У мене свій стиль гри, – переможець КЄНО виграв 150 000 грн і розказав про свою стратегію

Секрет вдалої гри у КЄНО

Виграш у День народження УНЛ

26 липня УНЛ виповнилося 26 років, і саме цей день приніс щасливцю з Броварів виграш 150 000 грн у КЄНО.

Гравець поставив на комбінацію з 6 номерів і помножив свою ставку на 10, відповідно вартість його білета була 150 грн: 10 12 20 61 69 77

Під час святкового розіграшу КЄНО № 8142 з лототрона випали кульки з такими номерами: 2 6 10 11 12 15 20 26 36 47 49 51 54 55 61 62 69 70 74 77.

Переможець відгадав усі 6 номерів у своїй комбінації, за що мав би отримати приз 15 000 грн. Однак помножена на 10 ставка збільшила його виграш на 10 і він склав 150 000 грн.

Історія успіху і кілька секретів вдалої гри у лото з перших уст

Ви завжди обираєте для гри КЄНО?

Так, уже 5 років граю саме в КЄНО. До того не часто і не стабільно грав в Супер Лото, однак з часом почав цікавитись КЄНО і тепер обираю лише цю лотерею.

Чому саме КЄНО?

Тому що тираж кожного дня і можна певний аналіз робити.

Який аналіз?

За п’ять років аналізу і спостережень я на 50 % знаю, яке число як грає: є активна фаза, є спокій чисел. Тобто у мене свій стиль, і, на мій погляд, гра, – це 50% удача, 25 % інтуїція і 25% аналіз.

Формула перемоги: удача, інтуїція, аналіз

Як ви аналізуєте номери, робите записи чи користуєтесь сервісом статистика на сайті УНЛ?

Записи не веду, дивлюсь кожен тираж і аналізую, в голові тримаю останні 8-10 тиражів. Коли ти  щодня бачиш номери вже плюс-мінус розумієш, як вони себе поводять.

Для гри обираєте більше холодні номери чи гарячі?

Що таке гарячі та холодні номери, читайте у матеріалі «Як виграти у лотерею з обмеженим бюджетом?»

Ті, що в активній фазі, ті, що часто випадають – гарячі.

Ваша виграшна ставка була на 6 номерів. Ви завжди ставите на 6?

Я починав з 10-ти у КЄНО грати. Зразу відгадав чоти номери, думаю: «Ого, це так просто!», –  і почав завжди ставити на комбінації з 10-ти номерів. Найбільше відгадував 6 і 7 номерів і доволі часто  5 і 4. Але у комбінації на 10 номерів це не дуже великі виграші, тому, проаналізувавши, я зрозумів, що формати комбінацій на 5,6,7 номерів будуть давати кращий результат, якщо вгадати номери. Так я поступово вийшов на свою стратегію: обираю комбінації в діапазоні від 5 до 7 номерів. Найчастіше граю на 5 номерів і підвищую ставку на 5.

Завжди підвищуєте ставку на 5, а у день виграшу підвищили на 10, чому?

Так, завжди підвищую на 5, цього разу інтуїція спрацювала, і я помножив ставку на 10. Я подивився на обрану мною комбінацію, і рука до 10 потягнулась, а я піддався. Перед виграшним тиражем за три дні я відгадав 5 номерів з 6 виграшних, певно щось відчував.

Ви кожного дня граєте?

Так.

Яку суми витрачаєте на білети?

Я, зазвичай, ставлю на 3-4 комбінації. І з цих білетів у мене 200-300 грн виграшів є. Десь програю, десь виграю.

Тобто ви купуєте нові білети за виграні гроші?

В основному так. Буває, що і програю, тому поповнюю рахунок, але не з закритими очима, завжди з холодним розумом – витримую баланс. Не часто, але буває, що я розумію, що мої комбінації можуть виграти, тому можу і 5, і 10 підвищити.

Як ви дізналися про виграш, якими були емоції, з ким ними поділилися?

Я подзвонив дружині. Вона не повірила, запевняла, що це афера, переживала. Я кажу: «Це все офіційно – національна лотерея». Але вона досі має сумніви, ось повернусь, сподіваюсь: вона вже повірить.

Як плануєте витратити виграш?

Планую змінити машину. Був недавно на СТО, і мені сказали, що треба багато запчастин змінити і підварити в деяких місцях. Думаю: «Ех, треба мені нова машина». Тож видно енергія пішла на те, що потрібні гроші на машину, і воно швиденько все сталося.

Чи плануєте далі грати, міняти систему.

Звичайно. Треба рухатись тільки вперед. 6 уже виграв, тепер треба виграти на 7. Мені дуже у вас сподобалось, треба частіше приїжджати.

Юлія Паламарчук

Про Юлія Паламарчук

Редактор блогу Української Національної Лотереї з 2022 року. До УНЛ довгий час працювала у сфері медіа, має досвід роботи з освітніми та юридичними платформами. В УНЛ відповідає за зв’язки з медіа та громадськістю, підготовку важливих лотерейних новин та матеріалів, які допоможуть розібратися в усіх тонкощах лотерейних стратегій. Також аналізує та оприлюднює результати усіх виграшів та веде комунікацію з переможцями, саме тому знає усі секрети лотерейних перемог з перших уст.

Переглянути всі матеріали від Юлія Паламарчук →

Коментарі

    1. Тут мешкає удача.

      З головної сторінки сайту одразу можна обрати гру яка сподобалась або в яку хочеться пробувати та зіграти в неї.

      Для цього потрібно буде лише ваша електронна пошта. А оплата здійснюється з банківської картки.

      З усіма способами гри Ви можете ознайомитись за посиланням https://unl.ua/uk/faq/29-237

      Та тут https://unl.ua/uk/faq/29-239

      Грайте та вигравайте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *