Як виграти в лотерею: прикмети

Під час спроб виграти у лотерею більшість згадають саме методи підбору номерів. Одні просто натискають «авто», другі відмічають пам’ятні дати, а треті взагалі захоплюються математичними розрахунками і регулярно їх застосовують. Проте деякі гравці вважать, що це все намарно, якщо не дотримується прикмет на виграш в лотерею. Бажаєте дізнатися більше, читайте далі наш матеріал.

Прикмети, що допоможуть виграти в лотерею

Як виграти в лотерею: прикмети

Особливі умови перемоги

Знавці відносять до таких декілька факторів:

  1. Зовнішній вигляд.
  2. Особливості мислення.
  3. Астрологія та цифри.
  4. Замови на перемогу.
  5. Речі, що приносять удачу.
  6. Символьні сни.
  7. Щасливі термінали, як загальновизнані, так і особисті.

Зовнішній вигляд гравця – переможця

Погляди відносно щасливого одягу дуже різняться від заходу до сходу. Так, по фен-шую яскраво червоний вважається кольором багатства та достатку. Але на заході люди віддають більшу перевагу чорним чи хоча б темним кольорам. До того ж на час покупки білетів варто виключити зі свого гардеробу речі у смужку чи крапку, незрозумілі барвисті візерунки. Це може налякати, і без того полохливу, вдачу. Не завадить і вдягнути якусь щасливу річ, будь-то шкарпетки, чи, навіть, білизна.

Перед найбільш грошовитими розіграшами експерти з прикмет також радять не робити манікюр та нові зачіски, не голитися та не брати з собою нічого нового.

Особливості мислення

Для наближення виграшу люди застосовують різноманітні практики з психології. Розглянемо найбільш популярні.

Особливості мислення

Візуалізація

Це не що інше, як чітке уявлення своєї мрії. Окрім простого фантазування, можна перейти до реалістичніших методів. Наприклад, зробити «Карту бажань». Що знадобиться:

  • Лист ватману.
  • Старі кольорові журнали.
  • Олівці або фломастери, канцелярський клей та ножиці.
  • Ваша уява.
  • Трохи вільного часу.

Починати слід з однієї мрії. Ви її повинні чітко уявляти. Чим більше подробиць, тим краще. Якщо серед бажань автомобіль, гортайте журнали та обирайте потрібну модель. Знайдіть світлину відповідного кольору, поруч наклейте власне фото. Можете прикрасити ватман за бажанням, написати дату, до якої плануєте зробити омріяну покупку, необхідні подробиці тощо. Головна умова – все писати у позитивному ключі, без часточки «не».

По завершенню роботи над колажем, прилаштуйте «карту» на видному місці та любуйтеся кожного дня.

Аффірмації на виграш в лотерею

Афірмації на виграш в лотерею

Це невеликі словосполучення у позитивному ключі, покликані змінити одні ваші установки на інші. Тобто змінити сам хід думок, а за ним  – і реальність, що знаходиться навкруги. Аффірмації бувають різні: для покращення здоров’я, успіх у любовних справах, отримання нової робити тощо. Тут ми розглянемо афірмації для виграшу в лотерею.

Що робити: вибрати декілька фраз, які подобаються, і повторювати їх вголос по 20 разів зранку та ввечері.

Приклади словосполучень:

  1. Я – магніт для грошей.
  2. Мої прибутки постійно зростають.
  3. Всі мої витрати приносять користь та прибуток.

Ви можете скласти власні та користуватися ними. Головне – регулярність.

Астрологія та цифри

Про нумерологію та визначення щасливих чисел ми вже писали раніше. Детальніше можна почитати тут.

Деякі гравці грають у лотерею лише в особливі дні, звіряючи їх з астрологічним календарем. Якщо паперовий чи електронний помічник пророкує багатство – гайда за білетом. Знаючи розташування планет, можна вирахувати особливий сприятливий час для різних справ.

Лотерейна астрологія

Замови на перемогу

Якщо аффірмації – винахід більш сучасний, то замови наші пращури використовували завжди. Перед посівом та збором урожаю, риболовлею та важливою зустріччю. Для кожного випадку були свої слова, що супроводжувалися певними ритуалами.

Існують вони і сьогодні, хоча і в осучасненому вигляді. НЕ менш важливим є ваш настрій успіх та віра в те, що саме це принесе користь.

Талісмани удачі

У світі існує занадто багато різних символів. Ви можете вибрати один із популярних або, взагалі, вигадати свій.

Чотирилиста конюшина

Вона є одним із найпоширеніших талісманів. Найбільш цінним вважається випадкова знахідка такої рослини у природі, особливо у купальську ніч. За повір’ям листочки означають віру, надію, любов та удачу. Звісно, у кам’яних джунглях знайти конюшину важко, тому й винайдені аналоги – підвіски із кольорового скла та металу або просто з цупкого паперу, щоб покласти у гаманець ближче до грошей.

Японський котик Манекі-неко

Інша назва талісману – грошовий котик. Найчастіше фігурку роблять із фаянсу або кераміки, вручну прикрашають розписом та наносять відповідні ієрогліфи. Звірятка покликані приносити удачу, гроші, здоров’я та любов.

Манекі-неко

Монети на удачу

Вони є майже у кожного народу. Щасливі п’ятачки, особливі китайські монети i-ching, золоті пенні або центи та багато іншого. Їх можна носити у гаманці або ж у якості підвіски на ланцюжку. Такі талісмани рекомендують не просто тримати поблизу грошей, а й використовувати для стирання захисного покриття миттєвих лотерей. Головне правило, пов’язане з монетами та купюрами: ваш гаманець ніколи не повинен бути порожнім.

Сни, що пророкують удачу

Багато переможців лотерей запевняють, що напередодні бачили особливі сни. Одні запам’ятовують номери та вписують їх у свої щасливі білети. Другі відгадують натяки і з них складають комбінації. А треті розшифровують символи, що віщують перемогу, і чимдуж мчать за покупками. Що ж у снах пророкує виграш:

  • Танок, зокрема, танець пари похилого віку.
  • Фруктовий садок, повний стиглих плодів.
  • Схід сонця або місяця.
  • Годування птахів зерном.
  • Прогулянка верхи.
  • Будь-які сни, в яких з’являються свині.
  • Випікання свіжого хліба.

У вас можуть бути власні символи, що відомі тільки вам. Тож, якщо побачили щось схожу у своєму сні, не баріться, а швиденько купуйте білет.

Сни, що пророкують удачу

Щасливі термінали

У багатьох гравців є свої особливі місця для придбання лотерейних білетів. Одні купують лише у конкретному кіоску чи магазині. До речі, найближчу точку можна знайти на інтерактивній мапі УНЛ. Другі грають лише на офіційному сайті УНЛ, а треті знайшли свою удачу в додатку.  Вибір лише за вами.

Найефективніша прикмета для виграшу у лотерею

Найкраща лотерейна прикмета

Ми не беремося судити, яка з перерахованих вище прикмет для виграшу працює краще, яка гірша. Якщо ви скористаєтеся не однією прикметою, то, можливо, ваші шанси зірвати джекпот помножиться багаторазово. Але можемо зі стовідсотковою впевненістю сказати, що найпростіший спосіб виграти у лотерею – купити лотерейний білет. До речі, ця прикмета найточніша.

Не варто мріяти про те, що ще немає. Тобто мріяти про те, як ви витратите приз, навіть не купивши білет нелогічно. А ось, мріяти про виграш, коли у вас в руках білет Супер Лото, КЄНО, Лото Максима чи Лото Трійка ніколи не шкідливо. Мріючи про щось і бажаючи чогось, ви залучаєте мрію у своє життя.

А якщо вам пощастить виграти в лотерею, а вам обов’язково пощастить, не забувайте, що гроші цінують добро. Є дуже круте кармічне правило – віддавати на благодійність 10% від доходу, адже якщо ти ділитимешся з кимось, то потім отримуватимеш більше.

Також можна дотримуватися ще одного правила: хоча б раз на тиждень, хоча б 45 гривень (середня ціна чашки кави) перераховувати на допомогу нужденним. Це стосується не тільки того, як ефективно витратити свій виграш, воно добре працює і для залучення грошей у ваше життя, у тому числі й лотерейних виграшів.

А ви використовуєте прикмети, щоб виграти в лотерею, можливо, у вас є особливі талісмани? Розкажіть у коментарях про свій досвід.

Коментарі

    1. Вітаємо, пане Іван. Дякуємо за ваш інтерес до наших ігор. Перейдіть, будь ласка, за посиланнями: https://unl.ua/uk/blitz
      https://unl.ua/uk/blitz_inst
      та випробуйте власну вдачу.Якщо у вас виникнуть будь-які додаткові питання або потреба в додатковій допомозі, звертайтесь до нашої служби підтримки. Ми завжди готові допомогти вам.
      Бажаємо вам успіху та приємних моментів під час гри!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *