Яка найвиграшніша лотерея: 4 поради як отримати приз

Як вибрати лотерею, щоб виграти?

Як зрозуміти яка найвиграшніша лотерея?

Чули багато дивних історій про лотерею?  Хтось обирає числові комбінації, хтось робить різноманітні ставки чи обирає онлайн ігри, а хтось навіть боїться наближатися до місць продажу білетів. Та й дійсно, розмаїття ігор, існування шахрайських схем у мережі насторожує та може відлякувати. Розберемося, як вибрати лотерею, щоб грати та виграти.

4 рекомендації яку лотерею вибрати:

  1. Переконайтеся у законності.
  2. Прочитайте правила.
  3. Дізнайтесь умови отримання виграшу.
  4. Підтримка засад Відповідальної гри.

Більше порад, яку лотерею вибрати в Україні тут.

Підтримка Мінфіна – гарантія законності.

Яскраві вивіски ваблять неоновим кольором, оголошення в інтернеті обіцяють швидкі гроші, нові машини та безтурботний відпочинок. Не поспішайте одразу витрачати свої накопичення. Перейдіть нас сайт компанії та перевірте наявність дійсної ліцензії. В інтернеті у відкритому доступі міститься безліч реєстрів юридичних осіб. Мінімально необхідну інформацію можна дізнатися безкоштовно. Скопіюйте номер компанії (код ЄДРПО) у строку пошуку та дочекайтесь відповіді. Якщо код дійсний, сервіс покаже інформацію по компанії та наявність ліцензії. Одразу відмітимо, що в Україні ліцензію на проведення лотерей мають тільки три компанії – Українська Національна Лотерея, МСЛ та Ощадбанк.

Українська Національна Лотерея спеціалізується на числових лотереях. На сьогодні їх 4: Супер Лото, КЄНО, Лото Максима та Лото Трійка. Кожна гра відповідає всім нормам законодавства та проводиться відповідно до вимог Мінфіну.

Основне – дотримання правил.

Перед тим, як купувати лотерейний білет, уважно перечитайте правила та оцініть свої шанси хочаб на мінімальний виграш. Кожна гра має свої особливості. Одні проводяться щоденно, інші – кілька разів на тиждень. Також лотереї мають свою формулу, від якої залежить можливість виграти джекпот. У кожної гри свої переваги та недоліки. Коротко розглянемо кожну і розберемося яка найвиграшніша лотерея.

Лото Трійка пропонує невеликі щоденні виграші.

Оберіть один з чотирьох типів ставок гри:

Точний: ви виграєте, якщо вибрані вами номери і їх порядок збігаються з виграшними номерами і порядком їх випадання.

Довільний: ви виграєте, якщо всі три цифри вашої ставки збіжаться з виграшними номерами, незалежно від порядку їх випадання.

Точний + Довільний: ви виграєте, якщо виконується умова виграшної ставки у будь-якому з варіантів гри – Точний або Довільний. Фактично ви робите два типи ставки на одну комбінацію.

Система: Ви виграєте, якщо станеться збіг номерів вашої ставки з виграшними номерами, незалежно від порядку їх випадання.

Вартість білета всього 3 гривні. Виграти можна 250 грн за довільний порядок і 1500 грн за вгаданий точний порядок цифр.

КЄНО – класична числова лотерея, яка може вдовольнити смаки кожного гравця. Існує безліч варіантів ставок – головне, щоб ваші номери опинилися серед 20 чисел, які обрав лототрон. В ігровій картці ви закреслюєте від 2 до 10 чисел, помножуєте (або ні) ставку, обираєте кількість тиражів – до 14. Вгадавши 10 із 10, отримаєте мільйон гривень, а скориставшись помножувачем на 10, – виграєте джек пот 12 000 000 гривень. До речі, КЄНО – єдина гра, де можна отримати виграш, навіть не вгадавши жодного номера.

Супер Лото – улюблениця публіки. Лотерея із найбільшим в Україні джекпотом. Чи знали ви, що найбільший джек-пот в Україні зірвали саме в УНЛ – 33 032 000 гривень виграв гравець Супер Лото з Донецької області 6 березня 2021 року. Щоб отримати величезний джекпот, треба вгадати 6 номерів з 52. Для гравців доступні також багатотиражні і відкриті ставки. В одному білеті можна вибрати до 12 чисел, які в сумі дадуть 924 комбінації по 6 номерів. Вартість звичайного білета – 25 гривень.

Лото Максима – спрощений варіант Супер Лото. Щоб отримати джекпот необхідно вгадати 5 номерів із 45. Формула простіше, та й джекпот менший – 2 832 000 гривень на початок жовтня 2019 року. Розіграші проходять кожен день. Можна купити багатотиражний білет або зіграти по системі. Вартість простого білета на 1 гру становить всього 10 гривень.

Найвиграшніша лотерея

Як обрати виграшні номери для гри в лотереї УНЛ?

виграшна лотереґ

Для гри в будь-яку з числових лотерей УНЛ: Супер Лото, КЄНО, Лото Максима, Лото Трійка – ви можете обирати ігрові номери у своїх білетах у двома способами.

  1. Автоматично
    Натиснувши на кнопку «Випадково» під час заповнення лотерейного білета, ви обираєте режим «Авто».
    «Авто» номери генеруються лотерейною системою випадковим чином.
    Кнопкою «+ Комбінацію» ви можете додати ще комбінації, щоб збільшити шанс на виграш.
  2. Самостійно
    Якщо ви хочете самостійно обрати номери для гри, тобі визначте від 3 до 10 своїх номерів у залежності від обраної вами лотереї. Це можуть бути, наприклад:
    • дні народження родичів та друзів;
    • важливі дати;
    • щасливі числа;
    • багато гравців вважають, що аналіз попередніх тиражів лотерейної гри допомагає їм зробити більш розумний вибір для наступного розіграшу. Ви можете скористатися сервісами «Перевірити себе» та «Статистика» у всіх лотереях для детального аналізу своїх комбінацій.
    • 3 будь-які числа з попередніх тиражів і решта нові числа;
    • можна скористатися календарем: горизонталі, діагоналі, місяць, рік, декада.

Як отримати приз?

Виграш – головна складова кожної лотереї. Великі гроші – те, заради чого грають і купують білети. Та чи завжди просто їх отримати. Перед покупкою лотерейного білета уважно прочитайте правила виплат. Вони відрізняються у кожного оператора. В УНЛ за виграшем можна звернутися протягом 180-ти днів з моменту проведення тиражу. Наявність паперового білета або транзакції в особистому кабінеті – головна умова отримання грошової винагороди.

Зверніть увагу! В Україні всі виграші у лотерею підлягають оподаткуванню – 1,5% збір на підтримку армії та 18% податок для фізичних осіб.

Важливими є також терміни отримання грошей. Хтось пропонує всю суму одразу, інші – виплачують рівними платежами протягом певного часу.

Більше про те, що робити, якщо виграв у лотерею читайте тут.

Вивчіть нюанси та обирайте тільки ті лотереї, що до вподоби саме вам.

Відповідальна гра – важливий критерій безпечного вибору.

Чи може лотерея викликати небезпечну залежність? Як грати у задоволення, не перетворюючи захоплення на ігроманію? Якщо ви комплексно підійшли до вибору гри, вивчили правила та ризики, вам навряд чи загрожує лудоманія. Стережіться лотерей, які пропонують великі виграші, як альтернативний заробіток чи спосіб забезпечення сім’ї. Не купуйте сумнівні програми, які пророкують перемогу. Адже виграш у лотерею – завжди випадковість.

Оператор повинен обов’язково відповідати міжнародним принципам відповідальної гри. Українська Національна Лотерея має відповідні сертифікати від Європейської Асоціації Лотерей (EL) та Всесвітньої організації лотерей (WLA).

А ще законні лотерейні оператори сплачують податки у державний бюджет, підтримують розвиток української музики та беруть активну участь у благодійності. 

Як ви йдете до свого джек поту? Чи є у вас виграшна лотерея, як ви її обрали, поділіться секретами у коментарях.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *