Як загадати бажання на Новий рік і через два місяці виграти Джекпот: поради від переможця Лото Максима

Поради від переможця Лото Максима

Джекпотопад у Лото Максима! Нещодавно в офіс УНЛ приходив переможець, що виграв свій Джекпот 23 січня, і вже 22 лютого головний приз зірвали знову.

1 356 025 грн виграв щасливчик з Чернівців, він відгадав п’ять номерів з п’яти виграшних і уже отримав свій приз.

Ми традиційно поговорили з жекпотистом, і він дав багато порад, що можуть допомогти виграти і вам.

Як виграти Джекпот Лото Максима: поради від гравця з 48-річним стажем

Де і коли купили виграшний білет?

Щасливий білет купили 22 лютого о 20:08 на сайті UNL.ua за 60 грн.

Майбутній джекпотист поставив на три комбінації:

13 16 20 22 26

06 10 15 22 41

09 13 16 32 36

Під час розіграшу Лото Максима № 3421 лототрон визначив як виграшні такі номери: 13 16 20 22 26.

Отже, у першій комбінації гравець попав у яблучко: 5 його номерів співпали з виграшними, що і забезпечило йому перемогу.

Друга комбінація без співпадінь, у третій – відгадано два номери.

Що для вас лотерея?

Лотерея – це моє хобі. Я граю з 1976 року, починаючи з лотереї «Спорт Лото» і у всі лотереї, що були доступні в Україні я пробував грати. Однак Лото Максима – моя улюблена лотерея, в яку в результаті і виграв Джекпот.

Чому Лото Максима ваша улюблена, за якими критеріями ви її обрали?

Як на мене, у це лото найлегше грати та вирахувати номери для комбінації.

Я, зазвичай, граю з 5-6 комбінаціями в одному тиражі. А коли отримую пенсію, то на 10 комбінацій ставлю, приблизно 5-6 тиражів підряд.

Ви купуєте білети на кожен тираж?

Так, кожного дня купую.

Ви кажете, що обираєте 5-6 комбінацій, у вашому виграшному білеті було 3 комбінації. У вас були ще білети на той тираж?

В одному білеті я обираю, зазвичай, 2-3 комбінації. І таких 2 або 3 білети беру на тираж. Мені так легше вести підрахунки.

А які підрахунки ви ведете? У вас є стратегія?

У мене є спеціальний зошит, я веду його з 2001 року. Там є записи про КЄНО, Супер Лото і, звичайно, Лото Максима. Цей зошит уже весь потертий, у ньому приблизно 30-40 сторінок, і цього уже мало. Наступний заведу на 96.

Як і що ви туди записуєте?

Кожного дня фіксую результати тиражів: які впали кульки і в якому порядку вони випали. Потім записую їх від меншого до більшого і роблю собі певну статистику. Коли я починаю обирати номери для комбінації, то проглядаю свої записи з першого до останнього листка. Зазвичай, я дві з половиною години витрачаю на те, щоб обрати номери для комбінацій.

І так щодня?

Так. Жінка свариться на мене, каже: «Прийшов з роботи, піди відпочинь…». А саме так я і відпочиваю.

Пам’ятаєте, як обирали номери для комбінації, яка принесла вам Джекпот?

Звичайно, пам’ятаю. Я обрав 5 комбінацій і однієї не вистачало, щоб купити 2 білети по 3 комбінації. Не міг ніяк вирахувати, на які ж номери ставити, і згадав, як я колись читав газету «Зиґзаґ удачі» і там була розповідь про одного гравця, який зірвав Джекпот. Він розказав, що дуже багато років грає, такий же фанат як я, і що одного разу дві комбінації обрав сам, а коли обирав третю, сказав: «Хай божа рука напише мені номери» і натис на кнопку «Авто». Я навіть записав цю фразу у свій зошит.

Тож, не міг я обрати ще одну комбінацію і вирішив зробити, як той джекпотист, кажу: «Боже, я вже так багато років граю, допоможи мені виграти Джекпот», натис копку «Авто» і виграв.

Тобто комбінація «13 16 20 22 26», яка принесла вам Джекпот, була автоматичною?

Так. Я стільки років грав і не міг виграти Джекпот, а тут натиснув «Авто» і виграв. Але мушу зазначити, що комбінація не повністю автоматичною була.  Коли комп’ютер визначив для мене автокомбінацію, я подивився на неї, зрозумів, що гарні номери, однак, я знав, що випадуть 20 і 22. В моїй автокомбінації номера 22  не було, я не пам’ятаю, який номер я прибрав, але 22 поставив. От так і вийшла комбінація, що виграла Джекпот.

А які у вас ще правила є для успішної гри?

У мене в журналі записано, що 19 годин, 19 хвилин це мій час удачі. І я стараюсь купувати свої білети саме у цей час. Але виграшний я купив 20:08.

Правила для успішної гри в лотерею

Тобто у вас є лотерейний розклад: 2,5 години обираєте номери для комбінацій і о 19:19 купуєте білети?

Так.

Але Джекпот ви виграли не за своїм розкладом і системою гри?

Так, я затримався, більше часу витратив на статистику і тільки о 20 був готовий купувати білети, але о 20:00 не варто грати, тому я почекав кілька хвилин і купив о 20:08.

До цього виграшу ваша система гри вже приносила результати?

Так, минулого року у Супер Лото я вигравав 2 600 грн. Також вигравав грошові призи за відгадані три і два номери. Вигравав і на ті гроші далі купував білети.

До речі, коли виграв 2 600 грн у Супер Лото, я теж знав ще два номери, які в результаті виграшними стали, але не вніс їх у свою комбінацію, і тому не виграв великий приз – така доля.

Ви знали, що 23 січня менше, ніж за місяць до вас, уже вигравали Джекпот Лото Максима?

Звичайно. Я за всім слідкую, читаю новини, інтерв’ю, веду аналіз, все прораховую.

До того, ж минулого року у мене було передчуття, що я виграю Джекпот і знав номери, але якось так виходило, що в комбінаціях вони тікали від мене.

Нарешті ви їх догнали?

Так. Але розкажу вам дієвіший спосіб: для того, щоб виграти Джекпот, на Новий рік треба написати записку: «Я бажаю виграти Джекпот Лото Максима» і покласти в гаманець.

Моє бажання так здійснилося, поклав у гаманець на Новий рік записку, а тепер покладу туди Джекпот.

У вас було передчуття виграшу, як це проявлялося?

Я просто відчував. А перед виграшем мені приснився сон: я на морі, море чисте, голубе, і небо таке саме. У той день моя дружина не могла спати і прокинулась десь о 5, я теж прокинувся, дивлюсь, що вона вийшла, тож взяв телефон і зайшов у свій кабінет, щоб перевірити результати. Коли я побачив, що у мене виграш, встав з ліжка, впав на коліна і почав дякувати, що здійснилася моя мрія. Показав дружині телефон, а вона: «Ти що виграв? Не може бути! Тут же дуже велика сума». Далі ми вже й спати не змогли.

Чи будете ви грати у лотереї далі?

Звичайно. Я це обожнюю, це моє хобі. Тепер хочу у Супер Лото виграти.

Є передчуття, що ви виграєте у Супер Лото Джекпот?

А от нема.  Але думаю це поки.   

Чи є у вас плани, як витратити виграш?

Так, уже знаю, як витратити всі гроші. Перше, що хочу зробити, – відкрити свій автосервіс. 

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *