Найкраще вкладення під час карантину: інженер Микола з Києва виграв у Супер Лото.

Інженер Микола з Києва виграв 119 091 гривню у Супер Лото у першому весняному тиражі. 2-го квітня він отримав виграш та охоче поділився своє історією.

Особливості розіграшу Супер Лото

Киянин купив 4 комбінації у режимі авто ще 28.02 одразу на 2 тиражі:

05 07 14 26 37 45
04 05 13 32 48 50
03 08 23 32 44 49
06 24 26 33 44 49

Серед них виграшними виявилися тільки дві – одна на 20 гривень, а друга – на 118 995 гривень. Числа 12, до речі, не виявилось у жодній комбінації гравця.

Виграшні номери тиражу 1973 досить цікаві: 8 12 23 32 44 49. По-перше, вони рівномірно розподілені по десятках, а по-друге, серед них є обернена пара 23-32. Ще цікавіше стає, якщо порівняти її з комбінацією попереднього тиражу: 6 12 31 44 45 49. Збіглися одразу 3(!) числа, а інші знаходяться у безпосередній близькості. У цьому розіграші нам також зустрічається пара, але підрядна: 44-45.

Щасливий термінал.

Переможну картку киянин заповнив у кіоску «Державні Лотереї» на вул. Декабристів, 3. Уважні читачі могли помітити, що цей термінал уже згадувався в череді виграшів Супер Лото. Киянка Наталя, яка захоплюється футболом та грою у кіно, саме тут купує лотереї. До неї є й ближчі точки, але ходить вона обирає не їх. А от Микола, герой сьогоднішньої історії, купує там час від часу.

Нарешті, секрет успіху кіоску «Державні Лотереї» на вул. Декабристів, 3 розгадано:

  • Привітні продавці з «легкою» рукою. Завжди посміхнуться, дадуть пораду та побажають удачі.
  • Зручне розташування біля ринку. Можна зайти по дорозі за покупками.
  • Гравці, які щиро вірять у свою перемогу.

Після завершення карантину неодмінно завітайте саме туди перевірити свою удачу.

Особливості гри переможця.

Микола грає близько 5 років, але не постійно. Серед улюблених ігор Лото Максима та Супер Лото. Білети переважно купує спонтанно, коли є настрій та бажання для гри. Ніколи не вираховує числа, а  довіряється лише комбінації авто, розраховуючи виключно на удачу. Вибір лототрона все одно передбачити неможливо, тож авто нерідко вгадує результат ігри, хоча б частково.

Поради переможця.

Тож особливих секретів, що сприяють перемогам Микола не має. Працює інженером, грає у задоволення та вірить у свою перемогу. А ще, киянин має раціональне мислення, тому за часів невизначеності вирішив одразу розпорядитися своїм виграшем. Адже в умовах самоізоляції та необхідності постійно залишатися вдома телевізор чи не найвдаліша покупка. Тож тепер сім’ю Миколи буде радувати нове придбання і не дасть заскучати на карантині.

Ще раз вітаємо нашого переможця! Всім бажаємо вдалої та приємної гри.

Коментарі

  1. З кожним розіграшем тиражу будь якої лотереї від УНЛ схиляюсь до думки що це ЛОХОТРОН. Адже граю в лотереї від УНЛ з 2002 року і найбільший виграш був 105грн хоча і купував різну кількість і різних містах та в різних точках продажу а також грав за системою.

    1. Доброго дня. Перемога у лотереї – випадковість. Хтось купує 1 випадковий білет і виграє великий грошовий приз, а хтось грає роками – і лише іноді виграє невеликі гроші. Переконатися у чесності розіграшів, ви можете на власні очі, взявши участь у роботі тиражної комісії. Детальніше можна ознайомитися https://unl.ua/uk/news/komisiya, а також надіслати заявку на електронну пошту [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *