Як вибрати щасливі числа в лотереї: 7 порад на кожен день

З чого починається числова лотерея? Відповідь проста. Як і математика, лотерея починаєтеся з чисел. Вони скрізь: у картці для заповнення, видруковані на білеті або зображені на екрані, написані на кульках у лототроні і, нарешті – складають комбінацію перемоги.

Однак у лотереї, щоб збільшити свої шанси на перемогу, багато гравців обирають для комбінацій щасливі номери. Що означає поняття “щасливе число” і як їх вибрати розповімо сьогодні

Що означає щасливі числа у лотереї?

Як вибрати номери для лотереї: 7 порад на кожен день

Теорія математики

Цікаво! У перекладі з арабської «цифра» означає «нуль».

Та сьогодні слово «цифра» застосовується до всіх натуральних чисел від 0 до 9, а їх різноманітні комбінації можуть утворити будь-яке відоме число.  З давнини люди надавали їм особливого значення. Деякі цифри входять до ряду щасливих чисел, інші, як вважають, віщують невдачі, а деякі – навіть смерть. У статті розглянемо найпоширеніші математичні забобони.

Які лотерейні номери можна назвати щасливими?

Саме на такі “щасливі номери” припадає найбільше позначок у лотерейних білетах. Гравці залюбки відмічають свої найщасливіші лотерейні номери, складають із них особливі комбінації та покладають великі надії. Нижче розглянемо які їх лотерейних номерів найпопулярніші.

Сімка

Перше місце в топі “найщасливіші номери” посідає сімка. Згідно з різними опитуваннями, її вважає щасливою велика кількість людей. Та й у повсякденності вона оточує нас скрізь. 7 днів у тижні, 7 кольорів веселки, 7 нот, 7 чудес у світі, 7 періодів таблиці Менделєєва. Сума протилежних сторін грального кубика завжди дорівнює 7. У різні часи сімці також приписували різноманітні магічні властивості, оповиваючи шармом невизначеності та зарозумілості.

Від сімки походять й інші поширені щасливі числа – 14, 21. Підбираючи номери для гри у Супер Лото, Лото Максима або КЄНО, можна і далі продовжити цей ряд везіння 28, 35, 42, 49, 56, 63, 70, 77.

П’ятий елемент.

П’ять вважається цифрою досконалості та вона по праву посідає друге місце серед найпопулярніших щасливих чисел. У практиці алхіміків є п’ять основних стихій: вогонь, вода, земля, повітря та ефір. Люди мають по 5 пальців на руках та на ногах. На Землі існує 5 материків, на яких постійно проживають люди: Євразія, Африка, Південна та Північна Америки, Австралія. Раніше у школах навчались за п’ятибальною системою.

Трійка.

Нумерологи вважають, що трійка природним чином притягує гроші. Трійка їх без зусиль отримує та легко прощається із ними. Це число везіння та доброзичливості. Цікаво, що найвдаліші числа доповнює і дев’ятка, що містить тричі по 3, її вважають символом всепрощення та безкорисливості, а шістку, що містить двічі по 3, знаком відповідальності та допомоги.

Улюблене число Шелдона Купера

Улюблене число Шелдона Купера

У головного героя комедійного серіалу «Теорія великого вибуху» також є свої щасливі числа, і найвдаліші він часто застосовував у житті. Для тих, хто не в курсі, це сітком про життя надто розумного студента – фізика. Його фаворит – 73 – так званий «Чак Норріс усіх чисел». Цьому він дає декілька пояснень. Це 21-е просте число (тобто ділиться тільки на 1 і на самого себе), а його віддзеркалення – 37 – 12-те просте число. До того ж у їх написанні присутні щасливі 7 і 3.

Номер 73 можна використати лише у лотереї КЄНО, а от 37 можна ще відмітити у Супер Лото та Лото Максима.

Ваші власні комбінації номерів також можуть принести удачу.

Як самостійно вибрати найщасливіші номери для гри в лотерею?

Числа – дати народження

Щасливі числа – дати народження рідних та близьких людей

Виграти джекпот також допоможуть дати народження, якщо їх використовувати як номери лотереї. Це підтверджують переможці УНЛ. Наприклад, один із джекпотистів Лото Максима 8 років ставив на ту саму комбінацію і виграв джекпот. Його комбінація завжди складалася з таких чисел, які він створив за датою народження членів сім’ї:

«5» – день народження дружини гравця, «6» – його день народження, «13» – день народження дочки, «24» – день народження сина, «38» – вік дружини, на момент виграшу в лотерею, «36» – вік переможця. Також він додав число «18» – день їхнього одруження.

Щасливі числа – дати народження рідних відомих людей

Також щасливі номери можна обирати не лише за датою народження рідних та близьких, а й відомих людей. Цікава історія трапилася із сімейною парою зі Сполучених Штатів Америки: вони вписали у квиток дату народження Барака Обами та виграли 200 тисяч доларів. Ще гравці часто використовують не тільки дні, а й місяці та роки.

Є й інший бік медалі у виборі номера лотереї, опираючись на дні народження. Про неї говорить американець Річард Лустіг у своїй книзі «Дізнайтеся, як збільшити свої шанси на виграш у лотерею».

У виданні досвідчений гравець у лотереї ділитися порадами, як виграти у лотерею. Лугіст вважає, що числа, які є в датах значущих для людей подій, дні народження, наприклад, зосереджується в діапазоні від 1 до 31, і якщо на них ставити, то шанси виграти великі суми малі. Тому що багато хто вибирає подібні числа і є більша ймовірність, що у разі виграшу їм потрібно ділитися ще й з іншими переможцями. Він рекомендує вибирати числа більш як 31, це не збільшить ваших шансів на виграш, але підвищить ваші шанси ні з ким не ділитися призом.

Які номери обирати вирішувати все ж таки вам. Це просто ще одна думка, теорія, яку знову ж таки спростовують переможці. Наприклад, гравець із Тернополя, який виграв 15 200 000 гривень у Супер Лото, вписував у квитки роки народження знайомих. А Сергій Михайлович, який виграв 107 840 гривень, відзначав у квитку дні народження близьких йому людей, важливі дати свого життя та цифри, що запали йому у серце.

Щасливі номери для кожного знака зодіаку

Для кожного знака зодіаку також визначені щасливі числа. Найвдаліші з них ми докладно описали у матеріалі Як розрахувати персональні числа для гри в лотерею? також у статті розказано як дізнатися про своє щасливе число за датою народження. Тут же позначимо, що жодні навіть найщасливіші номери не гарантують вам виграш Джекпота, якщо ви не віритимете в перемогу і не виявите хоча б трішки завзятості та волі до перемоги. Один з переможців КЄНО радить не опускати руки після першого програшу: “Якщо ви визначили собі якісь числа і вважаєте, що вони можуть бути виграшними, не треба від них відхилятися. З першого разу не вдалося, не опускайте руки: у вас безліч спроб. Швидше за все, пощастить не відразу, але треба вірити, що ці числа принесуть тобі удачу, тільки тоді це спрацює.”

Щасливі числа довкола нас

Мало хто замислюється про те, що нам кажуть числа навколо нас, що вони за своєю природою несуть у собі не тільки кількісні значення, а й щось важливіше. Тобто числа радять і направляють нас. Так вважають і багато хто з переможців УНЛ і розповідають, що найвдаліші номери для своїх виграшних комбінацій вони вибрали з тих, які їм “підкидала доля”. Багато призерів стверджують, що вибирають номери для комбінацій з номерів автомобілів. Наприклад, запам’ятовую номерний знак авто, марку якого хотіли б купити собі, або тієї машини, яку постійно зустрічають дорогою додому. Також популярний варіант при виході з дому скласти собі алгоритм: перше число для комбінації вибираю з першої цифри номера жовтої машини, другий – червоної, третій – білої.

Але найщасливіші номери приходять уві сні. Так вважає гравець, який виграв Джекпот Лото Максима – 1 318 000 грн. Чоловік захоплюється лотереями 35 років і вважає себе експертом. Він ставить свої комбінації “на сон”. Як це працює? Протягом дня він вибирає номери з тих, що зустрічаються йому протягом дня у магазині, на рекламі, по телевізору, потім відзначає їх у білеті та ставить його під подушку. “Якщо сон приємний, то комбінація може бути виграшною”, – каже переможець.

Число-талісман

Число-талісман можна вибрати на один день, на місяць, на рік або на все життя. Як навчиться визначати своє число-талісман? Для цього, як і в попередньому пункті, необхідно навчитися бачити числа навколо себе: лист календаря з написаною датою, номер трамвая, тролейбуса або автобуса, номери квартир і будинків, ціни в магазинах, номери телефонів, всі ці номери мають значний вплив на наше життя і долю в той чи інший часовий проміжок.

Далі необхідно значення чисел навколо нас записувати в блокнот або нотатки на телефоні. Підготуйте дві колонки: перша повинна бути відведена під числа, що принесли удачу, а друга – числам, що стали вісниками поганих звісток.

Протягом певного відрізка часу (дивлячись яке число-талісман ви вибираєте) уважно спостерігайте і старанно записуйте всі числа, що зустрічаються. Підбиваючи підсумки ви з подивом відзначите, що і в першому і другому списку обов’язково зустрінеться число, що кілька разів повторюється. Це і буде число, що приносять удачу і, навпаки, прикрості. Заради справедливості варто відзначити, що це ретельне заняття, але результат того вартий.

Потім ви можете вивчити своє число-талісман і використовувати його в житті, призначаючи на нього важливі заходи або вибираючи для створення лотерейної комбінації.

Нещасливі знаки

Якщо певні лотерейні номери, люди із задоволенням відмічають у білетах, то деяких більшість намагається уникати. Вважається, що вони приносять невдачу. Одні не люблять у цілому світі, а другі – лише в окремих країнах.

Чортова дюжина

Число тринадцять мало хто обирає як щасливе число. З тринадцяткою пов’язано чимало забобонів та різноманітних легенд. За поширеною версією 13-тим апостолом Таємної вечері був Юда, який і зрадив Ісуса. Передсуди досягли такого масштабу, що у багатьох готелях та будинках по всьому світу відсутні цілі поверхи із номером 13.

Італійські традиції

Мешканці Апеннінського півострова викреслили зі списків своєї прихильності 17. Воно навіює їм думки про смерть та потойбічний світ, що пов’язано ще з давньоримськими віруваннями.

Італійські традиції

Четвіркофобія сходу.

Чотири у жителів Кореї, Японії та Китаю асоціюється із суцільним негативом. А річ у тому, що його написання дещо схоже з написанням ієрогліфу «смерть». Упередження настільки поширені, що на азійських вулицях відсутні будинки не тільки номером із 4, а будь-які числа, що закінчуються четвіркою.

А у вас є улюблений набір виграшних номерів лотереї? Які, зазвичай, обираєте у білеті? Постійні комбінації, ставите навмання чи довіряєте автоматичному генератору? Поділяться своїми історіями у коментарях.

Коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *