Розумів, що оформлюю дорогий білет, але було передчуття великого виграшу – власник джекпоту Лото Максима

Джекпот в Лото Максима дістався дніпрянину Сергію. 16 вересня він зіграв в системну гру – зазначив 11 чисел (06 11 14 17 24 29 30 33 37 39 44). Того ж вечора в лототроні Лото Максими випали 5 кульок з номерами, які були у комбінації Сергія. В середу, 22 вересня, він приїхав в офіс УНЛ для оформлення призу і розповів, які методи гри він перепробував, щоб отримати головний виграш.

Власник джекпоту Лото Максима

Попередній переможець в Лото Максима ваш земляк, коли зірвав джекпот, то грав в лотерею уперше. А як довго ви граєте?

В лотереї УНЛ граю вже 5 років. Спочатку більше грав в Супер Лото, потім зосередився на Лото Максима.

Можете розповісти, як починали грати в лотереї?

Починав з невеликих ставок. Свого часу на «Тополі» (житловий масив в Дніпрі – Прим.) в ТРЦ «TERRA» по пр. Богдана Хмельницького, 118д з’явилась фірмова точка продажу УНЛ. Я підходив до неї і на здачу, яку отримував в магазині, купував 2-3 білети. Міг по 3-4 місяці не перевіряти їх, а потім приходив на точку відразу з цілою пачкою білетів. Отримував виграші, на котрі вже можна було скупитись в магазині. Тоді не рахував, скільки витратив на білети і скільки виграв.

А чому перейшли з Супер Лото на Лото Максима?

В Лото Максима більша ймовірність виграшу і менше цифр.

Коли почали грати в «системну гру»?

Коли почав більше заробляти, більша стала й «здача» і поступово перейшов на систему. За характером я нетерплячий і хотів відразу виграти великий приз. Не хотілось довго чекати, тому вирішив пришвидшити процес і зіграти по «системі», яка збільшує шанси на виграш. Спочатку пробував неповні системи, завантажував їх з інтернету. Було пару виграшів, але мені не сподобався цей метод, бо багато часу йшло на заповнення білетів. Особливо коли йдеться про 20-30 чисел.

До речі, на днях на сайті УНЛ з’явилась кнопка «Імпорт комбінацій», де є можливість завантажити з Excel таблиці свої номери, і ці числа у відповідному порядку і кількістю розіграшів будуть оформлені в білетах у вашому Кабінеті.

Який максимальний виграш був до джекпота?

Вгадував декілька разів 4 з 5 номерів. Найбільший приз складав близько 40 тисяч гривень.

Деякі грають на одну комбінацію кілька років і виграють.

У мене теж була така комбінація. Грав пару років, але навіть трьох чисел не вгадав. Можливо не на ту комбінацію грав, але саме її я вважав щасливою. Думав, якщо і виграю джекпот, то вже точно з цими цифрами. При цьому паралельно грав і в «АВТО», і в інші комбінації.

У вас було останнім часом передчуття виграшу?

Останні 3-4 місяці було сильне передчуття виграшу і я пішов ва-банк. Відчував це, тільки не знав в який день зіграти. Бувало відкривав календар і думав, коли і на яку точку продаж УНЛ піти. Чи то на свою любиму в ТРЦ «Приозерний» по вул. Боброва, 1, чи зіграти онлайн.

Тобто у вас є любима точка у Дніпрі?

Так, в «Приозерному» є любимий оператор, хоча виграшну комбінацію оформив через інтернет.

Так ось, останні місяці перевіряв результати розіграшів. Дивлюсь одного разу – немає виграшу. Іншого разу – 2 номери вгадав. Потім зосередився, провів аналіз, вибрав числа, перевіряю розіграш – три кульки вгадав. В крайній перед джекпотом розіграш виграв два номери. Думаю, може нехай цей виграш «полежить» добу і вже потім зіграти. Але вирішив таки зробити ставку: зайшов в кабінет, натиснув на АВТО і перша комбінація, яку видала система, мені сподобалась, і я на неї оформив білет.

Бувало таке, що ви довго перебираєте комбінації? Чи часто бувають сумніви щодо певних наборів чисел?

Коли є сумніви, то не виграєш. Великі призи бувають тільки тоді, коли вибираєш з першого разу.

Я декілька разів ловив себе на цьому. Гортаю комбінації, дійду, наприклад, до 11-го чи 12-го варіанту. Розумію, що вже загруз в цьому, але все рівно оформлюю білет. А наступного дня з’ясовується, що навіть одного числа не вгадав.

Чому грали саме на 11 номерів?

Зазвичай перед цим грав на 10 чисел (вартість складає 2520 грн). Якщо є можливість, то граю на 11 (4620 грн). Коли минулого тижня оформлював білет, то була «чуйка», що треба ставити саме на 11 номерів, хоча розумів, що це дуже дорого.

Кому першому повідомили про виграш?

Брату, він дуже зрадів. Багато близьких поки що не знають про мій виграш.

Як ви сприйняли новину про джекпот?

Наступного дня після розіграшу я побачив на сайті, що хтось зірвав джекпот. Спочатку зрадів, що хтось виграв, думав, можливо це і я. Зайшов на результати Лото Максима і побачив, що там багато четвірок: значить хтось зіграв в системну гру, і мої шанси збільшуються. А коли вже зайшов в кабінет на сайті, то побачив, що джекпот зірвав саме я. Скажу чесно, до стелі від радощів не стрибав, але було почуття задоволення, що виграв головний приз, і певний спокій.

Продовжите грати в лотерею?

Однозначно. Перерву робити не буду. Тільки зараз вже не буду так гнатись. Після джекпоту отримав задоволення, адреналін вже спав. Повернусь до гри в Супер Лото і спробую зіграти в багатотиражку.

Наше традиційне запитання – що побажаєте іншим гравцям?

Треба грати з вірою в перемогу. Головне – вірити у свій виграш і йти до омріяного призу.

Для гравців, які тільки ознайомлюються з нюансами визначення комбінацій, радимо почитати, що таке повна та неповна системи для гри в лотерею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *