Метод Лустіга: 7 правил для виграшу в лотерею

Прийнято вважати, що виграш джекпоту – це на 100% справа удачі. Що жодним чином вирахувати повну комбінацію неможливо. Американець Річард Лустіг намагався довести протилежне. На його думку, для виграшу головного призу лотереї потрібна лише правильна стратегія. Він був прихильником гри на власні номери (не використовував «авто»), на одну комбінацію ставив багато тиражів, намагався не пропускати розіграші.

Як зірвати джекпот

Слід зазначити, що Річард Лустіг грав в лотерею майже 25 років. Спочатку він не вигравав великих призів, але, граючи в лотерею понад 20 років, він спромігся розробити виграшну стратегію.

Скільки грошей виграв Річард Лустіг

Завдяки своєму методу він отримував звання «переможець лотереї» сім разів:

  • джекпот Florida Mega Money – $842 152;
  • кілька виграшів у Florida Fantasy 5 – $13 696, $73 658, $98 992;
  • у скретч картці він виграв – $10 000;
  • також він був призером розіграшів «білета другого шансу»: відпочинок у Лос-Анджелесі на суму $3 594 та відпочинок у Мемфісі на $4966.

Загальна сума виграшу з вирахуванням податків становила понад 1 мільйон доларів.

Як переможець лотереї витратив свої виграші?

В одному зі своїх інтерв’ю Люстіг казав: «Я був багатий і бідний, і мені набагато більше подобається багатство» і також означав, що виграш у лотерею змінив його життя.

Завдяки першому зірваному джекпоту Річард розрахувався з боргами та зробив ремонт у своєму будинку, і це стало початком його фінансової стабільності. Наступні свої виграші Річард витрачав на предмети розкоші, купив ягуар, ще один будинок за 350 000 доларів з бібліотекою, багато подорожував із сім’єю. Він також був агентом в індустрії розваг.

А ще інвестував частину свого виграшу і, звичайно ж, витратив чимало грошей, купуючи ще більше лотерейних білетів, включаючи скретч картки. Ще досвідчений лотерейний гравець вклав гроші та свій час у розробку програмного забезпечення під назвою «Lottery Maximizer». Цей проєкт, використовуючи теорію вірогідності, перевіряв різні математичні методи, зокрема й власні методи Люстига.

На жаль, Річард помер у липні 2018 року у віці 67 років. Хоча в нього були проблеми із серцем, його смерть шокувала всіх, хто його знав.

Метод гри в лотерею Річарда Лустіга

Перш ніж виграти в лотерею хоч щось Річард Люстіг багато разів програвав, але він не здавався і вирішив відповісти собі на питання як виграти в лотерею і знайти найкращий спосіб підвищити шанси на перемогу. В результаті він ставився до гри в лотерею як до роботи та витратив багато годин і самовідданості, щоби виробити свій метод гри.

Результат своєї роботи він Річард Лустіг описав у книзі на 40 сторінок, яка називається «Дізнайтеся, як збільшити свої шанси на виграш у лотерею». У своїй книзі він поділився порадами, як виграти в лотерею. Власне кажучи, в них немає нічого особливого, загальновідомі речі, але можливо комусь знадобиться, щоб упевнитись у правильності своєї стратегії гри, чи навпаки, змінити її.

виграш в лотерею
  1. Щоб збільшити ймовірність виграшу, потрібно придбати більше квитків. Недоліком цього підходу від Річарда Лустіга є велика кількість грошей, яку треба витратити на отримання призу. Тому вартість виграшу не завжди може покрити витрати.
  2. Створіть лотерейний синдикат. Власне це є одним з рішень проблеми з першого пункту.  Ви отримаєте більше лотерейних білетів, а отже всі учасники синдикату матимуть більше шансів зірвати джекпот. Мінусом є ​​те, що вам доведеться поділитися частиною виграшу.
  3. Не вибирайте послідовні цифри. Наприклад, ви хочете виграти в лотерею з п’ятьма виграшними номерами, і вам потрібно вибирати з 55 чисел. В такому випадку сума вибраних вами 5 чисел повинна бути від 104 до 176. Дослідження показали, що 70% лотерейних джекпотів мають суми, які потрапляють в цей діапазон.
  4. Не вибирайте числа, які входять в одну групу (напр., числа з таблиці множення – 5, 10, 15, 20, 25)  або які закінчуються на однакову цифру.
  5. Спробуйте зіграти в не дуже популярні лотереї, де у вас буде менша конкуренція. В них ваші шанси на виграш будуть вищі, ніж у великих лотереях з великою кількістю гравців.
  6. Багато людей ставлять на числа, які є в датах визначних для них подій. Таким чином комбінація чисел зосереджується в діапазоні від 1 до 31. Якщо ви поставите на числа більше 31, це не збільшить ваші шанси на виграш, але підвищить ваші шанси ні з ким не ділитися призом.
  7. Майте на увазі, що кожне число в лотереї має рівну ймовірність випасти в лототроні. Ви можете збільшити свій шанс одноособово зірвати джекпот, якщо використаєте не дуже поширене число. Тут в нагоді може бути статистика, яка є в кожній з лотерей УНЛ.
лотерейний синдикат

Також він закликав не грати на гроші, які заплановані на обов’язкові витрати (орендна плата, харчі і т.п.).

А ще Лустіг акцентував на тому, що гравцям, які хочуть виграти в лотерею, варто розвивати терпіння. Не варто засмучуватись через декілька програшів. Виграш в лотерею – це довготривала справа.

Лотереї України

Перш ніж виграти в лотерею хоч щось, Річард Люстіг багато разів програвав, але він не здавався і вирішив відповісти собі на питання як виграти в лотерею і знайти найкращий спосіб підвищити шанси на перемогу. В результаті він ставився до гри в лотерею як до роботи та витратив багато годин і самовідданості, щоби виробити свій метод гри.

Якщо ви серйозно налаштовані на гру, то пропонуємо почати з Лото Максима: в цій лотереї найчастіше зривають джекпоти. Потім переключитись на КЄНО – улюблену лотерею фанатів математичних розрахунків. Вже після цього можна випробувати щастя в Супер Лото – лотереї з найбільшим головним призом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *