В моєму білеті не було жодного вгаданого номера, і при цьому я отримав 10 000 грн – призер Суперрозіграшу

Два тижні тому відбувся Суперрозіграш Лото Максима. Лотерейні білети вартістю від 60 грн 24 жовтня розігрувались в студії УНЛ. Були визначені 10 номерів білетів, за які виплачували призи в 10 тисяч гривень. Цього тижня власники цих білетів вже почали отримувати свої виграші. Один з них – киянин Дмитро – розповів свою історію гри в лотерею.

Як виграти в лотерею

Дмитре, ви купляли лотерейні білети Лото Максими заради участі в Суперрозіграші, чи постійно граєте в цю лотерею?

Я граю в Лото Максима з 2018 року. При чому граю постійно, кожного дня. Але не на великі суми: десь по три білети.

Коли побачив, що буде Суперрозіграш Лото Максима, вирішив взяти участь і придбав три білети по 60 гривень кожен (на 6 комбінацій кожен – Прим.).

Вірили в перемогу?

Як не дивно, того дня була віра у виграш. Раніше не вигравав, але тут відчувалось, що щось вийде. За день до цього зірвали джекпот, а я після такого не купую білети, тому що трохи розчаровуюсь. А потім подумав, що куплю зараз лотерею і можливо щось в мою сторону розвернеться.

Тобто тоді у вас була надія в першу чергу на Суперрозіграш?

Я би сказав, в тому числі і на це.

А ви на ті білети, які придбали на Суперрозіграш, щось вгадали? Адже там було 18 комбінацій.

Там були тільки дві комбінації на мінімальні виграші (за вгадану «двійку» передбачений приз в 15 гривень – Прим.). А білет, який виграв у Суперрозіграші, взагалі був без виграшу.

А як ви вважаєте, краще розігрувати 100 тисяч для одного призера чи по 10 тисяч для десятьох гравців?

Я більше за те, щоб були менші призи, але для більшої кількості гравців. Так більше шансів виграти і зайвий привід потрапити в офіс УНЛ за виграшем.

У вас  до цього були великі виграші?

Чесно кажучи, до таких виграшів не доходило.

І при цьому не припиняли грати в лотерею?

Увесь час продовжував грати. Я витрачаю на лотерею таку саму, яка аніскілечки не впливає на мій бюджет. Хтось купляє собі каву на 50 гривень в день, а я замість цього купую лотерейні білети.

Витрати маленькі, натомість завжди є шанс на джекпот.

Як визначаєте комбінацію?

Як такої стратегії немає, більше інтуїтивно визначаю. Уникаю послідовних чисел, також щоб не були всі номери з одного десятка, не ставлю ті, які траплялись в останні два тиражі. Також не ставлю на комбінацію, де більшість номерів закінчуються на 0.

На «АВТО» намагаюсь не грати. Там часто випадають такі комбінації, на які я ніколи не хотів би ставити: усі з перших або останніх двох десятків.

Деякі клікають декілька разів на «АВТО», поки випаде цікава комбінація.

А я люблю посидіти за чашкою кави, поміркувати, потім вже визначаю набір чисел.

Інколи користуюсь статистикою: ставлю на ті числа, які найменше або найчастіше випадали.

В системну гру на 6-7 номерів граєте?

В систему я не пробував грати, адже там вища вартість білетів. Мені не подобається в ній такий момент: якщо не збіглись числа, то вони не збігаються у всіх можливих комбінаціях.

Ви купили цей білет в інтернеті. Постійно граєте онлайн?

Граю виключно на сайті УНЛ. Це зручно в будь-якому разі. За допомогою смартфона можна придбати білет. Власне цей щасливий білет я оформив на дачі. Сидіти вдома, вираховувати комбінацію – це досить зручно. Отримувати виграші – теж легко.

Як ви дізнались про те, що виграли у Суперрозіграші? Прочитали на сайті чи з вами зв’язались з УНЛ?

Я дивився трансляцію на телеканалі «Київ». Сфотографував номери 10 виграшних білетів і відразу почав перевіряти. Один з номерів білетів збігся з моїм.

Напевно перевіряли номер разів десять?

Можливо, навіть більше.

А ви граєте тільки в Лото Максима, чи також ще в Супер Лото та КЄНО?

Я граю у всі лотереї. Цікавився Супер Лото, але коли зірвали джекпот, то у мене вогник погас до цієї лотереї. Хоча зараз він вже немаленький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *