«Маленька Чарівна Перлина» – хіт миттєвих скретч-лотерей на сайті УНЛ

У ці складні для всієї країни часи ми продовжуємо працювати та виплачувати виграші. Нас часто запитують, у яку лотерею реально можна виграти гроші?

Відповідь максимально проста: на сайті УНЛ можна виграти велику суму грошей у будь-яку лотерею.

Сьогодні хочемо вас ближче познайомити з хітом миттєвих скретч-лотерей на сайті УНЛ – онлайн-грою  «Маленька Чарівна Перлина».

Ціна гри є фіксованою і становить лише 10 гривень, а максимальний приз 250 000 грн.

Як грати у скретч-лотерею?

Онлайн скретч-лотереї – інтернет-аналог лотерей, які раніше ми стирали монеткою.

Щоб розпочати гру в миттєву лотерею, натисніть «ГРАТИ». При натисканні «ГРАТИ» відбувається придбання електронної скретч-карти і з вашого балансу списується вартість лотерейного білета. Для цього вам необхідно створити Особистий кабінет на сайті і поповнити в ньому рахунок.

Далі необхідно стерти віртуальний захисний шар пальцем на смартфоні, або мишкою на комп’ютері, або ж автоматично, натиснувши «СТЕРТИ».

У грі  «Маленька Чарівна Перлина»ви стиратимете одну мушлю за іншою, під якою будуть вказані розміри призів, символи або номери, які мають збігтися з «Виграшними числами». Виграшна комбінація в цій лотереї визначена системою ще під час формування усіх білетів.

Як виграти грошові призи в миттєву онлайн-лотерею?

Якщо на ігровому полі якесь з чисел за мушлями збігається з будь-яким з Виграшних чисел, то ви отримаєте приз, вказаний під відповідним Вашим числом. В одному білеті може бути декілька виграшів.

Якщо за мушлями ви знайдете символ «Чорна перлина», то приз, зазначений під ним, збільшується вдвічі.

Скретчі є миттєвими лотереями. Тому не потрібно чекати розіграшу, а можна відразу дізнатися результат.

Також ви можете протестувати гру та зіграти безкоштовно в демоверсію лотереї.

Вагома перевага усіх скретч-лотерей   це те, що середній шанс виграти великі гроші є більшим, ніж у класичних лотереях.

Нагадаємо, що уже на третій день після запуску онлайн-скретчів на сайті УНЛ одна з гравчинь виграла 100 000 гривень.

Нещодавно, на сайті УНЛ з’явилася нова сім’я миттєвих скретч лотерей за тематикою домашніх тваринок, які відразу стали популярними серед гравців завдяки милому дизайну та підвищеному призовому фонду. Деталі можна дізнатися за посиланням.

Важливо! Кожен гравець може використати свій повний виграш на свій власний розсуд – на свої потреби або на допомогу ЗСУ та Україні. Водночас,  УНЛ допомагає армії  від усіх нас та весь свій прибуток направляє на потреби ЗСУ.

Вдалої гри!

Також буде корисно проглянути матеріал: Найпереможніша новинка на УНЛ – миттєва лотерея онлайн «Солодке Бінго»

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *