Святковий джекпот: як переможець зірвав головний приз 8 березня

Зірвано Джекпот Лото Максима 8 березня

Уже стало доброю традицією вигравати Джекпот Лото Максима у свята. 8 березня зірвали третій у 2023 році Джекпот Лото Максима – 1 299 191 грн. Це другий Джекпот, який виграють у святковий день, 7 січня у Лото Максима виграли 2 528 040 грн.

Переможець і його дружина уже оформили приз в офісі УНЛ і розказали про свій шлях до перемоги та поділилися секретами успіху.

Зазначимо, що Джекпот зірвали під час розіграшу Лото Максима № 3070. Переможець купив свій білет 8 березня за 30 грн і обрав дві комбінації:

  1. 05 06 11 13 26
  2. 11 13 15 19 26

У першій він відгадав п’ять з п’яти номерів і виграв головний приз.

Ви виграли Джекпот Лото Максима 8 березня, хто гра ви чи дружина?

Переможець: Цього разу я грав.  Дружина мені інколи підказує номери, але цього разу комбінацію я обирав самостійно.

Дружина: Я інколи підказую, але у чоловіка краще виходить. Його номери часто поруч з виграшними, або він «трійки», наприклад, відгадує.

Переможець: Якось дружина назвала мені номери для ставки у Супер Лото. Я їх поставив, однак якби я ті самі номери обрав ще й для Лото Максима, то відгадали б чотири номери. Тобто вона теж відгадує.

Дружина: Але не в ту лотерею, що потрібно 😊.

Як давно ви граєте в лотереї?

П: Ще до 2012 року почав. В той період було складно з роботою, маленька зарплата, тому грав в лотерею з певною надією на покращення матеріального стану.

Д: Ми тоді тільки одружилися, хотіли придбати свою квартиру і думали: було б непогано виграти якусь суму грошей.

Чи вдавалось вам в той період щось виграти?

П: Ні, суттєвих перемог не було.

Як часто ви купуєте лотерейні білети?

П: Зазвичай, я купую білети у дні, коли тиражі Супер Лото, тобто граю два рази на тиждень. Обираю комбінації для Супер Лото і Лото Максима.

Скільки обираєте комбінацій?

П: Зазвичай, ставлю на дві комбінації.

Розкажіть про вашу переможну комбінацію: 05 06 11 13 26. Як обирали номери?

П: Я належу до віри Бахаї, і у нас є молитва «Вогненний Скрижаль», яка наділена певною силою. Вперше з того часу, як я граю в лотереї, я її прочитав перед заповненням білета. Коли я закрив очі, щоб спробувати уявити, які будуть номери, мені, як в театрі, відкрилася завіса, і я побачив за нею саме ці номери.

А як ви раніше обирали номери?

П: Я не читав цю молитву, намагався опиратися на власні сили.

Тобто ви аналізували номери для ставок?

П: Ні, я взагалі не думаю, що у цьому є сенс. Лотерея – це випадкове випадіння певних номерів, а випадок – це випадок, як ти його проаналізуєш.  Я намагаюсь орієнтуюсь на свої відчуття. Коли обираю номери, розслабляюсь, намагаюсь увійти в певний стан і спробувати побачити номери, які б могли випасти з лототрона. Однак, це виходило не дуже добре.

Чому, можете пояснити?

П: Є рівень тіла і рівень душі. Для того, щоб отримати якусь інформацію, номери для комбінації, наприклад, мені треба вийти на рівень душі, і я її отримую, однак, коли повертаюсь на рівень тіла, я її забуваю. Це як зі снами: буває, зранку важко  згадати, що снилось. Ти пам’яєш, що ти там з кимось літав, а з ким саме, про що ви говорили, згадати важко. Тут те ж саме: виходить доволі приблизно, наприклад, я бачу, що перші два номери будуть до десяти, наступне число буде починатися на одиницю, далі буде йти чи «два», чи «три». Ось тому дружина і каже, що я відгадую номери «поруч з виграшними».

Головний приз 1 299 191 грн виграли в Лото Максима

Які були ваші емоції, коли дізналися про виграш?

П: Я увечері 8 березня зайшов перевірити білет, і коли побачив, що я виграв Джекпот, зрадів, звичайно. Дружині  не казав, вона тоді вже спала і, якби розбудив, вже не заснула б, вирішив, що рано їй повідомлю.

Д: Я на роботу пішла, бачу повідомлення від чоловіка, відкриваю, а там фото з сайту УНЛ і фото того, що він робив ставку. Я питаю: ти що виграв? Я вже потім не могла працювати, звичайно, відчувала радість, щастя.

Чи знаєте, як витратите виграш?

П: Так, основний план – навчатися.  Коли американці і кінці 50-тих років почали вивчати таке явище як бідність, вони відкрили один дуже цікавий процес – «коло бідності». Це коли людина не може отримати гідну зарплатню, бо в неї нема знань, однак, і ці знання (професію) вона також не може отримати, бо в неї нема часу (бо постійно працює, щоб хоч щось заробити) і грошей на навчання. Тобто, певне коло виходить: людина не може заробити гроші, які їй потрібні, щоб стати трішки кращою. Зазвичай, це коло складно розірвати, і за допомогою виграшу я хочу це зробити. Я планую пройти навчання для того, щоб заробляти самостійно приблизно стільки ж, як виграв за рік працюючи, а не чекаючи на вдачу.

Чи плануєте грати далі, чи будете змінювати стратегію гри.

П: Так, я буду далі грати. Виграти другий Джекпот шанси дуже маленькі, але можна спробувати, чому б і ні.  

Вітаємо переможця і бажаємо йому нових перемог.

Читайте історії ще двох джекпотистів Лото Максима 2023 року:

35 років гри та унікальна стратегія: як пенсіонер з Одеси  виграв Джекпот Лото Максима

Різдвяний джекпот: інтерв’ю з переможцем, який виграв 2 528 040 грн

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Коментарі

    1. Добрий день, пане Сергій!

      Ми написали детальну інформацію в листі на вашу пошту.
      Якщо виникнуть додаткові питання, будь ласка, звертайтеся, наша підтримка залюбки допоможе розібратися 🙂
      Гарного настрою а вдалої гри!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *