10 міфів про лотерейні стратегії.

У пошуках джекпоту ми намагаємося знайти все нові й нові методи. Перестаємо грати у задоволення, нервово добираючи числа. Хтось навіть витрачає кошти на сумнівні лотерейні калькулятори та програми, що обіцяють великі виграші. Читайте основні міфи щодо лотерейних стратегій, тримайте гроші якомога далі від шахраїв та вигравайте у лотерею.

Міф 1. Стратегія, яка заснована на статистиці.

Багато гравців аналізують різноманітні статистичні дані для підбору номерів. Вони виписують результати минулих тиражів, збирають номери, що випадали найрідше та найчастіше, добирають пари та групи чисел. Чи спрацьовує це? По-різному. Одного разу щастить, а другий раз – все повз.

Пам’ятайте! У кожному тиражі кожна кулька має однаковий шанс на випадіння, який не залежить від попередніх тиражів.

Але. Якщо вам подобається будувати графіки випадінь, аналізувати великі обсяги даних, на нашому сайті для цього всі можливості. Ви можете: завантажити результати всіх попередніх тиражів, подивитися найпопулярніші числа і перевірити «щасливість» комбінації.

Головне – добирати номери і грати у задоволення.

Міф 2. Число 13 – найневдаліше число в лотереї.

Так вважають багато гравців. Джекпоти з числом 13, дійсно, зривають набагато рідше, але тільки тому що цей номер не вибирають гравці. Доказом цього є аналіз джекпотів Супер Лото і порівняння цих комбінацій з усіма іншими. Детальніше читайте тут.

Міф 3. Прості числа з’являються частіше.

Так само можна сказати: числа кратні 5-ти з’являються частіше (або рідше, як вам до вподоби).  Ще можна навішати ярликів на парні/непарні номери, відраховувати через 3 або 9. Насправді не існує ніяких точно підтверджених даних про випадіння певних номерів.

Міф 4. Найкращий час для гри, коли джекпот великий.

Для початку задайте собі питання: як розмір джекпоту вплине на мою гру? Розмір бажаного призу вище, але чим погано виграти 3 мільйони. До того ж надто високі джекпоти зазвичай приваблюють багато гравців, а значить приз може дістатись не лише вам.

Один переможець другої категорії Супер Лото при отриманні виграшу сказав: «Коли я побачив результати лотереї, перша думка була: хоч би тільки я вгадав ці 5 номерів».

Міф 5. Дати народження, вік, річниці – погані числа.

Тут просто наведемо декілька фактів:

Міф 6. Не вибирати естетично привабливі комбінації.

Пам’ятаєте, ми вже казали, що кожна комбінація має однаковий шанс на перемогу. Подружжя із Запоріжжя Єлизавета та Віктор позначили номери з календаря по діагоналі і виграли 1 618 000 гривень у Лото Максима. Інтерв’ю тут.

Міф 7. Авто дає більше шансів на перемогу.

Підтверджених даних немає щодо виграшності способу вибору номерів – самостійно чи автоматично. Ми розпитуємо майже кожного переможця і відповідь у всіх різна. Позначення номерів – справа часу і вподобань кожного гравця.

Міф 8. Виграють тільки ті, хто багато грає.

Купуючи більше білетів у межах одного розіграшу, ви збільшуєте ймовірність виграшу. Але отримують призи і зовсім випадкові білети.

У 2019 році киянка Ольга спізнилася на літак і сумно гортала стрічку соцмереж, коли на очі втрапила реклама Супер Лото і акції Super Music Weekend. Ольга придбала білет і зареєструвала його для участі в акції. Що з цього вийшло можна подивитися у нашому сюжеті.

Міф 9. Виграти можна тільки на щасливому терміналі.

Вірогідність цього твердження можна перевірити у двох статтях:

Джекпоти Супер Лото

Джекпоти Лото Максима

Загалом гравців приваблюють: зручне розташування пункту продажу та приємні продавці. Деякі вибирають гру на сайті УНЛ і повністю цим задоволені.

Міф 10. Купувати білет в останній момент до початку розіграшу.

Цікавий міф, який пов’язаний з певним фактом недовіри до лотерейної системи в цілому, а саме до автоматичної передачі даних у центральний лотерейний комп’ютер. Завдяки цим даним комп’ютер після розіграшу визначає виграшні та невиграшні білети та дає змогу робити таку перевірку кожному окремому лотерейному терміналу. На результат це вплинути не може, оскільки лототрон не під’єднаний до цієї системи.

Детальніше почитати про розіграш можна на сайті.

Коментарі

    1. Доброго ранку, Валерій.

      Подивитись розіграш онлайн Ви можете в меню “Трансляції” за посиланнями https://youtu.be/0mCuQYbNsvQ та https://youtu.be/ULbGOQPaEs4

      У приміщенні Студії встановлені 2 онлайн камери. Камери в режимі реального часу транслюють (показують) що саме в даний момент часу відбувається в приміщенні Студії. Трансляція відбувається з використанням сервісу відео-хостингу youtube. Трасляція відбувається в 12 годинному інтервалі, тобто під час перегляду трансляції Ви можете відмотати і подивитися, що відбувалося раніше (відмотати можна на 12 годин часу назад).

      Також Ви можете особисто прийняти участь у проведенні розіграшу і все побачити на власні очі, для цього потрібно натиснути на кнопку “Хочу на розіграш” меню “Трансляції” сайту https://unl.ua/uk/stream.

      Ваші пости не цензуруються, це такий захист від спаму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *