Юрист Олексій з міста Бровари виграв 75 913 гривень у Супер Лото.

Кінець квітня виявився неабияк щасливим для Олексія з міста Бровари на Київщині. Лотерейний білет приніс йому одразу 75 913 гривень. Не довго роздумуючи, щасливчик отримав гроші вже за тиждень у центральному офісі УНЛ та люб’язно відповів на декілька запитань.

Особливості розіграшу Супер Лото.

Чоловік купив 2 комбінації у павільйоні «Фотоекспрес» на вул. Короленка, 58. Того разу вирішив скористатися режимом авто. І, як виявилося, недаремно.

12 23 24 26 27 37
09 13 15 18 20 47

Дивовижний вибір лототрона збігся з чудернацькою комбінацією термінала одразу на 5 номерів. Таке поєднання спростовує розповсюджену пораду про рівномірне розподілення номерів по площині білета. Про непопулярні стратегії нещодавно писали у спеціальному огляді.

Лототрон Супер Лото 22 квітня 2020 року обрав наступні кульки: 09 15 18 20 47 49.

Як бачимо, одне число знаходиться у межах 1-го десятка, далі відразу 3 у межах другого і ще два номери розташовані у п’ятому десятку.

Як грає переможець?

Олексій купує лотерейні білети Супер Лото близько 2 років. Спочатку грав не постійно, а зараз намагається не пропускати жодного тиражу. Проте багато білетів не купляє. Числа заповнює щораз по-різному. В основному вписує власні комбінації. Завчасно нічого не вираховує, а відмічає номери, що впадуть в око під час заповнення білета.

Цікаво! Режимом «авто» Олексій користується зрідка, приблизно у 20% випадків. Але саме випадковий вибір терміналу приніс великий виграш.

Виграні гроші для приємних емоцій.

Між щасливим тиражем та отриманням виграшу минув лише тиждень. Тож Олексій навіть не встиг спланувати, на що витратить приз. Але, неодмінно, на щось приємне!

До речі, переможець поділився своїми планами і щодо джекпоту, про який він, звісно, щораз замислюється в очікуванні результатів. Це буде великий світлим будинок з собакою і багато-багато подорожей для яскравих емоцій та гарного настрою.

Порада для гравців.

Тому, хто стукає, неодмінно відкриють. За таким девізом Олексій живе та грає. Ви ніколи не виграєте у лотерею джекпот або невеликий приз, якщо не купите білет. Неважливо, авто чи власні числа. Головне – придбати хоча б 1 комбінацію на найближчий розіграш та вірити у свою удачу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *