Як і скільки можна виграти у скретч-лотерею онлайн

Безпека та благополуччя користувачів завжди є пріоритетом УНЛ, а особливо зараз, у ці надзвичайно складні для України часи. На нашому сайті ви можете зіграти у будь-яку лотерею онлайн і виграти свій приз, де б ви не були.

У розділі скретч-лотереї ми підібирали найкращі ігри-стирачки, тут ви знайдете як популярні, перевірені часом ігри, так і зовсім нові лотереї, розроблені відомими компаніями.

Що необхідно, щоб виграти у скретч-лотерею онлайн ?

Скретч-лотереї є одними з найпопулярніших серед гравців – вони вирізняються простотою правил та доступністю: купити білет – стерти захисний шар – дізнатися про наявність чи відсутність призу – отримати виграні гроші: менше ніж 1 хв вам знадобиться, аби виграти великий приз у  онлайн скретч-лотереях на сайті УНЛ. 

До того ж, у  всіх іграх доступна безкоштовна демоверсія, ви можете протестувати всі ігри або ж просто розважитись і пограти в улюблену лотерею.

У які лотереї можна зіграти?

Скільки можна виграти у скретч-лотерею?

У скретч-лотереї на сайті УНЛ можна виграти головні призи від 50 тисяч до 500 тисяч гривень.

Нещодавно у лотерею «Готівка 500 000» виграли максимальний приз. Ітерв’ю з переможицею, де вона ділиться враженнями від гри, читайте тут.

На відміну від інших онлайн-лотерей, у лотереях-стирачках фіксована вартість білета (5, 10 та 20 грн). Відповідно, головний приз є незмінним. Чим більша ціна білета, тим більший головний приз!

Не потрібно робити ставки на певні числа чи символи – виграшна комбінація визначена системою ще під час формування усіх білетів, тобто головний приз точно є у випуску лотереї, тому він обов’язково дістанеться комусь із гравців.

Окремо варто зазначити, що:

  • шанси виграти джекпот у скретч-лотереї набагато більші, ніж у тиражні лотереї;
  • про приз у скретч-лотереях ви дізнаєтесь відразу;
  • також ви можете миттєво отримати виграні гроші на картку або на баланс в особистому кабінеті на сайті УНЛ.

Як грати у скретч-лотереї онлайн?

Правила надзвичайно прості:

  1. обрати гру;
  2. можна зіграти у демоверсію або ознайомитися з правилами гри;
  3. натиснути на «ГРАТИ», після чого відбувається придбання електронної скретч-карти і з вашого балансу списується вартість білета;
  4. Стерти захисний шар на ігровому полі. В онлайн-лотереях це можна зробити двома способами: натискаючи на кожну комірку мишкою (чи пальцем на смартфоні) або за допомогою кнопки «Стерти» (програма відразу розкриває всі комірки).

Усі ваші призи та бонуси будуть виділені кольором, а виграш зараховується на ваш баланс.

Нагадаємо, що УНЛ допомагає армії  від усіх нас та весь свій прибуток направляє на потреби ЗСУ. Кожен гравець може використати свій повний виграш на власний розсуд.

Вперед до перемоги!

Все буде Україна!

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *