Мені просто пощастило виграти джекпот – призер Лото Максима

У неділю, 16 січня, зірвали перший цього року джекпот у лотереях УНЛ. Щасливчиком виявився гравець із Дніпра Максим. Йому трохи більше 30 років, має свій бізнес у сфері послуг. Має сім’ю, а його хобі – гра у лотерею. Максим за день до вдалого розіграшу придбав системний білет Лото Максима на 10 номерів і, до того ж, на 2 розіграші. За результатами тиражу 15 січня виграш за цим білетом становив 6006 грн, а наступного дня серед 10 чисел у комбінації білета були усі 5 номерів, які випали у лототроні Лото Максима. У такий спосіб гравець зірвав джекпот Лото Максима, який на той момент становив 1 999 000 грн. Але оскільки білет був системний, до головного призу додалися ще й виграші за вгадані «четвірки», «трійки» та «двійки» на загальну суму 49 000 грн. Разом із призом у першому тиражі загальний виграш гравця з Дніпра становив 2 054 006 грн.

Джекпотист одразу звернувся до УНЛ за своїм призом і вже за 4 дні отримав свої гроші. Після цього нам вдалося поговорити з призером і розпитати його про стратегію гри, як часто він купує системні білет (виграшний білет коштував 5040 грн) і чи є в нього «щасливі числа».

Спочатку хочемо нагадати, що таке системна гра в Лото Максима. Замість 5 номерів гравець може закреслити 6-12 чисел. Відповідно зростає вартість білета (від 60 грн до 7920 грн) та збільшуються шанси на виграш.

Як зірвати джекпот у Лото Максима за системним білетом

Як довго ви граєте у лотерею?

Почав дуже давно. Мій перший період гри – 2008–2009 рр. Тоді нічого серйозного не виграв, надії на великий приз зійшли нанівець, і я перестав купувати білети. Потім десь у 2015–2016 роках знову почав грати у лотерею. У 2016 році я виграв джекпот у Лото Максима. Тоді головний приз становив 2,4 млн гривень.

Той виграшний білет був звичайним, 5 грн за комбінацію?

Ні, тоді я виграв за системним білетом на 9 номерів.

І так сталося, що 2017 року я знову зірвав джекпот у Лото Максима на системний білет, але вже на 7 номерів (на той момент такий білет коштував 105 грн). Пригадую, тоді була унікальна ситуація. Я купив багатотиражний білет і після цього один гравець зриває джекпот, а я вгадую 5 номерів вже після нього. В результаті мій виграш становив близько 300 тисяч гривень (зараз стартовий розмір джекпоту в Лото Максима становить 500 тис. грн. – Прим.).

Напевно, було величезне почуття розчарування, коли перед вами зривають довгоочікуваний джекпот?

Звичайно, є почуття розчарування, особливо з огляду на те, що мій білет виграв головний приз лише за кілька розіграшів. Причому в людини, яка зірвала джекпот переді мною, білет був звичайний! А у своїй комбінації він вказав три числа поспіль 21-22-23, що дуже рідко випадає, і в результаті вгадав. Ну, він молодець, звичайно.

Як би там не було, але я отримав чималу суму як для виграшу в лотерею.

У вашому останньому виграшному білеті теж були цікаві пари – 30–32, 42–44, а до 20 був лише один номер – 2.

Цю комбінацію система автоматично вибрала. Але мені завжди подобалися числа після 20 та пари в районі 30 та 40. За моїми спостереженнями, дуже часто випадають саме ці номери. Але, знаючи це, все одно важко вгадати. Адже від 30 до 45 – 15 чисел!

Деякі постійні гравці починають активно грати у лотерею, коли її джекпот зростає до певної суми. У вас є таке правило?

У мене такого чіткого правила немає. Граю завжди потроху. Коли джекпот Лото Максима сягає мільйона, іноді граю у системну гру.

Моя стратегія в Лото Максима така: грати час від часу на звичайні квитки та паралельно збирати кошти для великої гри, а коли вже джекпот виріс – зіграти на десять номерів.

У вас є щасливі числа?

Пробував вираховувати номери – нічого не виходило. Цілком можливо, комусь це вдається, але мені, на жаль, ні. На мою думку, коли обчислюєш комбінацію на 5 чисел Лото Максима, можеш сподіватися виключно на удачу.

Наприклад, використав опцію «Перевірити білет», яка показує, що я виграв би у попередніх тиражах. Я відзначав там свої 12 улюблених номерів і не показувало жодного виграшу.

Усі мої виграші були у системі «АВТО».

І в останньому виграшному білеті також система автоматично визначила вам комбінацію?

Так. Я купив системний квиток з автоматично відібраною комбінацією на 10 номерів та на 2 тиражі.

А чому ви вибрали собі гру саме на 10 номерів, а не на 8 або 12?

Я перепробував різну кількість. Коли граю на 7-8-9 номерів, переважно вгадую максимум 4 числа з 5. До того ж система на 10 номерів у Лото Максима рівносильна системі на 12 номерів у Супер Лото: потрібно вгадати 50% чисел, щоб зірвати джекпот (у Лото Максима потрібно вгадати 5 номерів, а у Супер Лото – 6 номерів – Прим.). Власне тому я вибрав гру на 10 номерів, де шанси виграти найоптимальніші.

А в які лотереї, крім Лото Максима, граєте? Чи вдається виграти великі призи?

Ще в КЕНО та Супер Лото. У КЕНО вигравав максимум 50 000 грн (вгадав 8 із 10 чисел). А в Супер Лото разів десять вгадував «п’ятірку», при цьому граю небагато – купую звичайні білети і лише зрідка системні на різну кількість номерів.

А чому ви так активно займаєтесь саме Лото Максима?

У цій лотереї більше шансів виграти головний приз.

Частина гравців грає на базові білети (по 10–15 гривень), при цьому декому вдається зірвати джекпот. Інші грають цілеспрямовано на великі суми (на 1–2,5 тис. гривень). На вашу думку, чи реальний шанс за 10 гривень виграти великий приз, коли є гравці, які грають у системну гру?

Я вважаю, що варто купувати звичайні та системні білети. Наприклад, я беру 6 комбінацій та ставлю на 6 розіграшів. Мені так зручно, тому що все міститься на одному білеті. Власне на прості комбінації я 3-4 рази вигравав “четвірку” у Лото Максима. І це завжди так несподівано було: придбав один білет на «АВТО», а по ньому «четвірку» виграно.

Ну і хочу нагадати приклад зі своїм земляком, який минулого літа на здачу в iBox зіграв у Лото Максима та зірвав джекпот у 2,4 мільйона.

Ну і системна гра, звичайно, підвищує шанси. Але тут також є елемент везіння. Було таке, що поставив на 12 номерів (зараз вартість такого квитка становить 7920 грн – Прим.), а вгадав лише 2 числа.

У наших читачів у соцмережах було питання – чи ваші виграші покривають витрати на лотерейні білети? Адже це чималі суми.

Навіть не зводив баланс. Я витрачаю на гру малу частину своєї зарплати. В принципі, я відносно непогано заробляю, працюю з 8 до 19. І в мене є правило – сімейний бюджет від гри в лотерею страждати не повинен. Питання вибору між відпочинком із дружиною та грою в лотерею не стоїть ніколи.

Ось я вже зараз усвідомлюю, що цього разу міг і нічого не виграти. Адже у мене був білет на 2 тиражі, і виграв я лише у другому тиражі. І думаю, а якби я поставив лише на один тираж, то жодного джекпоту не було б.

Або знову перед вами хтось міг зірвати джекпот і здобули б 500 тисяч гривень.

Якщо бути точніше, то понад півмільйона. Адже в системі виходить багато призів за вгадані «четвірки», «трійки» та «двійки». Власне, це мені і подобається, що до головного виграшу плюсуєш безліч менших призів.

А ви граєте зараз у Супер Лото? Там уже близько 15 мільйонів гривень – джекпот.

Так. Якщо я його зірву, то зможу суттєво покращити свій бізнес та спокійно продовжити грати у лотерею.

Як ви використаєте свій виграш?

Частину грошей я спрямую на розширення свого бізнесу. Ми з товаришем вирішили вкласти кошти в один об’єкт, на який підуть призові гроші.

*До 2019 р. базовий квиток Лото Максима коштував 5 гривень. З грудня 2019 року його вартість підвищилася до 10 грн.

Читайте ще одну історію перемоги у Лото Максима: 35 років гри та унікальна стратегія: як пенсіонер з Одеси виграв Джекпот Лото Максима

Коментарі

  1. Он что душу нечистому продал что так часто крупные призы срывает? Или у него есть машина времени… Как такое вообще возможно, это магия…интересно дают ли выигрывающие в лотерею часть денег на благотворительность, или только для себя все? Чесно, интервью не очень “вдохновило” на покупку билета, так как я не из числа таких “везунчиков”. Деньги к деньгам как говориться. Как-то грустно, прям:(. Все таки приятней читать истории где выигрывают “обычные” люди, а не бизнесмены( у них и так все есть ) …как например история того кто выиграл 33 миллиона:) Вот она действительно вдохновляет, так как парень обычный, и так фартонуло. И после этого ты веришь что вдруг тебе обычному человеку тоже повезёт. Ну лототрону не прикажешь:)

    1. Не завидуйте таким людям.
      Если он сорвал один раз джекпот и продолжил играть, значит все деньги спустил.
      Таких историй полно в игорных новостях – выиграл, почувствовал фарт, не заметил как все проиграл.

      Выигрываешь джекпот – останавливайся.

    2. И всё в режиме авто. Если бы выбирал номера самостоятельно я бы не удивился совсем, а так это удивительные совпадения. Сам играю достаточно долго и порой такие неверояные совпадения бывают, что понимаю – может быть что угодно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *