Як пов’язані українські лотереї та музика?

Надходження з лотерей – це не просто податки та прибутки. Гроші Української Національної Лотереї працюють над розвитком української культури. Фінансування музичних премій Золота Жар-птиця та  M1 Music Awards вже стало доброю традицією.

Музична премія Золота Жар-птиця

Першу музичну нагороду заснували у 1996 році на базі Таврійських ігор. Спочатку статуетки вручали на фестивалі у Каховці. Згодом – з 1999 року запустили окреме шоу в Києві, у найбільшому палаці мистецтв «Україна». З 2004 премія припинила своє існування, але у 2018 завдяки Українській Національній Лотереї отримала друге життя. Нагороди одержали і відомі співаки, що формують тренди, – Олег Винник, Альоша, і зовсім нові імена – гурт KAZKA, KADNAY.

У 2019 році УНЛ продовжила добрі справи, підтримавши 10-ту церемонію вручення. Проривом року став оновлений український гурт DILEMMA. «Шаленій» – запаморочливий хіт скорив серця прихильників і став справжнім відкриттям. До речі, премія – не єдина колаборація української лотереї і сучасного поп-гурт. 1 серпня унл спільно з музикантами розіграли 5 крутих iPad серед поціновувачів ігор Лото Максима, Лото Трійка, КЄНО та Супер Лото. Результати можна переглянути на офіційній сторінці акції

Музичний канал M1 – хедлайнер української культури.

Знакова для вітчизняної естради премія M1 Music Awards вже другий рік поспіль підтримується Українською Національною Лотереєю. Нагородження та виступи артистів проходять на сцені Палацу Спорту. Глядачі мають унікальну можливість почути своїх кумирів разом в одному місці. Замість того, щоб придбати квиток на Олег Винник концерт та окремо почути пісні Насті Каменських, достатньо відвідати захід M1.

На п’ятій премії будуть оприлюднені переможці у номінаціях Співак та Співачка Року, кращий колектив, хіт, номінації Рок, Червона рута та Золотий Грамофон. Нові обличчя шоу-бізнесу та виконавці, які збирають багатотисячні стадіони, зберуться разом на одній сцені, щоб підбити підсумки та порадувати фанів. Унікальне шоу музики, світла та різноманітних спецефектів обіцяє бути абсолютно неперевершеним. Цікаво, чи стали б можливими всі задуми продюсера премії Тіни Кароль без підтримки УНЛ.

Super Music Weekend.

Та на цьому підтримка УНЛ не закінчується, а тільки починається. На честь подяки своїм постійним та новим гравцям Українська Національна Лотерея оголосила вибухову акцію. УНЛ дарує не просто два квитки на музичну премію «M1 Music Awards. П’ять»,  а й нереально круті вихідні у столиці. Двох щасливчиків оберуть 26 листопада. Що приготовано для переможців та їх пари.

  1. Трансфер до Києва.
  2. Проживання у готелі.
  3. Вечеря у ресторані.
  4. Два квитки на «M1 Music Awards. П’ять».
  5. Відвідування Червоної доріжки.
  6. Відвідування грінрум (зіркового атріуму).

Переможці матимуть змогу не тільки потанцювати під хіт Время и Стекло дим, замилуватися із глядацької зали NIKITA LOMAKIN або Michelle Andrade, а пройти поруч із зірками Червоною доріжкою. Зробити круті селфі на заздрість друзям в Instagram та кайфово відтягнутися на танцполі.

Взяти участь просто. Для цього достатньо у Супер Лото зробити ставку від 15 гривень. Придбати білет можна у наземних точках або на сайті. Головне зробити це з 1 по 25 листопада та зареєструвати білет на сторінці акції. Уважно заповнюйте контактні дані, щоб у разі перемоги УНЛ змогла оперативно зв’язатися з вами.

Не зволікайте! В лотереях вигравайте!

Купити білет Супер Лото                         Зареєструвати білет Супер Лото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *