ТОП-5 виграшів в лотерею у 2021 році

Минулий рік увійшов в історію української лотереї найбільшим джекпотом – 33 мільйони в Супер Лото. Він накопичувався п’ять з половиною років. Багато гравців не один рік мріяли його зірвати, вибудовували стратегії та плани. Але й про нинішній головний виграш в лотерею Супер Лото мріє не менше гравців. Адже менше ніж за рік він виріс в майже 5 разів – з 3 мільйонів до 14,5 млн грн.

Окрім цього минулого року були виграні чотири головні призи в Лото Максима. В принципі, кількість джекпотів відповідає статистиці: шанс вгадати всі номери в Супер Лото – 1 : 20 млн, в Лото Максима – 1 : 1,2 млн.

Давайте пригадаємо, хто і як становився мільйонером завдяки лотереям у 2021 році.

1. Донецька область – 33 032 000 грн

Найбільший джекпот в лотерею

За результатами розіграшу Супер Лото 6 березня один з гравців вгадав всі 6 номерів і став власником найбільшого джекпоту за весь час лотереї – 33 032 000 грн. Принцип гри цього джекпотіста є класичним для гравців в числові лотереї: намагається грати регулярно, зазначає декілька комбінацій – половину з них визначає сам, інші комбінації довіряє системі (виграшною виявилась саме автоматична комбінація), якщо довго немає виграшів – робить перерву, не зупиняється після виграшу середнього призу.

2. Запоріжжя – 1 618 000 грн

Першим джекпотом в 2021 році був головний приз в Лото Максима, виграний в Запоріжжі. 24 лютого подружжя раптово вирішило придбати лотерейний білет в магазині. І так само раптово дружина Єлизавета погодилась на комбінацію, яку запропонував її чоловік Віктор (про його спосіб визначення щасливих номерів радимо прочитати в інтерв’ю). Приємно, що окрім фінансової допомоги цей виграш в лотерею повернув їм сімейний лад.

3. Дніпро – 2 427 000 грн

Джекпот в Лото Максима

Цей виграш в лотерею примітний з трьох причин: він найбільший цього року в Лото Максима, його виграв пенсіонер, який вперше зіграв в лотерею, а білет був придбаний в терміналі iBox. 6 липня 2021 року пенсіонер з Дніпра зробив незвичну для себе річ – після покупок в магазині вирішив придбати в терміналі лотерейний білет за 10 грн. Після цього в нього залишилась тільки одна турбота – як вдало витратити виграні мільйони.

4. Дніпро – 1 733 230 грн

Власник джекпоту Лото Максима

Наступний джекпот в Лото Максима отримав також мешканець Дніпра. От тільки він був в деяких моментах протилежністю свого земляка. Призер – молодий, в лотерею грає довго, а виграшний білет був системним на 11 номерів (коштує 4620 грн). Власник джекпоту заявив, що припиняти гру в лотерею не буде, але вже не на такі великі суми.

5. Київ – 1 161 850 грн

Як зірвати джекпот в Лото Максима

Останній в 2021 році джекпот був найменшим, але його історія найбільш цікава. Його в жовтні зірвала жінка – медичний працівник з Києва. Грала теж в систему, як і попередній джекпотіст з Дніпра, тільки на 10 номерів. А виграшна комбінація їй наснилась, тому джекпот сприймає як подарунок долі.

Як бачимо, у кожного призера свій метод гри. Хтось виграє завдяки автоматичній комбінації, а хтось зазначає числа з календаря, який висить біля лотерейного термінала. Комусь вдається зірвати джекпот після кількох років гри, а комусь щастить в перший же раз. Одні витрачають на білет з мільйонним виграшем тисячі гривень, а інші – лише 10 грн.

Бажаємо вам якомога швидше знайти свій шлях до великого виграшу і почати відлік джекпотів УНЛ у 2022 році.

Коментарі

  1. В ночь с 28 декабря на 29-е 2021 года, после розыграша Кено, Максима, проверила свои онлайн варианты, выиграши пустые, и сидела часов до 2-х ночи, выбирала на 29-е декабря, Суперлото несколько, и Кено-два варианта, 10 и 8 чисел. Уже поздно было оплатить, и я все варианты кинула в корзину…. 29-го до двух, трех часов дня готовила на кухне, убиралась, потом пришла в гости моя золовка, вечером позвонила дочь из другого города, долго разговаривала, потом телевизор, я вспомнила свои варианты в корзине, уже около 21 часа. 30-го ездила скупиться еще, уже в часов 7 вечера подумала, надо обновить свои варианты на сегодня. Открываю результаты, знакомые номера! Проверяю, и Боже!!! Оба моих варианта, из 10 и 8 чисел, все! все выпали 29-го декабря! Я их просто забыла оплатить! Меня домашние неделю отпаивали валерьянкой! У меня остались скриншоты из корзины, только здесь я не смогла их показать вам… В точь, точь, как та девушка американка, свой вариант не оплатила, денег на картке не было у нее. И не получилось с Джекпотом! А у меня и деньги были, просто замоталась, и забыла опдатить! Вот такая история со мной перед Новым годом приключилась.

    1. Елена, искренне вам сочувствую, даже не представляю как вам было обидно:( Надеюсь в следующий раз вам повезёт больше…Не расстраивайтесь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *