Лотерея як надія – інтерв’ю з переможцем Суперрозіграшу Супер Лото

Інтерв’ю з переможцем Суперрозіграшу Супер Лото

Лотерея – не просто гра, хобі, можливість легко виграти великі грошові призи, а й надія. Так вважає переможець Суперрозіграшу Супер Лото, який 14 лютого виграв 678 922 грн.

Це приз за відгадані п’ять номерів 178 922 грн та додатковий приз 500 000 грн Суперрозіграшу.

Як проходять Суперрозіграші у Супер Лото та про їх переможців, читайте у наших попередніх матеріалах. 

Сьогодні розкажемо про призера з Києва, який уже забрав свій виграш в офісі УНЛ та розказав нам свою історію.

Білет та комбінація, що принесли виграш у Суперрозіграші Супер Лото

Переможець придбав свій щасливий білет 13 лютого у Києві за адресою бул. Праці, 10 (кабінет 1), м-н «3 G» за 30 грн.

Гравець обрав таку комбінацію: 07 18 23 28 36 46

Під час святкового розіграшу Супер Лото № 2385 з лототрона випали такі кульки: 7 23 27 28 36 46.

Як бачимо, п’ять номерів гравця співпали з виграшними, за що він отримав приз за відгадану «п’ятірку» та приз Суперрозіграшу, адже п’ять відгаданих номерів того вечора були найкращим результатом. За умовами Суперрозіграшу, гравець, який відгадає найбільшу категорію призу, отримає додатково до свого виграшу за відгадані номери приз 500 000 грн.

Чи пам’ятаєте, коли купили свій перший лотерейний білет?

Ми з сім’єю переселенці: у 2014 році переїхали з Донецька. Нас змусили залишити рідне місто і все, що ми там побудували: дім, бізнес – все покинули та поїхали. Тож свій перший білет я купив після того, саме у 2014. Купив не для того, щоб виграти грошей, а для того, щоб мати надію…

Розумієте, я ж був у поважному віці, коли покидав усе, що впродовж життя заробляв і будував, потім було важко знайти хорошу роботу, житло. Бувало, я лягав спати й не знав, як проживу завтрашній день навіть до обіду, що буде, не розумів, а мені 50 років. Я все життя на свої сили розраховував. Один бізнес, другий бізнес, те побудував, там побудував, якісь подорожі. Ми жили добре – були впевненим середнім класом.  А потім у тебе різко нічого нема, діти студенти, дружина безробітна, треба винаймати квартири та купувати їжу, а ти мусиш її купувати у відділі уцінених товарів.

Тому лотерея гріла душу. Я купував за мінімальну суму один білет, щоб перед сном мати надію.

Тобто купували всього лише один білет?

Я завжди купую один білет з одною ставкою. Колись в однієї людини я прочитав: якщо ти щасливий – ти виграєш з одним білетом.

Ви купуєте білети лише в Супер Лото?

Так, Джекпот 21 000 000 грн допоміг би мені. Я не знаю, у яке лото краще грати, де коефіцієнт кращий. Я просто купую білет – жодних стратегій.

До виграшу у Суперрозіграші вам вдавалось щось вигравати?

Колись ще в Донецьку ми вболівали за Шахтар, то я намагався відгадати результати матчів і виграв, здається, 200 грн. У Супер Лото приблизно п’ять разів вигравав суми, за які потім міг купити новий білет.

Ви купуєте один білет на кожен тираж?

Так. Навіть якщо кудись їду, то купую багатотиражний білет. І коли приїжджаю, то йду на точку і купую новий білет. 10 років уже так.

Ви купили свій білет у наземній точці продажу. Ви завжди купуєте білети в одному місці?

Так, мені зручно. У мене була одна точка, вона закрилась, то я через інтернет знайшов нову найближчу до мене. Познайомився з працівниками, приємні люди, спілкуємось з ними. Я інколи відчуваю сенсорний голод. Колись у мене було в підпорядкуванні до 300 людей, а зараз не так багато спілкування, я волонтерю, але все одно не вистачає спілкування. Коли приходжу на точку, ми можемо кави випити, поговорити про лотерею і про футбол. Ігрову картку заповнюю за дві секунди. Я навіть окуляри з собою ніколи не беру. Бо я не дивлюсь, що закреслюю, що попадеться, те і ставлю. А решту часу приємно спілкуємось.

Тобто кожного разу нова рандомна комбінація?

Так, що попадеться. Навмання поставив, заплатив 30 грн і все.

Чи було у вас передчуття, що ви виграєте?

Ні. Нещодавно, коли купив білет, на прощання мені казали: «Ну що, сьогодні вже виграєш», –  і ми пожартували, що сьогодні вже точно.

А про Суперрозіграш ви знали?

Так, знав, мені на точці повідомили, що сьогодні тираж особливий, що можна виграти більше. Але мені це не принципово, бо я і так щоразу граю.

Як ви дізнались про виграш?

Я у справах мав їхати, сів машину прогрівав, взяв телефон, думаю, перевірю. Дивлюсь і не вірю – невже шість відгадав, але потім бачу одну, що не збігається, думаю – хух, бо я б від  нервування на місці помер: якби шість – серце б зупинилося.

Виграного поки достатньо. Ця сума не вирішить всіх проблем, але ковтнути повітря, щось собі дозволити допоможе. Зрозуміло, що так, як було раніше, уже ніколи не буде з різних причин, але цього не повернуть ніякі гроші.

Насправді я б не хотів ніяких грошей, тільки б не було цієї бійні, навіть якщо в Донецьк я не повернусь.

Чи будете ви надалі купувати білети?

Так, обов’язково. Я ж казав: це щоб спати легше, воно мене «убаюкує». Новини подивишся, потім комуналка, оренда, треба щось, що дає надію…

А ще я буду купувати, бо познайомився з гарними людьми, тож буду ходити спілкуватися з ними. І знову ж хтось має виграти 22 млн. 33 млн колись мій земляк виграв – нам щастить у лото.

Олексій з Донецької області 6 березня 2021 року виграв 33 032 000 гривень Супер Лото. 

Щиро бажаємо, щоб і 6 номерів були за вами.

Я купую білети не стільки, щоб виграти, це певний ритуал. Так вийшло, що я виграв, я навіть ще досі не прийшов до тями.

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *