Як виграти у лотерею з обмеженим бюджетом?

Як виграти в лотерею – найпопулярніше питання у більшості людей, які хоча б раз у житті намагалися купувати білети. Не важливо це був лише один лотерейний білет, або ж по кілька білетів щотижня – всі хочуть виграти. Сьогодні ми розберемося чи реально виграти у лотерею та як збільшити шанси на виграш?

Як виграти у лотерею

Як збільшити шанси виграти у лотерею: можливості українського ринку

У світі є безліч лотерей, національні лотереї України є безумовним лідером українського ринку, а Українська Національна Лотерея надає широкий спектр лотерейних послуг. Гравці можуть виграти в класичні паперові лотереї або вибрати онлайн лотереї. Вже легендарними вважаються числові лотереї УНЛ: Супер Лото, КЄНО, Лото Максима та Лото Трійка.

На що звертати увагу, щоб виграти у лотерею: 9 простих кроків

Багато гравців купують по одному білету на кожен тираж. Вони грають регулярно, але щоразу лише однією комбінацією. Дехто вибирає багато комбінацій, хтось ставить на автокомбінації, а хтось обирає лише свої номери. Підходів до гри дуже багато, сьогодні розглянемо, на що звертати увагу, щоб збільшити шанс виграти в лотерею.

Як збільшити шанси виграти у лотерею

Виберіть правильну лотерею

Нас часто питають у яку лотерею реально виграти в Україні?

Супер Лото – найвідоміша числова лотерея в Україні, яка проводиться з 2001 року. Збудована за класичною формулою. У багатьох країнах Європи є аналоги Супер Лото. Саме у цього лото зафіксовано найбільший виграш в історії українських лотерей – 33 032 000 грн!

Тиражі проводять 2 рази на тиждень (субота, неділя). Ціна білета – 25 грн

КЄНО – це гра вибору. Століття багатої історії та безліч легенд пов’язані з цією унікальною грою. Одна з них каже, що вже 3000 років тому у стародавньому Китаї грали у лотерею типу “КЄНО”. Щовечора проводиться розіграш, де розігруються 20 номерів з 80. Ви можете вибрати від 2 до 10 номерів і збільшити ставку від 2 до 10 разів. Ціна білета – 15 грн.

Лото Максима – для гри потрібно заповнити ігрову карту, закресливши на одному або кількох ігрових полях 5 номерів із 45.
Розіграші проводяться щодня. Під час розіграшу із лототрона випадає 5 призових куль. Ви виграли, якщо вгадали два та більше призових номерів. Якщо ви вгадали 5 номерів – ви виграли Джекпот! Ціна білета – 15 грн.

Лото Трійка – ще одна відома лотерея. Кожен розіграш випадає 3 номери від 0 до 9, у тому числі формується тризначне число. Достатньо вгадати це число – і ви виграли. Розіграші проводять щодня. Ціна білета – 3 грн.

2. Купівля додаткових квитків

З метою економії деякі купують лише 1 комбінацію на гру. Грають регулярно та не витрачають багато грошей. Це розумно з погляду відповідальної гри. Щоразу ви отримуєте один невеликий шанс на перемогу. У Супер Лото середня ймовірність виграти становить 1:7, тобто переможним стає кожен 7-й білет. Якщо він тільки один, шанси виграти не дуже великі, особливо для отримання великого призу. Тому правило – що більше білетів, то вищий шанс у рази збільшить ваш шанс виграти лотерею. Хоча бувають і винятки.

Історія Ірини з Києва
Лотерея – це випадковість. 7 грудня 2019 року Ірина з Києва виграла 63 436 гривень у Супер Лото. Вона не грає постійно, лише час від часу купує білети на сайті УНЛ. Ось і того дня, 6 грудня, був настрій для лотереї. Зробила лише одну ставку без будь-якої стратегії.

До речі, забирати виграш Ірина прийшла разом із батьком. Він гравець із великим досвідом, купує лотереї вже не перший рік. Але великий виграш дістався саме доньці, яка купує квитки зрідка. Переможниця каже, що гроші не витрачатиме. Вона збирає на свою секретну мрію, тож виграш доповість до накопичень.

3. Приєднуйтесь до команд Синдикату за ставками

Вдале рішення при обмеженому бюджеті – об’єднання у синдикат. Насамперед вам необхідно знайти кілька однодумців, яким ви довіряєте, та укласти з ними усний чи письмовий договір.

Домовитеся про всі нюанси та поєднайте разом свої зусилля, а найголовніше – бюджети. У такий спосіб ваш 1 білет перетворюється на 2, 3 або навіть 5, залежно від кількості учасників.
Ми неодноразово розповідали про особливості утворення синдикату. Детальна інструкція про створення та функціонування допоможе впоратися навіть новачкам.

Такий підхід нерідко дає щедрі результати. Хорошим прикладом є переможниця Ірина з Києва, яка створила успішний синдикат зі своєю подружкою. Про успіхи киянки в КЄНО можна почитати в опублікованому раніше інтерв’ю.

4. Метод регулярної гри

Метод регулярної гри на одну комбінацію виправданий, коли йдеться про усталений набір чисел. Ви старанно відзначаєте одні й самі номери і очікуєте схильності фортуни. У такому випадку пропускати тираж небажано. Адже, згідно з жартівливим законом Мерфі, загадане з’єднання випаде з лототрону саме у пропущений розіграш.

5. Дотримуйтесь своїх номерів

Однак історія деяких наших переможців показує, що навіть не беручи участі в кожному розіграші, можна виграти, ставлячи від тиражу до тиражу одні й ті самі номери.

Історія Івана з Черкас

Іван із Черкас 4 вересня 2023 року зірвав джекпот Лото Максима у розмірі 1 429 000 гривень і розповів як грати в лотерею не витрачаючи багато грошей.
“Я граю в лотереї не більше чотирьох разів на місяць і витрачаю на білети не великі суми грошей, але іноді, коли є така можливість, обираю системну гру”, – пояснює переможець. Саме системна гра і принесла йому перемогу, але його техніка гри в лотерею також викликає зацікавленість, адже 8 років з першої своєї гри і до перемоги він грає однією комбінацією.

«Я завжди ставлю одну й ту саму комбінацію. П’ять чисел: “5” – день народження дружини, “6” – мій день народження, “13” – день народження дочки, “24” – день народження сина, “38” – вік дружини. Цього разу додав: «18» – день нашого одруження та «36» – мій вік», – поділився джекпотист.
За 8 років ця комбінація суттєвих виграшів не приносила, але чоловік не здавався і зрештою виграв джекпот. Гравець не планує змінювати свою стратегію та продовжує купувати квитки з тією ж комбінацією.

Ще одна постійна комбінація принесла перемогу у Супер Лото. Вікторія з Києва 5 років грає один чи два рази на тиждень, дівчина купує завжди однаковий білети на 4 комбінації (1) 20 25 26 40 41 49; 2) 05 12 19 25 41 45; 3) 11 16 28 29 34 49; 4) 01 12 14 23 36 49) та витрачає на нього 80 гривень. Вона стверджує, що ці комбінації майже завжди приносять їй невеликі виграші: “цей білет на чотири комбінації майже завжди приносить мені якісь виграші. Невеликі, до 100 грн., але і це приємно. Якось навіть вигравала суму до 5 000 грн. За ці виграші я зазвичай купую нові білети».

Такий принцип гри у лотерею приніс їй виграш -92878 грн 23 лютого 2023 року. Щобільше, вигравши великий приз дівчина не змінила стратегію гри, вона продовжує купувати один білет з тими ж комбінаціями, з вирахуванням виграної, сподіваючись виграти і джекпот Супер Лото.

6. Вибір гарячих та холодних номерів

Стратегія гарячих та холодних номерів піде постійним гравцям, які люблять аналізувати комбінації.

Гарячі номери – це номери куль, які випадають найчастіше в певній лотереї.

Наприклад, у Супер Лото за 2311 розіграш найбільше випадали номери 42,5,15,33

Холодні – числа які найрідше випадали у певній лотереї.

Найменше з лототрону Супер Лото випадали: 40, 37, 39, 2, 45

Номери, що найчастіше випадають і не випадають, можна визначити за допомогою зручного сервісу на сайті УНЛ – «Статистика». У розділі представлена ​​таблиця із двох колонок: зелена, показує які числа випадають із лототрону і скільки разів; помаранчева – кількість розіграшів, що пройшла після останньої появи кульки у тиражі.

7. Не вибирайте поспіль

Чи можна виграти у лотерею 7 разів? Так, американцю Річарду Лустігу вдавалося виграти 7 головних призів, зробив він це завдяки своїй стратегії, яку виробив за 25 років безперервної гри. Свій метод він описав у книзі «Дізнайтеся, як збільшити свої шанси на виграш у лотерею». Розглянемо кілька його правил:

  1. Не вибирайте послідовні цифри. Наприклад, ви хочете виграти в лотерею з п’ятьма виграшними номерами, і вам потрібно вибирати з 55 чисел. У такому разі сума вибраних вами 5 чисел має бути від 104 до 176. Дослідження показали, що 70% лотерейних джекпотів сума виграшних чисел потрапляє до цього діапазону.
  2. Не вибирайте числа, що входять в одну групу (наприклад, числа з таблиці множення – 5, 10, 15, 20, 25) або закінчуються на однакову цифру.
  3. Деякі люди ставлять на числа, що є в датах значимих їм подій. Таким чином, комбінація чисел зосереджується в діапазоні від 1 до 31. Якщо ви поставите на числа більше ніж 31, це не збільшить ваші шанси на виграш, але підвищить ваші шанси ні з ким не ділитися призом.

8. Вибирайте стратегію пропущених тиражів

Американські гравці радять замість купувати по 1 комбінації кожен тираж, обійти кілька розіграшів, а всю зекономлену суму витратити на один. Як це працює у наших реаліях?
Наприклад, ви щодня купуєте Лото Максима вартістю 15 гривень. Отже, за тиждень ви витрачаєте 105 гривень. Їх можна перерозподілити на 1 тираж і придбати відразу 7 білетів. Тут уже можна спробувати повну систему на 6 номерів або зіграти у неповну. А можна все довірити авто чи розподілити усі 45 чисел між білетами. Порядок визначайте на власний розсуд.

9. Грайте у менш популярні ігри

Ще одну важливу пораду, як збільшити шанси виграти в лотерею, дасть вже відомий нам Річард Лустіг. Він вважає, що реально виграти в лотерею можна, якщо грати в не дуже популярні лотереї, де у вас буде менша конкуренція. У них ваші шанси на виграш будуть вищими, ніж у великих лотереях з великою кількістю гравців.

У якій лотереї більше шансів на виграш?

Яка лотерея має більше шансів на виграш?

У які лотереї можна виграти? Якщо ми говоримо про числові лотереї УНЛ, то ваші шанси такі:

  • у Супер Лото – 1 до 7;
  • менше шансів виграти у КЄНО. При грі на 10 номерів шанс виграти від 1 до 9; при грі на 2 номери 1 до 16;
  • у Лото Максима – 1 до 11;
  • у Лото Трійка за точно ставці шанс виграти 1 до 1000, довільної на 3 – 1 до 33, а довільної на 6 – 1 до 167.

Чи можна виграти в лотерею з математичної точки зору?

Загальні шанси виграти в Лото Максима складають 1:11. Це означає, що, купивши одразу 7 білетів на гру, ви вдвічі збільшуєте свої спільні шанси отримати кілька невеликих виграшів або навіть зірвати джекпот. До речі, джекпот Лото Максима за 2019 рік було виграно 10 разів. Історії переможців та методи їхньої гри абсолютно різні. Отже, ви також можете опинитися серед щасливчиків.


Чи реально виграти у лотерею

Грайте в насолоду

Який би спосіб, щоб виграти в лотерею ви не вибрали, пам’ятайте! Грати в лотерею – це розвага, яка при вдалому збігу обставин може вас збагатити. Вибирайте методи до смаку, пробуйте нові стратегії та користуйтеся безпечним способом гри. Купити білети українських лотерей Супер Лото, Лото Максима, КЄНО або Лото Трійка можна на офіційному сайті УНЛ. Для гравців онлайн часто проходять додаткові розіграші, з якими можна отримати не тільки виграш у лотерею, але й багато цікавих призів.

Діліться своїми лайфхаками, наприклад, як у матеріалі У мене свій стиль гри, – переможець КЄНО виграв 150 000 грн і розказав про свою стратегію, у коментарях. Усім вдалої гри та великих виграшів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *