35 років гри та унікальна стратегія: як пенсіонер з Одеси  виграв Джекпот Лото Максима

Як виграти Джекпот у Лото Максима

6 лютого у Лото Максима зірвали другий у 2023 році Джекпот. Головний приз у розмірі 1 318 000 грн виграв пенсіонер з Одеси. Зазначимо, що від першого Джекпоту Лото Максима не пройшло й місяця. Переможець уже оформив свій виграш, а ми, звичайно ж, поспілкувались з ним і розпитали як виграти джекпот Лото максима, про стратегію гри у та правила, що принесли гравцеві таку довгоочікувану перемогу.

Історія покупки переможного білета Лото Максима

15 лютого в одній з наземних точок продажу лотерейних білетів УНЛ в Одесі придбали лотерейний білет за 15 грн лише з однією  комбінацією: 02 11 36 38 41, – усі ці номери випали з лототрона під час розіграшу Лото Максима № 3040. Таким чином гравець відгадав п’ять із п’яти чисел та зірвав Джекпот.

Шлях переможця до джекпоту

Як давно ви граєте в лотереї? Чому обираєте УНЛ?

Я граю приблизно 35 років. Спершу грав у лото за типом «5 з 36» та «5 із 45». Перший білет купив через сімейні обставини, хотів виграти приз, далі, щоб відвести душу та заспокоїтись, а згодом захопився цим.

Лотереї змінювалися, однак я регулярно спостерігав і грав. Коли дізнався про КЄНО, Лото Максима, почав грати у ці лотереї. У Супер Лото теж грав від самого початку, але рідко: інколи роблю два, три варіанти ставок. Для мене це складна лотерея, в якій я майже нічого не відгадував.

Ви досвідчений гравець, чи вдавалось вам виграти великі призи за ці роки?

За 35 років великих виграшів у мене не було. У «5 із 36» і «5 із 45»  три, чотири номери відгадував .

У Лото Максима я відгадував «двійки», «трійки» і два рази відгадував «четвірки». Я вважаю, що це лото найцікавіша гра.

У КЄНО відгадував чотири, п’ять і шість номерів. Сім, дев’ять, десять не відгадував, а от вісім з десяти міг відгадувати два, три рази на рік. Це також доволі цікавий процес.

Стратегія переможця

Стратегія переможця Лото Максима

Ви сказали, що у Лото Максима вам цікаво грати, розкажіть, як проходить процес підбору комбінацій?  

Я веду  облік номерів усіх тиражів, записую їх і відстежую закономірності: які номери часто випадають, які тривалий час не випадали, у яких комбінаціях номери йдуть, – постійно шукаю якісь зачіпки,  зв’язки. Намагаюсь робити записи  щодня, не скажу, що це легко та і займає це багато часу, однак мені цікаво.

Ви ведете спеціальний журнал?

Так, щороку заводжу журнал, куди все занотовую. Час від часу проглядаю його і стараюсь відмічати для себе якісь закономірності.

Зазвичай я обираю два основних номери для комбінації, далі від них відштовхуюсь і додаю інші номери в залежності від лотереї, в яку граю. Стараюсь не обирати номери, які випадали з лототрона напередодні, у цьому мені й допомагає мій журнал. Наприклад, «10» в Лото Максима нещодавно випала, а до того не випадала 6 місяців. То я її брав в комбінації й додавав ще 2 числа, які не грали протягом двох-трьох місяців. А далі керуюсь своїми передчуттями.

Я пенсіонер, я граю у наземних точках продажу білетів, там і перевіряю комбінації. Інколи я заходжу туди, заповнюю комбінації й чекаю 10-15 хвилин. Буває так, що відчуваю, що щось не так з обраною комбінацією і змінюю її. Інколи ставлю комбінації на сон.

Ставите комбінації на сон? Як це відбувається?

Зазвичай, я ставлю на сон комбінації для Лото Максима.Це не дуже велика допомога, однак інколи спрацьовує. Після перегляду тиражів я закреслюю номери на бланкові та ставлю під подушку й у сні інколи бачу якісь підказки. Якщо сон приємний, то і комбінація може бути виграшною.

Чи ставили ви виграшну комбінацію на сон?

Ні, не ставив.

Чи є у вас якісь правила гри: одна ставка на один розіграш, чи якісь інші?

Раніше я міг ставити 20-30 комбінацій на тиждень. Зараз менше. Я додаю виграші за рік і порівнюю їх з витратами на білети, саме так визначаю кількість білетів, які можу купити, щоб не витрачати більше, ніж вигравав.

Зазвичай, граю через день, день КЄНО 2-3 варіанти ставок, день Лото Максима також 2-3 ставки. Одразу після пенсії можу і 15 на комбінацій поставити.

Дуже рідко ставлю на одну комбінацію, так я ще не вигравав. Тому надзвичайно дивно, що, поставивши лише на одну комбінацію, я зірвав Джекпот.  

Чи граєте ви у системну гру? Помножуєте ставки?

Ні,  в системну гру не граю і ставки не помножую. Раніше декілька разів пробував, але мені більше подобається класична гра.

Як обрати комбінацію, щоб виграти джекпот Лото Максима

Розкажіть детальніше про вашу виграшну комбінацію: 02 11 36 38 41

Перед тим, як виграти, я відчував, що можуть зіграти дві одиниці або числа з одиницями.  Тому поставив на «11» і «41».

Далі я думав, що має випасти «2», тож я тиждень спостерігав за цією цифрою, а вона все не випадала і не випадала, тож я продовжував на неї ставити, а паралельно ставив на «3» і «4». Часто буває, що відчуваєш «2», а з лототрона випадає +1 чи +2 цифра, тобто «3», чи «4».

Щодо «36» і «38». То у попередньому розіграші зіграло «37», тож у своїй комбінації я поставив на ці числа за принципом  +1 і -1. 

Емоції від перемоги та поради гравцям

Як ви дізналися про виграш?

Коли перед сном дивився тираж і побачив цифри, що випали, я подумав: мене розіграли. Думав: не може бути, як так, що називають усі мої числа. Я ледь дочекався 11 години, було дуже цікаво, чи ще хтось відгадав у той день «п’ятірку».  Мені повідомили, що «п’ятірку» відгадала лише одна людина. Думаю, можливо, це я. Потім уже подзвонив до служби підтримки, і мені все підтвердили – я виграв.

Після того, як ви зірвали джекпот, чи грали ви ще в лотереї та чи плануєте грати ще?

Після того, як  відгадав, день, два не грав, ніякі комбінації в голову не приходили, не було натхнення. Потім, звичайно, грав. Я граю, тому що мені цікаво.

Чи дасте якісь поради для майбутніх переможців?

Я довго грав перед тим, як виграти джекпот, але мені завжди було цікаво аналізувати, тому я не переставав грати. Якщо нема можливості зробити ставку (світла нема, зв’язку, не можу сходити за білетом), я перевіряю себе заочно. Обираю комбінацію, але не купую білет, увечері дивлюсь тираж і перевіряю, чи я відгадав, чи ні. Було якось, що якби купив білет, то виграв би приз за «четвірку».

Тож якщо вам цікаво, грайте, і ви колись виграєте!

Прочитати історію першого Джекпотиста Лото Максима у 2023 ви можете тут.

Ще більше історій перемог:

Один білет щодня – і рано чи пізно ти виграєш – джекпотист Лото Максима

Мені просто пощастило виграти джекпот – призер Лото Максима

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *