Я мало не викинув лотерейний білет, який приніс мені 10 000 грн – призер Суперрозіграшу

Продовжуємо розповідати про наших призерів Суперрозіграшу Лото Максима, який відбувся в другій половині жовтня. Тоді власники 10 лотерейних білетів виграли по 10 000 гривень. Минулої п’ятниці свій приз отримав мешканець Ковеля Петро, який виявився ветераном гри в Лото Максима.

Як виграти в лотерею

Як довго граєте в Лото Максима?

Граю в цю лотерею з самого початку її створення (грудень 2008 року – Прим.). Тільки інколи, коли не міг придбати лотерейний білет, пропускав розіграші. Пригадую, що починав грати в Лото Максима, коли білет коштував ще 2 гривні.

За весь час гри вгадував двічі 4 з 5 номерів. З них один раз грав за допомогою СМС (на номер 8701). Другий раз виграв великий приз на точці продажу, яка знаходиться на автостанції Ковеля.

Ви постійно граєте офлайн, на точці продажу?

В основному граю на точках продажу. Їх в Ковелі дві. Але я створив особистий кабінет на сайті УНЛ і інколи граю онлайн.

І де більше щастить?

Я помітив, що вгадую більше номерів, коли оформляю лотерейні білети на точках продажу,  і ще коли граю в багатотиражку. Колись було два тиражі в тиждень, то мені 6 тиражів вистачало на три тижні. А тепер неповний тиждень виходить.

У мене є щаслива точка – на автостанції. Там колись вигравали мільйон і приз під час одного з попередніх Суперрозіграшів. Я вважаю той термінал виграшним, але тільки коли білети продає одна з продавчинь Валентина. Власне мій щасливий білет в жовтні продала саме вона.

Коли купували лотерейний білет під час акції, знали про Суперрозіграш?

Продавчиня мене попередила, що буде Суперрозіграш і для участі в ньому треба білет на 60 гривень. Я тоді придбав один білет на 6 розіграшів.

За ці 6 тиражів навіть «двійка» не випала жодного разу (ще один призер Суперрозіграшу також не вгадав жодного числа – Прим.). Я перевірив свій білет через сайт, і мені показало, що він не виграшний. Через це я його мало не викинув. Я ж думав, якщо він по Суперрозіграшу виграв, то має і на сайті пробиватися як виграшний. А там показує тільки виграші за номерами, які випадають в лототроні.

Аж потім дивлюсь інформацію про переможців Суперрозіграшу, а там адреса: Ковель, точка, де я купував, а далі номер мого білета.

А в інші лотереї граєте?

Постійно граю в Супер Лото, КЄНО та Лото Трійка. Якось вгадав 8 з 9 у КЄНО. Зараз приз за це – 30 тисяч гривень. А я вигравав, коли вартість білета була 1 гривня, і виграш тоді становив 2,5 тис. грн. В той час це був досить значний приз.

Колись поставив в КЄНО на 5 номерів та 14 розіграшів. І мої п’ять номерів випали на 7-й та 14-й розіграш.

 В Супер Лото найбільше вгадував тільки «четвірки».

Як визначаєте комбінації? Є якась стратегія?

Я вгадав в КЄНО 8 з 9 в такий спосіб: оформлюю білет за допомогою АВТО і починаю відштовхуватись від тих чисел, що вибрала система. З того варіанту, що випав, залишаю 1-2 цифри, а до інших додаю/віднімаю 1. Числа, відібрані в такий спосіб, для мене найбільш щасливі. Оце і вся моя стратегія.

Я вважаю, що усі математичні розрахунки нічого не дають в лотереях.

Багато гравців розповідають, що випадають числа, які відрізняються від їхніх саме на +/-1.

Так і є. Досить часто випадають числа, які поруч.

А кому повідомили про свій приз?

В першу чергу домашнім. Вони відразу навіть не повірили.

Планую розумно витрачати цей виграш на наступні ігри в лотерею. Хотілось би джекпот зірвати і ще раз зустрітись з вами.

Бажаємо всім великих виграшів! Хочемо нагадати, що джекпот в Лото Максима знову досяг 1 мільйона гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *