Число життєвого шляху: як розрахувати та застосувати для гри в лотерею

У минулому матеріалі ми вже трохи поговорили про те, як пов’язаний життєвий шлях людини з нумерологією і як це може вплинути на гру в лотерею, сьогодні порушимо питання визначення чисел Життєвого шляху. Коротко нагадаємо, що воно таке і дамо характеристику кожному числу.

Як визначити своє число Життєвого Шляху?

Прихильники такої галузі езотеричних навчань як нумерологія за датою народження вважають, що число Життєвого Шляху є найголовнішим показником, який відповідає за таланти та схильності, долю та місію. Визначити його дуже просто. Необхідно порахувати суму усіх цифр дати народження та звести до одного просто числа методом додавання. Використати його можна для вибору номерів у будь-якій лотереї – Супер Лото, Лото Трійка, КЄНО та Лото Максима.

Розрахунок числа Життєвого Шляху

Число Життєвого Шляху: розрахунок та значення

Для чого людині варто знати число Життєвого Шляху?

Це число характеризує ваш життєвий шлях і вказує на:

  • вашу справжню природу;
  • унікальність вашої особистості;
  • кармічний борг, який вам потрібно сплатити.

Як визначити своє число Життєвого Шляху?

Для того, щоб визначити своє число Життєвого Шляху, потрібно скласти всі цифри вашого дня народження: дату, місяць і рік.

Наприклад, розшифровка дати народження уявного гравця в лотерею: 24.10.1994

Отже, гравець 1994 року народження та день народження святкує 24 жовтня. Для того, щоб визначити його число, необхідно:

  1. Розбиваємо дату народження на два числа та плюсуємо їх: 2+4=6.
  2. Далі сплюсувати цифри місяця (жовтень): 1 + 0 = 1.
  3. Після цих математичних дій слід підсумовувати числа року народження: 1+9+9+4=23.
  4. Як бачимо, останнє подвійне число, зводимо його до однозначного числа: 2 + 3 = 5.
  5. Нарешті плюсуємо всі отримані числа народження: 6 (дата народження) + 1 (місяць народження) + 5 (рік народження) = 12.
  6. Підсумовуємо цю цифру для отримання однозначного числа: 1+2=3.

Отже, число Життєвого шляху нашого уявного гравця «три» і воно притаманне творчим особистостям.

Що означає число Життєвого Шляху «три» та інші числа, дивіться нижче. А от для гри у лотерею знадобиться не тільки 5, а і 50 та будь-які інші ваші улюблені номери.

Тепер ви знаєте, як насправді можна подивитися на число народження, щоб дізнатися своє число Життєвого Шляху, тепер розберемося, що воно означає.

Число життєвого шляху

Що означає ваше число Життєвого Шляху:

1. Індивідуальність

Індивідуальність – ключове слово до вашого шляху. Ви оригінальна та ініціативна особистість. Лідер, а не підлеглий, тому можете досягти успіху у власному бізнесі, або як керівник чи директор. Вам не подобається виконувати накази інших. Ви амбітні, рішучі, ведете активний спосіб життя. У вас є впевненість у собі, почуття гумору, гордість та сила волі. Негативні вібрації: егоїзм, хвалькуватість, самовдоволення та лінощі.

Якщо ви хочете все життя відчувати себе самим собою, не піддавайтеся гордині, розумійте, що таланти та перспективи послані вас згори й це вимагає вдячності та смиренності, а не зарозуміння. Вам цілком під силу досягти в житті дуже багато, якщо будете енергійні, творчі та оригінальні.

2. Співпраця

Ви працюєте краще у групі чи з партнером. Гарний посередник, думаєте про інших. Успіх складається із безкорисливої допомоги іншим. Ви дипломатичні та миролюбні, маєте гарне почуття ритму. Намагаєтесь вдаватися до подробиць навіть у незначній роботі. Сім’я та оселя для вас дуже важливі. Негативні якості: надмірна чутливість, відмова від допомоги, низька самооцінка, не бажання ризикувати.

3. Приємний

Ви азартна, щаслива та творча особистість. Має різноманітні інтереси та багато енергії. Наділені оптимізмом, розумом та лідерськими амбіціями. У вас є потреба у самовираженні, оскільки володієте талантом красномовства. Це може виявлятися у письменницькому, акторському чи ораторському мистецтві, співах та дикції. У вас гарна інтуїція та розвинена уява. Негативні характеристики: надмірна критичність, нетерпіння, схильність до пліток та ревнощів.

Якщо ви трійка, вам звичайно характерна емоційність і вразливість. Якщо ви засмучені, то часто приховуєте це мовчанням, або ж навпаки жартами, що допомагають приховати справжні почуття. Якщо ви сердиті, то можете стати дратівливим та цинічним, сарказм – ваша зброя на поразку. Але коли ваш талант самовираження використовується у позитивному ключі, то він є найбільшою у світі силою, яка здатна надихати та окрилювати. Ця сила мобілізує інших, а вам приносить максимальне задоволення.

4. Організованість та практичність

Якщо ваше число життєвого шляху – 4, ви чесна, щира та серйозна людина, маєте терпіння та свідомий підхід, старанність та сталість. Берете на себе відповідальність, інші шукають у вас підтримки та захисту. Прагнете до порядку на роботі та вдома, може бути надто прискіпливими. Працюєте в інтелектуальній сфері, хоча й гарно вправляєтесь руками, не лякаєтесь важкої праці. Економні. Негативні якості: деспотичність, лінощі, критиканство, надмірна працьовитість.

5. Свобода

Вам подобається йти та приходити, коли заманеться. Якщо ви володар життєвого шляху – 5, ви активні, непосидючі, швидко метикуєте та любите різноманіття. Схильні до винаходів, маєте інтелектуальні та організаторські здібності. Береться одразу за багато справ. Подобається знайомитися з новими людьми, бувати у невідомих місцях, змінювати роботу. Будьте обережні та не розмінюйте даремно свої таланти, стережіться залежностей та нудних занять. Негативні вібрації: безвідповідальність та легковажність.

Якщо ви справжня п’ятірка – ваша місія осягати істинний сенс свободи. Тому у вашому житті вас часто супроводжують зміни, що вимагають уміння пристосовуватися та бути дуже сміливим. У цьому вам допоможе фізична готовність: підтримуйте своє тіло у формі. Сила та гнучкість тіла дадуть вам почуття спокою та захищеності.

6. Відповідальність

Ви повинні навчитися слугувати іншим людям, давати втіху та робити добро для всього людства. Вам подобається, щоб ваше оточення було зручним, мирним, гармонійним та красивим. Зазвичай, подобається музика, затишний інтер’єр та квіти. Любов до людей та тварин, загострене почуття справедливості пророкують успіх у благодійних та суспільних організаціях. Негативні якості: гординя, ревнощі, нав’язливість та надмірна впертість.

7. Мудрість

Число життєвого шляху – 7, характеризує спрагу до знань. Ви досліджуєте, доводите, випробовуєте та накопичуєте факти про незвідане. Ви спостережливі та наділені аналітичним розумом. Полюбляєте самотність, читаючи, роздумуючи чи винаходячи. У вас мало друзів. Вам не подобається фізична праця. Лідерство та партнерство – не для вас. Успіх очікує у професійній сфері життя. Негативні вібрації: меланхолія, байдужість, відчуженість, схильність до залежності.

8. Досягнення

Успіх приходить до представників життєвого шляху – 8 через знання, обдумані дії та операції з фінансами. Ви досягнете успіху власними зусиллями за умови рівноваги між духовним та матеріальним. Вам подобається керувати та робити все з розмахом. Маєте гарні адміністративні якості та ораторські здібності, принципові та амбітні. Число життєвого шляху 8 має негативні риси: нетерпимість, марнотратство, надмірна самовпевненість, зловживання владою.

9. Співчуття

Ви маєте терпимість та розуміння, що необхідні для життя, присвяченого іншим. До вас звертаються люди по допомогу, втіху та натхнення. Служіння людям – ваше покликання. Маєте високий інтелектуальний розвиток, талановиті, щедрі. Числам життєвого шляху 9 підходить робота у благодійних, освітніх чи лікарняних закладах – шлях до вашого успіху. Негативні якості: надмірна любов до себе, неетичність, скупість, сором’язливість та невпевненість.

Особливі числа, що визначають життєвий шлях

Існують точки зору, що серед чисел Життєвого шляху є три особливі – це 11, 22, 33, вони вважаються головними у нумерології, тому їх не потрібно складати за описаним вище алгоритмом для отримання однієї цифри. Наприклад, якщо в результаті додавання всіх чисел у вас виходить 11, їх не потрібно плюсувати як 1+1, потрібно розуміти, що 11 це унікальне число з особливими характеристиками.

Що означають особливі числа 11, 22, 33

11 – це число харизматичних людей. Найчастіше такі особистості мають дуже розвинену інтуїцію, вони знають свої сильні сторони та використовує це для допомоги та зцілення інших людей, які на своєму шляху шукають просвітлення.

Люди під егідою життєвого шляху 11 – можуть стати джерело натхнення для оточення. На жаль, ця особливість часто стикається з нерозумінням і озлобленістю цього світу.

Важливо, що це число також характерне для ентузіастів за природою. Хоч такі люди й досягають успіху досить пізно у віці 35–40 років, але цей успіх грандіозний, здатний вразити світ.
Одинадцятки командні гравці, вони дипломатичні, а їх рішення орієнтовані на людей. Також їх характерна терплячість та вишуканий смак.

До негативних рис можна віднести мінливість настрою та неконтрольовану агресію, такі люди швидко «загоряються» і можуть бути вельми нестримними у своїх полум’яних висловлюваннях.

22 – число мрійників. Люди, дата народження яких, у сумі становить 22 легко можуть втілити свої цілі та мрії у реальність. Також це число називають “числом будівельником”, а людей, які їм володіють “архітекторами”.

Люди-архітектори наділені потенціалом, таких людей просто переслідує успіх, який важливо не злякати, тому що число наділено силою допомогти людині стати як дуже успішною в житті, так і абсолютною невдахою.

Двадцять двійки потребують допомоги під час складання планів, проте коли план переходить у стадію реалізації, все беруть у свої руки, нікому не довіряють і контролюють усі протеси. Вони авторитарні, ненавидять вдавання, прагнуть ідеального результату, але часом це мотивовано виключно матеріалістичними прагненнями. Для оточення такі люди часто здаються холодними та байдужими, особливо для партнерів.

33 – визначать людей-філантропів з розвиненою духовністю. Такі особи готові допомагати людству і це для них важливіше, ніж допомога собі. 33 – це шлях безумовної любові. Якщо ви народилися під цим числом, вам потрібно не глушити в собі прагнення до самовідданого служіння й альтруїзму. Ваша місія захищати слабких, адже тридцять трійкам характерна чуйність та сумлінність. І це не жертовність, будь-який проєкт громадського служіння – це вдалий карцерний та професійний крок.

Попри незаперечні позитивні якості цього числа, багато людей, дата народження яких 33, далеко не досконалі, вони вибирають легкий шлях і не хочуть напружуватися. Також це число впливає на особисті стосунки, люди насторожено ставляться до любові та всіх її проявів. Це почуття навіть може викликати дискомфорт, вважається перепоною, яка заважає досягати цілей.

Цю інформацію ви можете використати, як інструмент для розуміння власної нумерології за днем вашого народження, а також для інтерпретації будь-яких чисел, які з’являються навколо вас, і звичайно ж для визначення ваших щасливих чисел, наприклад, для гри в числові лотереї УНЛ: Супер Лото, КЄНО, Лото Максима, Лото Трійка.

Вам також будуть цікавими такі матеріали в блозі УНЛ:

А чи ви вже визначили число, яке характеризує ваш життєвий шлях? Діляться результатами у коментарях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *