Щасливі номери автомобілів та невгадана дюжина – історія призера в Супер Лото

Минулої суботи киянин оформив через інтернет білет Супер Лото, а за кілька годин виграв 83 656 гривень. Він вибрав три комбінації, виграшною виявилась наступна: 07, 11, 24, 38, 43, 46. Замість 38 в лототроні випала 12. У вівторок, 13 липня, він прийшов за виграшом і поділився своїми рецептами успіху гри в лотерею.

Як довго і в які лотереї граєте?

В лотереї УНЛ граю з 2009 року. Пам’ятаю, як того ж року вгадав п’ять чисел, але мій приз склав 8 тисяч гривень, бо тоді загальна сума ділилась на трьох призерів. Зараз на руки отримаю набагато більшу суму.

Пробував раніше грати в системну гру, зараз зазвичай ставлю на 4-5 комбінацій. Цього ж разу заповнив лише три набори чисел.

Я намагаюсь не пропускати розіграші Супер Лото. Крім нього граю в КЄНО і Лото Максима, інколи в Лото Трійка.

Вас від джекпоту відділяла лише одна цифра. Як ви відреагували, коли зрозуміли це?

Справа в тому, що я й хотів поставити на 12. Я ще досі не усвідомив, що в такому випадку могла бути зовсім інша сума. Коли розповів дружині про вгадані 5 чисел, вона жартома запитала, а чому не 6 номерів вгадав? До того ж у одного з друзів 12 числа день народження, і дружина питала, чому ж я не поставив саме на цей номер.

Особливих емоцій щодо виграшу не було, адже я вже давно граю. Я більше засмучуюсь, коли вгадую 5 з 6, або ж 4 з 5 у КЄНО.

Як визначаєте числа, на які граєте?

Щасливі числа я визначаю за датами народження та за певними ситуаціями, які трапляються в той момент. Дивлюсь, які кульки випали в останні розіграші, які вже давно не випадали.

Буває, що звертаю увагу на номери автомобілів. Наприклад, побачив на паркінгу машини і того ж дня випадають числа, які були на номерах цих автівок. І я думаю, а чому ж я на них не поставив?

Зрідка грав в «АВТО», коли не було часу на розрахунки. Але більше трьох чисел не вгадував.

Раніше грав в системну гру в Супер Лото. І зараз оце думаю, якби в останню суботу зіграв по системі (на 7 чисел), то у мене було б дві п’ятірки, і відповідно інший приз.

Чи були якісь передчуття в день розіграшу?

Того дня я проїжджав неподалік офісу УНЛ і в мене було передчуття, що я відвідаю його. Згадав, що бував в офісі на Березняках, Подолі, а тут ще ні разу. Як бачите, все збулось.

Що порадите іншим гравцям?

Треба грати регулярно. Під час гри людина слідкує за цифрами, у нього відкладається в голові ця інформація. І вже потім ти відчуваєш, які кульки випадуть. Якщо давно не грав і навмання заповнив карточку, то нічого не буде. Ну хіба в режимі «АВТО» щось випаде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *