Чому грають у лотерею: 5 причин популярності.

Лотерея – популярна розвага у всьому світі. Сотні тисяч людей купують білети і очікують виграші. Світ змінюється. Виникають нові релігії, держави, міста змінюють свої назви, сучасні професії витісняють минулі види заробітку. Розваги стають іншими – інтернет поступово переформатовує реальність у багатьох сферах життя. Та є те, що залишається не змінним з часів прадавнього Китаю – лотерея.

Що ж так приваблює людей усього світу в усі часи?  Розберемо основні плюси.

успіх

1. Лотерея може змінити життя.

Можливо, це саме той рушійний фактор, що змушував людей купувати білети у стародавньому Римі та Китаю і стимулює купувати сьогодні. Великі мрії потребують великих грошей. І не кожен у змозі ці гроші заробити. Але перед лототроном рівні усі, незалежно від віку, соціального статусу і матеріального становища. Один простий білет може змінити все, особливо, якщо він дає шанс на джекпот понад 29 мільйонів гривень.

2. Добрі справи.

Лотерея вигідна самій державі та її народу. Коштом податків наповнюється державний бюджет, підтримується розвиток соціальних проєктів, фінансується культура та спортивні заходи. Благодійну діяльність часто провадять самі лотерейні оператори, обираючи ту чи іншу сферу.

Українська Національна Лотерея вже вкотре опікується українською музикою, виступаючи генеральним партнером конкурсів «Золота Жар-птиця» та M1 Music Awards. Детальніше читайте тут.

charity

Часто гроші жертвують й самі переможці, в залежності від своїх уподобань. Одні допомагають дітям, другі піклуються про безпритульних тварин, а треті розбудовують храми. Вигравши джекпот чи просто велику суму грошей, гравці виправляють не тільки своє матеріальне становище, а й роблять подарунки родичам та друзям.

3. Лотерея дає надію.

Це відчуття приємного очікування після придбання лотерейного білета й аж до самого тиражу. І якщо в цей раз великі гроші не скорились, людина все одно відчуває себе причетною до чогось більшого. Радість перемоги та легкий присмак розчарування. Відмічання номерів в ігровій картці щоразу запускає особливий механізм – нові мрії і сподівання. В залежності від суми головного призу, надії можуть суттєво відрізнятися – від нової пари черевичків до острова в Атлантичному океані.

мрії

4. Можливість розім’яти мозок та потренуватися у математиці.

Ви полюбляєте головоломки, а математика була вашим улюбленим предметом у школі? Аналізуйте не тільки із задоволенням, а й з користю для гаманця. Деякі гравці роками збирають виграшні комбінації, детально їх розбирають та виписують у спеціальні зошити. Вони вдумливо заповнюють лотерейні білети та очікують схильності лототрона.

Така стратегія у 2019 році принесла джекпоти Лото Максими Юрію Григоровичу зі Львова та Володимиру з Харкова.

синдикат

5. Час із рідними та друзями.

Черговий тираж – гарний привід зібратися у родинному колі чи веселою компанією друзів. Нашвидкуруч організувати синдикат. Він може бути одиничним, а може перерости у справжнє захоплення і підкорити не один мільйон. Головні умови:

  • Гарний настрій всіх учасників;
  • Добровільна участь;
  • Ніяких займів;
  • Дотримання правил.

Визначтесь із лотереєю та гайда обирати номери. У світі відомі виграші синдикатів, організовані у пабах та ресторанчиках.

Лотерея може стати доброю сімейною традицією, приводом поділитися своїми успіхами з ближніми.

Переможець акції Super Music Weekend подарував свій виграшний квиток доньці, яка і відвідала музичну премію телеканалу M1.

А які ваші причини гри у лотерею? Можливо, у вас є свої сімейні лотерейні традиції?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *