Лотерея, як хобі, що принесло Джекпот 2 268 000 грн: історія призера Лото Максима

Зірвано переший у 2024 році Джекпот Лото Максима

Перший у 2024 році Джекпот Лото Максима – зірвано! Щасливчик з Дніпра відгадав п’ять номерів з п’яти виграшних і уже приїжджав у центральний офіс УНЛ, щоб оформити свій виграш – 2 268 000 грн.

Пан Віктор і його дружина Вікторія розказали нам, як виграти Джекпот Лото Максима, а ми поділимось секретом успіху з вами!

Білет Лото Максима, що приніс Джекпот 2 268 000 грн

Свій щасливий білет майбутній джекпотист купив 23 січня у місті Дніпро за адресою пр-т Гагаріна, 8-а ТК «Нагорка», Фірмова точка УНЛ. Ціна білета – 60 грн.

Віктор поставив на три комбінації, дві обрав самостійно, третя – автоматична:

  • 09 18 28 37 42
  • 14 16 38 41 44
  • 24 26 31 38 42 (автокомбінація)

Під час розіграшу Лото Максима № 3391 23 січня лототрон обрав як виграшні такі номери: 14 16 38 41 44.

Як бачимо, у другій комбінації, числа для якої гравець обирав самостійно, він відгадав усі п’ять виграшних номерів, що і стало запорукою успіху!

У Супер Лото граю з першого тиражу.

Пане Вікторе, з чого почався ваш шлях до Джекпоту? Пам’ятаєте, як купували перший білет?

Віктор: У лотереї я граю дуже і дуже давно: грав ще у «Спорт Лото», «5 із 36», пам’ятаю, ще було «6 із 49», однак найчастіше я обирав «5 із 36». Що стосується «Супер Лото», то, здається, я почав грати ще з першого тиражу.

Рік тому я майже виграв Джекпот.

Вдавалось щось виграти за ці роки?

Звичайно. Найвагоміший приз був рік тому. Я відгадав чотири номери з п’яти виграшних у Лото Максима.

Вікторія: Також ми вигравали путівку за кордон під час однієї з телевізійних ігор. Але не мали змоги тоді поїхати у подорож, діти були ще дуже малими. Нам виплатили компенсацію.

Віктор: То було вже дуже давно, а от рік тому я майже виграв Джекпот Лото Максима, мені не вистачило одного номера. Як зараз пам’ятаю, що з лототрона тоді випала кулька під номером «37», а у мене була «34».

А у Супер Лото були якісь виграші?

Теж дуже давно. Я грав зі своїм другом, і ми відгадали п’ять номерів.  А так, то більш як чотири номери не відгадував.

Граєте лише в Супер Лото та Лото Максима?

Так. В КЄНО намагався декілька разів, але то не моє.

Стараюсь не пропускати тиражі.

Як часто ви купуєте лотерейні білети?

Тут важлива система. В  Супер Лото – стараюсь не пропускати тиражі. В Лото Максима граю на той фінансовий ліміт, який ми з дружиною обговорили. За тиждень я не можу витрачати на білети більше, ніж дружина витрачає на сигарети. Колись я кинув палити і сказав, що ті гроші, що витрачав би на паління, буду витрачати на білети.

Вікторія: Тепер і у мене є стимул кинути палити.

Віктор: Деякі тиражі, звичайно, пропускаю, буває так: бачу, що гарний день сьогодні, чому б не погратися з варіантами комбінацій. У деякі дні не граю. В основному все залежить від фінансів: маю суму, яку не можу перевищувати, і це регулює гру.

Лотерея – хобі, яке може принести гарні результати.

Для вас лотерея – хобі?

Лотерея – хобі, яке може принести гарні результати.

Так. Звичайно ж, я купую білети з ціллю виграти, тому це хобі, яке може принести гарні результати, адже Джекпот – це велика сума.

Вікторія: Така собі маленька незалежність

Свій білет ви купили у наземній точці. Завжди купуєте білети в одному місці чи онлайн також граєте?

Я не прихильник гри онлайн. Я приходжу на точку продажу, спілкуюсь з оператором, беру білет, дивлюсь на поля, обираю номери, закреслюю їх ручкою, купую білет – це вже традиція.

Вікторія: у нього там, так би мовити, «свій світ».

Прим. ред: Віктор дістає з сумки стосик газет «Зигзаг Удачі», брошури УНЛ, а також паперові білети, які уже приносили йому виграші.

Віктор: Ось погляньте, я навіть білети зберігаю. Це виграшні: 20 грн, 60 грн, ще кілька по 20 грн, 30 грн, ось 141 грн, 75 грн. Тут їх достатньо.

Як я обирав номери для комбінацій у моєму виграшному білеті.

Чи є у вас своя, перевірена роками, стратегія гри?

Раніше, коли в газеті публікували результати тиражів, я їх продивлявся і робив певний аналіз. Тепер записую номери самостійно, але не завжди, інколи щось пропускаю, бо це трохи складніше самостійно слідкувати. Продивляюсь, які часто випадають, які рідше. Далі все інтуїтивно.

От, наприклад, як я обирав номери для комбінацій в моєму виграшному білеті: прийшов, взяв бланк, заповнив одне поле, дивлюсь, щось не те, закреслив. Потім ще обрав три номери, але дивлюсь, що вони один до одного не підходять – інтуїтивно все. І вже з третього разу дивлюсь і відчуваю, що підходить.

Так я склав дві комбінації, на третю фантазії вже не вистачило, і я автоматичну поставив.

Виграшний білет був вашим єдиним у тому тиражі?

Ні, ще були два білети. Я вже знав, що у мене є співпадіння, йшов на точку продажу білетів, щоб дізнатися, що робити, куди дзвонити, якщо виграв. Оператор мені розказав, що на нашій точці продажу білетів хтось виграв Джекпот, що йому вже подзвонили з головного офісу і запропонував перевірити мої білети. Я дав ті два, що не виграшні, виграшний не показав. Продавець говорить – шкода – це не ви. Я не хотів завчасно афішувати. Сам зателефонував на гарячу лінію, мій білет перевірили і розказали, що робити далі.

А як ви дізнались, що виграли Джекпот?

Я, зазвичай, на точці перевіряю білети, але інколи дивлюсь виграшні номери на сайті. От про Джекпот якраз дізнався, побачивши виграшні номери саме на сайті.

Всі хочуть виграти, а чи всі розуміють, що для того, щоб виграти, треба хоча б купити білет?

Чи будете ще грати у лотереї?

Звичайно, це ж хобі. Вчора, перед тим, як виїжджати до вас, я багатотиражний білет купив. Сьогодні багато справ, не буде коли цим займатися. Я стараюсь не пропускати тиражі. Навіть минулого року, коли ми їздили у відпуску, я знав, що два тижні не зможу грати, та купив багатотиражний білет на максимальну кількість розіграшів. Всі хочуть виграти, а чи всі розуміють, що для того, щоб виграти, треба хоча б купити білет? Тому я постійно купую.  

Вікторія: Він, і правда, майже не пропускає тиражі. Одного разу, коли Віктор проходив лікування і погано себе почував, він все одно телефонував або дочці, або сину, щоб вони купили білет. І я навіть не заперечувала, тому це, можливо, була єдина його розрада на той час, він відволікався, думав про краще.

Як плануєте витратити Джекпот?

Виграш допоможе нам розв’язувати фінансові питання, а також здійснити мрію і придбати авто.

УНЛ щиро вітає пана Віктора з виграшем Джекпоту та бажає нових, ще грандіозніших перемог!

Нагадуємо, що у 2023 році Джекпот УНЛ зривали п’ять разів. Інтерв’ю з переможцями:

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *