Секрети числової лотереї розкрито: переваги та інструкція для виграшу.

Числова лотерея – два дивовижних слова, що одночасно приваблюють прихильників математичного аналізу і тих, хто вірить в удачу. У чому ж секрет популярності числової лотереї. Які її переваги та як вигравати, читайте у новому огляді.

Що таке Числова лотерея

Це різновид лотереї, в якій гравець може обирати власні числа для гри або ж скористатися генератором випадковостей.

Зародження азарту.

Починалося все з КЄНО. Саме у Стародавньому Китаї бере відлік лотерея. Звісно, за тисячі років гра зазнала багатьох змін. Та, не зважаючи на різні обставини та історичні події, класичне КЄНО і сьогодні популярне у багатьох країн, у тому числі й в Україні.

Детальніше про вітчизняне КЄНО можна дізнатися з попередніх матеріалів:

Великі джекпоти сьогодення.

Окремим відгалуженням стали лотереї з чітко визначеною формулою та джекпотом, що зростає від тиражу до тиражу. В деяких присутня бонусна кулька, інші ж обходяться без неї. В останніх кожен простий білет дає однаковий шанс на виграш.

Популярні сьогодні є в Україні й у світі. На розіграші PowerBall, EuroJackpot, EuroMillions та багатьох інших чекають з надією та нетерпінням мільйони гравців. В Україні ж беззаперечна пальма першості належить Супер Лото, проте найчастіше зривають джекпоти у Лото Максима.

Прості рішення для розваги.

Окремий вид числових лотерей – Pick 3 або 4. Інша назва Cash 3 (4). Потрібно вгадати тричі число від 0 до 9. Виграші невеликі, але і ймовірність отримати гроші досить висока.

В Україні такий вид відомий під назвою Лото Трійка.

Переваги числових лотерей.

Чому вони мають шалену популярність і великі джекпоти. Розглянемо найбільші плюси:

  1. Єдиний вид лотерей, в якій гравці обирають власні номери. А значить, тут можна проявити і фантазію, і потренувати математичні навички. Вписати улюблені числа, які не підводять. Це дає свободу вибору і дозволяє кожному використовувати свою стратегію.
  2. Контроль витрат. Тиражі зазвичай проходять декілька разів на тиждень, деякі щоденно. Тобто треба купити білет, дочекатися розіграшу, щоб звірити результат. А потім чекати ще мінімум добу до нового тиражу. Можливість виникнення залежності в таких умовах вкрай низька.
  3. Джекпоти, які постійно зростають. Така практика популярна у більшості лотерей. Не вгаданий приз першої категорії переходить на наступний тираж, щоразу збільшуючись.
  4. Рівні умови для всіх. Відсутні накопичувальні бонуси для конкретного гравця. Пощастити може, як новачку, так і досвідченому.
  5. Однаковий функціонал онлайн та паперового білета. Зручно грати та перевіряти результати, навіть при відсутності поблизу наземної точки продаж.
  6. Можливість об’єднуватися з друзями для продуктивної гри. Лотерейні синдикати популярні в Україні та за її межами. Є чимало випадків виграшів у таких групах.

Як виграти у числову лотерею?

Це головне питання, яке постійно чи періодично задають собі всі гравців. Відповідь на нього проста та очевидно – грати. Тобто купити хоча б один білет. Для когось виграш стає запланованим результатом постійної участі та ретельного розрахунку. А хтось випадково купує білет на решту та зриває великий джекпот. Реально все.

У цьому можна самостійно переконатися, почитавши різноманітні історії переможців.

Щоб дізнатися більше про стратегії для гри в цілому чи для якоїсь лотереї окремо, зазирніть до розділу «Лайфхаки для виграшу».

А щоб перевірити стратегію на практиці або дізнатися, чи сподобається вам числова лотерея – просто купіть білет.

Результати чекаємо у коментарях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *