Один білет щодня – і рано чи пізно ти виграєш – джекпотист Лото Максима

22 січня онлайн-гравець зірвав другий з початку року джекпот Лото Максима, який на той момент становив 584 000 грн. Зранку того дня він придбав звичайний білет Лото Максима за 10 гривень, в якому зазначив 5 чисел: 05, 26, 33, 36, 45.

Призером виявився Олег з Черкащини. 27 січня він оформив в офісі УНЛ необхідні документи і отримав свій приз. Після цього поділився своєю стратегією гри.

Джекпот Лото Максима отримав мешканець Черкащини

Пане Олеже, розкажіть, звідки ви і чим займаєтесь?

Я живу в Черкаській області. Зараз вже пенсіонер, займаюсь вирощуванням столового винограду.

Ви так швидко зірвали джекпот після виграшу головного призу Лото Максима гравцем з Дніпра, що приз не встиг вирости. Не було розчарування з цього приводу?

Особливого розчарування не було. Я і такому виграшу дуже радий. Пригадую, що наступного дня, 23 січня, зайшов у свій кабінет на сайті УНЛ. Там в папці «Усі білети» навпроти білета Лото Максима стояла синя плашка «Великий виграш. Отримати». Ну, емоції, звісно, переповнювали.

А хто першим дізнався про ваш виграш?

Відразу розповів дружині. Вона спочатку зблідла, сказала «Не може бути». Потім вже дітям розповів.

Як довго ви граєте в лотереї?

Граю в Супер Лото і Лото Максима з самого початку їх появи. Спочатку їздив в обласний центр купувати лотерейні білети і оформляв їх на багато тиражів. Потім точка продажу лотерей з’явилась у моєму невеличкому місті – почав грати там. Як тільки з’явилась можливість придбати білет онлайн – купую тільки через інтернет, це значно простіше.

Я грав і у інші лотереї, але потім врахував, що за ті ж самі гроші призи у ваших лотереях значно вищі, тому вже кілька років граю тільки у лотереї від УНЛ.

А в лотереї УНЛ що найбільше вигравали до джекпота?

Здається, тільки «трійки» в Лото Максиму і «четвірки» в Супер Лото вгадував.

А в КЄНО граєте?

Грав лише півроку, не моя це гра. Найчастіше вигравав призи за 0 вгаданих номерів.

Поділіться своїм методом визначення комбінації.

Дивлюсь результати розіграшів за останні 3 місяці. Які найчастіше випадають, або які мені припадають до душі, ті номери і зазначаю в лотерейному білеті.

Я дивлюсь «Статистику» в лотереях, визначаюсь з числами, потім захожу на «Перевірити себе» і залишаю ті числа, які випадали 230 разів і більше.

Пам’ятаю, одного разу сформував пару номерів, яка випадала 298 разів, але у мене вона жодного разу не виграла.

Певно ж, є якісь улюблені числа?

Те, що я помічав по грі в Супер Лото, – часто випадають останні числа: 50-51-52 і ще 48. В Лото Максима: 3, 23, 26, 36, 37, 43. Власне, 26-36 я й зазначив у виграшній комбінації.

Здається, в той день, коли зірвали джекпот в 2 мільйони, я вгадав «трійки» в Лото Максима і Супер Лото. Виграв десь 200 грн і 50 грн відповідно.

В системну гру пробували грати?

Ні, жодного разу. У кого є багато грошей, той може собі це дозволити. Я ж купую виключно по одному звичайному білету на кожен тираж Лото Максима і Супер Лото. Для мене головне правило – намагатися не пропускати жоден розіграш.

Я вважаю, що виграш джекпоту – це чисто удача. І не залежить, чи ти граєш на одну звичайну комбінацію, чи в системний білет.

Я читав, що остання гравчиня, яка виграла четвертий джекпот в Лото Максима минулого року, поставила на комбінацію, яка їй наснилась. Ну ось, удача їй так посміхнулась.

А у вас є якісь лотерейні прикмети?

Вночі перед тим, як придбав виграшний білет Лото Максима, свербіла права рука. У мене завжди свербить саме ця рука до грошей.

А ще в мене дружина захоплюється ворожінням, нумерологією і т.п. І якось вона сказала, що «поставила» на мене руни.

Як давно це було?

Десь місяць тому. Значить, спрацювало.

На що направите свій виграш?

Вже вирішили придбати будинок та переїхати з села до міста. Має вистачити цих грошей. Знову посаджу виноград.

Я продовжую грати в лотереї. Планую зірвати джекпот Супер Лото в 15 мільйонів гривень.

Читайте ще одну історію перемоги у Лото Максима: 35 років гри та унікальна стратегія: як пенсіонер з Одеси виграв Джекпот Лото Максима

Коментарі

    1. Вітаємо, пані Олена!

      З головної сторінки сайту одразу можна вибрати необхідну гру та зіграти в неї. Для цього потрібно буде лише ваша електронна пошта. А оплата здійснюється з банківської картки. Детальніше про те як можна зіграти можна почитати тут https://unl.ua/uk/faq/4-32 )
      Грайте та перемагайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *