Як виграти джекпот у Супер Лото

Виграти джекпот хоче кожен українець, який хоч раз грав у лотерею, адже джекпоти Супер Лото найбільші в Україні. Чи знали ви, що найбільший виграш в Україні зірвали саме в УНЛ – 33 032 000 млн гривень виграв гравець Супер Лото з Донецької області 6 березня 2021 року.

Наразі Джекпот Супер Лото перевищив позначку 19 мільйонів гривень. У матеріалі поговоримо про те, як формується Джекпот . Для тих, хто дочитає до кінця метод-бонус підбору виграшних номерів.

Як грати так, щоб виграти у Супер Лото?

Як виграти у Супер Лото

Трохи фактів: правила гри у Супер Лото

Це тиражна лотерея, яка проходить двічі на тиждень. Щоб зірвати джекпот, необхідно вгадати всі 6 кульок, які обере лототрон з-поміж 52, що обертаються всередині машини. Та великий виграш можна отримати і за менше кількість вгаданих номерів. Шанси отримати збіг усього двох чисел набагато більший, ніж 6-ти.

Ймовірність виграшу

Ймовырнысть виграшу у Супер Лото складає 1:7. Мінімальний приз – 25 гривень, а джекпот складає 19 000 000. Призи за 3, 4 і 5 вгаданих номерів розраховуються автоматично кожного тиражу. Суми залежать від кількості гравців, що отримали такий збіг, і загальної кількості придбаних білетів. Детальніше про виграші у табличці нижче.

Ймовірність виграшу у Супер Лото

Порівняння Супер Лото з іншими відомими лотереями

Прискіпливий читач-гравець підмітить, що шанси отримати головний приз зовсім не великі. Всі 6 номерів дійсно вгадати не просто. З іншого боку – відсутні будь-які бонусні кульки, помножувачі, які впливають на вартість білету і ще більше ріжуть шанси. Достатньо однієї простої комбінації, щоб взяти участь у перегонах за великими грошима.

Знавці, як завжди, зауважать, що у розвинених країнах джекпоти Супер Лото більші, зривають їх частіше і, взагалі, там нас немає і тому все краще. Що ж, для початку погляньте у табличку.

Джекпоти у різних країнах

А ще візьміть до уваги курси валют та кількість гравців, які постійно купують білети по всьому світу. Це звичайна математика – більше гравців, тобто залучених комбінацій, продукує значно більшу кількість виграшів різних категорій.

Алгоритм гри у лотерею Супер Лото

У гравців часто виникає питання: як виграти в лотерею. Для цього необхідно всього лише купити білет Супер Лото та визначити комбінацію для гри.

Як обрати номери для гри у лотерею Супер Лото?

Як обрати номери:

  1. Скористайтесь кнопкою «Випадково» для вибору автоматичної комбінації номерів.
  2. Кнопкою «+ Комбінацію» ви можете додати ще комбінації, щоб збільшити шанс на виграш.
  3. Якщо ви хочете самостійно обрати номери для гри, тобі визначте 6 цифр від 1 до 52. Це можуть бути, наприклад:
    • дні народження родичів та друзів;
    • важливі дати;
    • щасливі числа;
    • числа, які найчастіше випадали або не випадали з лототрону (їх можна перевірити у розділі «Статистика»);
    • 3 будь-які числа з попереднього тиражу Супер Лото і 3 нових числа;
    • можна скористатися календарем: горизонталі, діагоналі, місяць, рік, декада.

Обрані комбінації ви можете поставити на кілька розіграшів. Якщо не пощастить сьогодні, то пощастить у наступному тиражі.

Як підвищити ймовірність виграшу у Супер Лото.

Виграш у лотерею – справа чистої випадковості. Не одне десятиріччя люди сушать голови над тим, як вгадати номери і отримати бажаний приз. Та способів передбачити дії лототрона не існує. Але є варіанти збільшення можливості виграти джекпот Супер Лото:

  1. Системна гра:
    Повна система;
    Неповна система на декілька ключових номерів.
  2. Велика кількість комбінацій.

Про всі методи ми неодноразово писали раніше. Єдиний мінус – суттєве збільшення витрат на кожну конкретну гру. Адже кожна додаткова комбінація коштує, як і попередня, 15 гривень.

До речі, гра за системою не одноразово давала свої результати не тільки у Супер Лото, а і в Лото Максима.

Почитати всі історії переможців можна в однойменному розділі нашого блогу.

Що ще можна зробити для виграшу Супер Лото.

Більшість гравців долучають різноманітні способи підвищення виграшності, окрім вищезгаданих. Вони вдягають особливий одяг та відповідально трактують свої сни. Популярними серед «старожилів лотерей» є різноманітні методи аналізу чисел чи навіть комбінацій. Минулого разу розповідали про підрядні та обернені пари. В матеріалі, як приклад, наведено Лото Максима, але все так само можна застосувати і до Супер Лото.

Нижче розказуємо про обіцяний на початку бонус.

Метод Клауса Джоула.

За твердженням автора він виграв у лотерею близько 50 разів (редакція не змогла перевірити дану інформацію). За цей час він розробив особливу стратегію перемоги. Коротко опишемо її сутність.

Для того, щоб зірвати джекпот Супер Лото, гравцю необхідно усамітнитися та повністю розслабитися. Автор рекомендує уявити, що життя – це потяг або автобус, а дні – зупинки по дорозі. Слід прикинути кількість днів до найближчого розіграшу і вийти у потрібному місці. Наприклад, сьогодні – понеділок, а тираж Супер Лото – у середу. Ви проїхали вівторок і вийшли у середу, тобто на другій зупинці. Далі – найцікавіше.

На пероні варто знайти кіоск і купити свіжий номер газети або включити телеканал Київ о 22.55 і передивитися тираж… А потім знову сісти у потяг і повернутися у сьогодення. Дістаньте свою картку або зайдіть на сайт і позначте побачені виграшні номери. Готово!

Щоправда, Клаус стверджує, що з першого разу може і не вийти. Потрібна практика і постійні вправляння у візуалізації.

А як ви обираєте числа для гри? Ви придбали білети на новий тираж Супер Лото?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *