Як зірвати джекпот з першого разу – інтерв’ю з призером Лото Максима

Напочатку липня мешканець Дніпра зірвав джекпот у Лото Максима. Вперше такий призовий білет був оформлений через платіжний термінал самообслуговування iBox. 20 липня призер приїхав в центральний офіс УНЛ за виграшем і розповів про свій шлях до успіху.

Нагадаємо, 6 липня під час розіграшу №2460 в лототроні Лото Максима випала комбінація 12, 16, 27, 35, 38. Такі ж числа зазначив гравець на терміналі у місті Дніпро по вул. Набережна Перемоги, 86А. Причому це була єдина його комбінація, тому заплатив за білет 10 грн. Джекпот тоді складав 2 427 000 грн.

Пане Михайле, мешканці Дніпра у коментарях на сторінці Facebook дуже цікавились, хто ж цей новий мільйонер. Розкажіть, чим ви займаєтесь.

Якщо коротко, то я працюючий пенсіонер, одружений, вже є внуки. Люблю рибалити, захоплююсь піснями. Власне останнє число у виграшній комбінації – 38 – це рік народження Володимира Висоцького.

А як ви визначаєте ігрову комбінацію?

Це важливі для нашої родини цифри. Ті самі числа з дат народження чи смерті повторюються декілька разів. В моєму випадку виграш – це чисто фортуна. Жодної системи і математики.

Тобто, згідно з вашою позицією, зірвати джекпот – це виключно удача. Цілеспрямована і довга гра тут не допоможе?

Дивіться, захочеш потрапити, наприклад, в комара – не зможеш цього зробити навіть протягом усього життя; а якщо випадково – вийде з першого разу. Я не думаю, що можна розробити систему виграшної комбінації. Звісно, можна вгадати 3-4 номери, але щоб зірвати джекпот, то ні.

Я от думаю, а якби поставив ці числа в інший день, то нічого не виграв би. Тобто тут спрацьовує тільки удача.

Як довго граєте в лотерею?

Я випадковий прибулець в лотереях. Це був мій перший раз в Лото Максима. Потім, після виграшу джекпота, я спробував ще раз зіграти, але безрезультатно. До цього грав в лотерею тільки за часів СРСР.

Пане Михайле, але ж ніхто не повірить, що ви вперше в житті поставили 10 грн і відразу виграли джекпот у розмірі 2,4 млн грн. І ви вирішили ще раз випробувати долю й зіграли в лотерею?

Ну так, визначив комбінацію за такою ж методикою, але вже без виграшу. Але щодо подарунку долі у вигляді джекпоту, то в житті бувають і протилежні ситуації. Пару років тому член нашої родини захворів і на лікування ми витратили понад 1 млн грн.

Повернімось до 6 липня, коли ви оформили лотерейний білет. Як так збіглось, що саме цього дня ви вирішили поставити саме на ці числа? І чому через iBox?

Мені порадили зіграти. Ми пішли в торговельний центр за покупками, я на місці вирішив купити один лотерейний білет. У платіжному терміналі самообслуговування була опція «Автогра», але я вирішив поставити на свої цифри. У кожного ж є цифри, які його «люблять», тягнуться за ним протягом усього життя.

Але тут є такий аспект: любимі цифри можуть зіграти наступного разу, тому може варто ставити на послідовні розіграші.

Ви перший такий гравець, який з першого разу зірвав джекпот. Зазвичай наші призери – це прихильники системної гри, які грають мінімум рік.

Мені відомо, що, як правило, люди ставлять цифри з дат народження. А під час якогось розіграшу дивишся – випадають інші числа. Ну і як це пояснити? А повинні випасти певні цифри у певний день.

Я вже планую застосувати науковий підхід до відбору чисел в лотерею.

А чому вирішили саме в Лото Максима зіграти? Адже є ще Супер Лото, КЄНО.

Я чув, що в цю лотерею більша ймовірність виграти (1 : 1 221 759 – Ред.).

Кому ви розповіли про свій виграш?

Лише найближчим родичам. На роботі нікому не розповідав.

На що витратите виграш?

Гроші, звісно, не величезні, але як для виграшу в лотерею, то досить пристойна сума. На сімейній нараді будемо вирішувати, що з ними робити. Можливо придбаємо квартиру, сума виграшу цілком достатня для такої покупки.

Що порадите іншим гравцям в лотерею?

Грати з розумом і розраховувати на удачу. Вважаю, що краще купити лотерейний білет, аніж алкоголь. Посміхнулась удача – отримав виграш, не посміхнулась – небагато втратив. Сприймайте це як розвагу. Не раджу витрачати великі суми на купівлю білетів. Мій приклад доводить, що й мінімальні суми (10 грн) виграють джекпот.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *