Як виграти джекпот Супер Лото: інтерв’ю найбагатшого переможця України.

Олексій з Донецької області 6 березня 2021 року виграв 33 032 000 гривень Супер Лото. Сьогодні всі офіційні процедури вже позаду – гравець отримав перші виплати і розказав свою історію життя та виграшу.

Особливості білету і тиражу.

Олексій зазвичай купує багатотиражні білети. Після чергового розіграшу отримує виграш і поновлює білет.

Щасливий багатотиражний гравець поновив зранку 4 березня. У білеті було 6 комбінацій і залишалося ще 5 розіграшів:

03 15 24 33 37 42
03 18 20 23 40 46
19 35 43 45 48 51
14 19 30 34 44 47
05 19 24 34 38 46
05 18 25 47 50 52

Лототрон у 2078 тиражі обрав 05 19 24 34 38 46. Ці числа повністю збіглися з однією з комбінацій гравця і принесли дуже великий виграш!

Шлях переможця.

Олексій грає активно понад 1 рік. Витрачає на лотерею близько 700 гривень на місяць. Спочатку купував білети у наземних точках продажу, але швидко перейшов до гри на сайті УНЛ.

Щасливі номери для джекпоту.

Чоловік пробував використовувати різноманітні способи заповнення білетів. Спочатку вписував дні народження важливих для нього людей. Згодом виявив, що цього недостатньо. Потрібно було якось розбавити номери, тому вирішив спробувати «авто». Але і такий підхід повністю не вдовольнило майбутнього джекпотиста.

Олексій об’єднав два методи. 3 комбінації заповнював самостійно, переважно вписував ті ж дні народження, а 3 довіряв випадку. Гравець натискав «авто», оцінював інтуїтивно номери і вирішував: залишати чи ні.

Виграла джекпот саме автоматична комбінація.

Системний підхід.

Олексій вважає, що для виграшу обов’язково потрібна система: купувати білети постійно з думками про виграш. Зазвичай чоловік додатково зважає на обставини. Якщо удача на його стороні, продовжує грати, якщо раптом виграші не йдуть – робить на деякий час перерву.

Йому підкорювалися часто 2 та 3 номери. Потім настала череда невдач. Олексій зробив перерву та з новими силами й позитивними думками взявся до гри. У грудні він вгадав 4 номери Супер Лото і виграв 1800 гривень.

На досягнутому вирішив не зупинятися. Як виявилося, не даремно.

Хто може виграти джекпот?

Олексій за фахом вчитель історії. Але за спеціальністю попрацювати не вдалося. Спочатку пішов у торгівлю, потім влаштувався інженером на виробництві. Не дивлячись на гуманітарну освіту, завжди любив цифри та вмів їм давати лад.

Зараз планує звільнятися з роботи і реалізувати давні плани та бажання.

На вихідних відпочиває з друзями та родиною. Тепло зустрічей, щирі розмови і люди, які розділяють з тобою погляди і думки, – справжнє багатство, на думку Олексія.

Про захоплення лотереєю знають не багато з його оточення – лише дружина та батьки.

Виграш у лотерею: від батька до сина.

У 1982 році батько Олексія виграв 10 000 рублів у лотерею 5 із 36. Він також не був надто азартним гравцем.

Виграш батьки отримали повністю, витратили на повсякденні потреби. Машина та житло були, тож гроші пішли на приємні дрібниці.

Ця історія навчила головному – вірити в удачу та подарунки долі.

Щасливий момент.

По роботі Олексій часто їздить у відрядження. Саме тому щасливий білет було придбано не вдома, а в Одесі. Переможець про виграш дізнався 7-го березня в обід. Це була передсвяткова неділя. Він скасував всі свої плани на день і залишився розміркувати над сумою та над подальшим життям. 7-го числа не сказав нічого навіть близьким (дружині і батькам). Телефоном їм мовив, що у нього є важливі новини, а які – вже розкрив при поверненні додому.

До речі, з УНЛ переможець також зв’язався не відразу. На гарячу лінію Олексій звернувся лише 9-го березня. Коли співробітник нашої служби підтримки підтвердив виграш, чоловік нарешті зміг повірити у виграний джекпот.

Сьогодні вже всі офіційні процедури позаду, виграш оформлений, а гроші – на банківському рахунку, тож можна поговорити про плани і розкрити всі таємниці стратегії.

Плани на джекпот Супер Лото.

Раніше ми запитували гравців: “На що Ви витратите гроші, якщо виграєте понад 30 000 000 гривень?”

Всі складали плани. Хтось менше фантазував, хтось більше. В Олексія нарешті ми можемо прямо запитати: “На що Ви витратите свій джекпот?”

Сума велика. Тому переможець підходить раціонально і планує витрачати поступово. Найперше – звільниться та поїде на відпочинок. Там переосмисле життя та свої подальші цілі. Зараз розглядає подорож у Домінікану.

Далі – придбання авто. До вибору машини підходить з практичної точки зору. Каже, що не буде брати надто дороге та престижне. Олексій планує зупинитися на практичній моделі, яка підійде для щоденного користування.

Серед глобальних цілей – розглядає відкриття магазину комп’ютерної техніки за кордоном. Серед країн, де хоче реалізувати мрію, США або Канада.

Порада головного переможця Супер Лото.

Олексій тепер точно знає, що у житті можливо все. У нього є система, яка допомогла йому виграти.

Переможець залюбки поділився з нами та нашими гравцями своїми методами:

  1. Планування. Олексій радить виокремлювати певну суму на початку місяця на гру. Це не повинно бути обтяжливо для сімейного бюджету.
  2. Переможець каже, що не можна грати час від часу. Так ви значно знижуєте свої шанси на перемогу. Постійність – запорука успіху.
  3. Якщо пішли невдачі – зробіть перерву, щоб розірвати череду. Якщо щастить – не зупиняйтеся, але у своєму ж темпі.
  4. Не грайте на останні гроші.
  5. Ніколи не намагайтеся відігратися. Краще зупинитися на деякий час.
  6. Купуйте білети з вірою у перемогу та великі виграші.

Олексій обов’язково продовжить купувати білети Супер Лото і надалі.

Переможець дуже задоволений зустріччю в офісі УНЛ. Оформлення документів та виплата призу пройшли швидко та професійно.

Ми ще раз вітаємо нашого переможця!

Коментарі

  1. Наконец-то дождались! Сейчас особо “пессимистически настроенные личности” начнут орать что все это “подстава”, “актер” и тд… Не знаю почему , но я верю, надеюсь что деньги победителю принесут только хорошее.

  2. “гравець отримав перші виплати ”

    как понимать эту фразу?

    выигрыш буде выплачиваться по частям в течение 18 месяцев ?

    1. Доброго дня.

      Треба розуміти буквально так, як там і написано – “гравець отримав перші виплати”.

      Сроки були погоджені з гравцем в індивідуальному порядку.

  3. Играл онлайн , а билет был приобретён не дома а в Одессе , прошлый самый крупный джекпот тоже как-то мутно разыграли.
    Спочатку купував білети у наземних точках продажу, але швидко перейшов до гри на сайті УНЛ.
    щасливий білет було придбано не вдома, а в Одесі

    1. Доброго дня.

      Ви можете фізично знаходитись десь в районі Камбоджі наприклад, і при цьому легко придбати лотерейний білет на сайті УНЛ, а Ваш дім може при цьому знаходитись десь в районі Горішніх Плавнів. Вчора Ви могли легко купувати білети у пунктах розповсюдження, але сьогодні після локдауну, Ви можете почати купувати білети онлайн, на сайті (або в змобільного додатку, чи навіть Телеграм боту).

      Така сила інтернету.

        1. Пане, Віктор,
          там написано цитуємо – “По роботі Олексій часто їздить у відрядження. Саме тому щасливий білет було придбано не вдома, а в Одесі.”.

          У день придбання щасливого лотерейного білету Олексій, фізично знаходився в Одесі, перебуваючи у відрядження. Наші гравці часто просять публікувати максимальну кількість деталей про призерів, про те як саме вони грають, де і коли, тому ми ці деталі й опублікували.

          Підкажіть будь ласка, що саме Вас в цьому турбує?

    1. Трохи перефразуємо старе кіно: “Виграєш – будеш )))”

      Зверніть увагу, цієї середи вже майже 5 000 000 грн джекпот розігрується в Супер Лото, на наш погляд це теж цілком пристойні гроші.

      Виграє тільки той хто грає.

      Тож, нехай Вам щастить.

  4. Звісно я теж приєднуюсь до когорти тих хто вітає Олексія з виграшем, і по доброму йому заздрю, молодець, пощастило. Мені цікаво знати, який податок сплатить переможець зі свого виграшу?

    1. Володимир, доброго дня.
      податки складають 19,5 % незалежно від суми призу, 18% – податок з доходів фізичних осіб і 1,5 % – військовий збір.

  5. За этим джек-потом я охотился с конца 14-го года ))) Применил всю свою личную силу, даже для развития кое-что делал. ОН завис в ожидании. Сначала это была смутная догадка, потом уже твёрдое убеждение. Даже статистику просмотрел – НИКОГДА небыло такой огромной паузы между выигрышами главного приза, всё началось когда я на него нацелился. Но чего-то во мне постоянно не хватало, отвлекало, не давало сосредоточиться. Выиграл 4 из 5-ти в Максиме, причём с двух комбинаций. А нужная для победы ТРОЙКА оказалась в другой. Но вот к главной цели так и не приблизился. ..Возможно потому, что мне оч нравится КЕНО. Несмотря на смешные промежуточные выигрыши))) Неоднократно выбивал ТРОЙКУ с пятикратной ставкой, четыре из пяти, пять из семи, шесть из девяти и десяти.
    И вот, в тот-самый день, точнее уже вечер, я уже в полутьме занимался гимнастикой из пассов – чисто для себя. Вдруг легко образовалась визуализация просмотра билета (старый сайт обожаю за это) и в ней красные числа. Только одно чёрное. Я сфокусировался и сделал все красные. Но прорисовывать сами числа не стал. Было легко и весело ))) Именно в этот вечер был розыгрыш Супера и джек-пот был выигран!
    По спортивному выражаясь, я просто отдал голевой пасс. Тому кто окажется более безупречен, силён и молод чем я. Кого Фортуна больше уважает.
    Теперь обращаюсь к везунчику )))
    Алексей! Почему-то я даже рад, что ты оказался земляком. Да я был донецким, до лета 14-го. Прими мои поздравления и успешного тебе будущего!
    И вот по поводу будущего у меня к тебе будет напутствие. Не хватайся ты за эти атрибуты красивой жизни! Такую сумму, бОльшую её часть, нужно применять для приобретения активов. Говоря языком фин грамотности – деньги, делающие для тебя деньги. Это и творческая жизнь для тебя безо всяких головняков, и пенсионный твой фонд, и именно активами всё перейдёт наследникам.
    Приобрети несколько биткоинов, маленькую коммерческую недвижимость, акции, по которым выплачиваются дивиденты, ну и ещё к чему у тебя интерес в жизни есть. АКТИВЫ понимаешь? – То, на что труднее всего заработать, но это кормит тебя до конца твоих дней и переходит по наследству. Этому не учат нигде. ФИНАНСОВАЯ ГРАМОТНОСТЬ тебе в помощь! Стань инвестором. Выскочи из замкнутого круга крысинных бегов. ..И джек-пот тебе в помощь )))))

    Шановні панове з УНЛ. У мене до вас прохання донести ці строки до Алексія. І, якщо він виявить таке бажання, – дасте йому мій гмейл.

    1. Доброго дня.

      Дякуємо за такий великий та відвертий пост.

      Олексій передивляється Блог ) по можливості передамо.

  6. Мої вітання!
    Це був мій джекпот ще з 18 млн )) думала, ніколи вже не виграють)
    Не знаю, що я би робила, якби таку суму виграла, валер’янку б пила))
    Але Супер-лото мені ніяк не піддається, а Максима – молодець, збільшуйте суми у Максимі)

    1. Добрий день, Наталя.
      Грайте та вигравайте, будемо раді зустрітися з Вами в якості призера джекпоту.
      Бажаємо Вам успіху, хай щастить!

  7. Алексей,искренне тебя поздравляю! Ты еще раз подтвердил тезис “Дорогу осилит идущий!”. Так держать! И будущих тебе успехов.
    Если можно,мой совет: постарайся Удачу отблагодарить Благотворительностью. И прими хороший совет от Skif Zombi-грамотно распорядится средствами-это тоже успех!
    Всех благ и будущих побед!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *