртуальне поле. Це можна зробити, пересуваючи мишкою по полі (пальцем, якщо ви граєте на планшеті чи смартфоні) стираючи мушлю за мушлею, або натиснути на кнопку «Стерти», що миттєво очистить все поле.

Порада: кожна миттєва лотерея на сайті УНЛ має безкоштовну демоверсію гри. Тож перед тим, як купувати білет, ви можете протестувати гру і зрозуміти її механізм на практиці. Демоверсія «Чарівної перлини» тут.

5. Миттєво дізнатися про виграш або його відсутність.

Ви виграли у скретч-лотерею «Чарівна Перлина», якщо:

1. на ігровому полі якесь з «Ваших чисел» збіглося з будь-яким з «Виграшних чисел». Сума призу дорівнюватиме числу, вказаному під відповідним «Вашим числом». В одному білеті може бути декілька виграшів;

2. серед «Ваших чисел» з’явиться символ «Зірка», то ви отримуєте приз, зазначений під ним;

3. серед «Ваших чисел» з’явиться символ «Чорна перлина», то приз, зазначений під ним, збільшується вдвічі.

Порада: важлива  особливість скретч-лотерей у тому, що головний приз точно є у випуску лотереї, тому він обов’язково дістанеться комусь із гравців, що більше спроб, то більші шанси на виграш.

Як бачите, правила гри не нові та максимально прості, а шанси на виграш високі.  

Нагадаємо, що на сайті УНЛ ви можете знайти скретч-лотереї на будь-який смак, і цей список постійно доповнюється новинками. Звичайно ж, ви можете продовжувати обирати улюблені ігри, наприклад, «Маленька Чарівна Перлина», але чому б не спробувати нову гру «Чарівна Перлина» і мати змогу виграти більший приз.

Також зазначимо, що кожен білет УНЛ – це донат ЗСУ, аже весь прибуток від лотерей компанія перераховує на потреби Української армії.

Дізнайтесь більше про те, чому варто звернути увагу на нові скретч-лотереї на сайті УНЛ у великому матеріалі про переваги онлайн-стирачок.

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *