Як грати онлайн, коли все зачинено на карантин.

Звикли до паперових білетів та приємного спілкування з продавчинею місцевого кіоску. У неї дуже легка рука і вона завжди в курсі всіх місцевих новин. Але коронавірус вносить свої корективи – і вам краще залишитися вдома, щоб захистити себе і ту приємну продавчиню також.

Як грати вдома і розважати себе лотереями розкажемо у нашому матеріалі.

Грати онлайн вдома – легко.

Приєднатися до спільноти онлайн-гравців просто. Вам потрібен інтернет та пристрій, на якому ви зможете грати. Це може бути телефон, комп’ютер, ноутбук чи планшет.

Навіть якщо раніше ви ніколи не грали, ми підготували для вас декілька інструкцій:

Почитати про гру на сайті від реєстрації і вибору гри до отримання виграшу можна у попередньому матеріалі.

Окрема стаття про різні способи отримання виграшів .

Новий відеогайд про реєстрацію та гру.

А ще безліч порад та лайфхаків  у соцмережах – Facebook та Instagram

Розваги для виграш у лотерею.

 Числові лотереї – чудова нагода повправлятися у математиці. Заняття наукою, як відомо, не просто покращують настрій, а й продовжують життя. Пропонуємо вправи з фінансовою користю, а саме підбір номерів та аналіз комбінацій.

 Навіть, якщо раніше ви були тільки прихильником авто, зверніть увагу на наші нові методи. Вони не підтверджені статистичними даними перемог та ні в якому разі не гарантують виграш. Та вибір лототрона все одно нічим не передбачите, тож тримайте свіженькі поради для кожної гри.

Як виграти у Лото Трійку.

Потрібно обрати для розіграшу три цифри із ряду від 0 до 9, які в сумі утворять трьох значне число. Воно і принесе (або ж ні) перемогу.

Вмієте грати у Судоку? Це логічна головоломка, в основі якої той же числовий ряд, тільки без нуля. У геометричному сенсі – це квадрат 9 на 9, що розділений на менші квадрати зі стороною у 3 клітинки (як раз те, що нам потрібно для Лото Трійки).

Вирішуєте завдання, а номери однієї зі сторін вписуєте у білет.

Нагадаємо, зіграти у Лото Трійку можна на нашому сайті. Тут можна заповнити онлайн-білет, оплатити його, а згодом і дізнатися результати та вивести виграш.

До речі, головоломку також можна вирішувати онлайн. Введіть слово «судоку» у пошуковому рядку браузера. На мобільному пристрої зазирніть у GooglePlay чи AppStore.

Ідеї для виграшу у Лото Максима.

Для цієї лотереї необхідно обрати 5 номерів у діапазоні від 1 до 45. Для підбору чисел популярні різноманітні системи: повні, неповні з ключами і без. Про переваги такого методу ми неодноразово писали у попередніх матеріалах. Нагадаємо, щоб прискорити пошук:

Загальні відомості про систему.

Опис різних підходів.

Дві історії переможців з різним підходом до системної гри :

Історія Володимира.

Історія Олександра.

Зіграти у Лото Максима, як і в інші лотереї, можна на нашому сайті.

Як грати та вигравати у Супер Лото.

Це гра з найбільшим джекпотом. Він сниться та мариться українським поціновувачам класичних тиражних лотерей. Для гри варто обрати 6 чисел із 52. Задача доволі непроста. Лототрон не визнає ні математичних, ні магічних передбачень. Його вибір абсолютно невідомий до закінчення розіграшу. Тож ми пропонуємо знову пограти.

Картковий пошук.

Беремо велику колоду карт, прибираючи джокери, та пронумеровуємо її.

Почнемо з чирви: Туз -1, двійка і т далі до 10. Бубни: Туз -11, двійка – 12 … Трефи: Туз – 21.., Піки: Туз -31, десятка пік – 40. Повертаємось до чирв: валет – 41, дама – 42, король – 43. Продовжуємо ряд у тому ж порядку.

Визначилися з нумерацією. Перевертаємо карти «сорочками до гори». Навмання витягуємо 6.

Не маєте вдома готової колоди – виготовіть самостійно. Вдалий час проявити фантазію та реалізувати художні таланти. А ще можна піти далі і створити особливу лотерейну колоду. Залишайтесь вдома і творіть.

А зіграти у Супер Лото можна на нашому сайті. Відмічайте номери та сплачуйте за білети банківською картою. Вигравайте й отримуйте виграш також на карту. Виходи з дому для цього не потрібно.

Поради для успішної гри у КЄНО.

Це лотерея, яка має найбільший числовий ряд і багато можливостей, різні категорії виграшів. Детально про правила можна почитати у попередньому матеріалі чи на сайті у розділі “правила“. А для заповнення білетів пропонуємо помріяти про подорож та зіграти у географічну гру.

Нам знадобиться карта, а краще – глобус. Розкручуємо модель земної кулі і тикаємо навмання. Відкриваємо очі та уважно вивчаємо місце. Наприклад, вам попався Київ (дивно, але ж домівка завжди манить). Згадайте улюблені місця цього міста, подумки чи онлайн-путівниками прогуляйтеся столицею, почитайте трохи про історію. А от у білет запишіть координати: 30 і 50. Київ розташований на 50 градусах північної широти і 30 градусах східної довготи.  Крутимо ще раз: випав Сідней. Його координати 33 градуси південної широти і 151 градус східної довготи. Запишіть 33, а 151 попередньо поділіть на 2 та округліть у будь-яку сторону: 76.

Географічна довідка.

Координати легко віднайти на карті. Це уявні лінії, що перемежовують суходіл та водяні простори. На картах і глобусах їх, зазвичай, намальовано синім і пронумеровано. Міста, що розташовані поміж, визначайте приблизно. Ви ж розважаєтесь, а не екзамен у школі здаєте.

Зіграти у КЄНО можна онлайн на нашому сайті. Відмічайте необхідну кількість номерів, помножуйте ставку та вигравайте на нові мрії.

А як ви проводите час дома на карантині. Діліться своїми ідеями у коментарях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *