Передноворічні виграші у КЄНО: інтерв’ю з переможцями.

Друга половина грудня виявилася багатою на виграші у КЄНО. Вигравали, як на сайті unl.ua, так і у наземних точках по всій країні. Від заходу до сходу українці купували білети улюбленої лотереї. У всіх були абсолютно різні методики. Одні обирали авто, другі вписували улюблені номери, хтось помножував ставки, а хтось залишав, як є. Індивідуальний вибір кількості номерів у білеті (від 2 до 10) дозволив кожному проявити себе.

У матеріалі поговоримо про двох переможців з Києва. Дочитайте до кінця і дізнайтеся, як новачку виграти 50 000 гривень у КЄНО.

Подарунки під ялинку для найдорожчих – розповідь молодої мами Наталі.

Наталя з Києва виграла 60 000 гривень у КЄНО. Перемогу приніс 6824 тираж, що відбувся 16 грудня. До речі, КЄНО – улюблена лотерея пані. Вона експериментує з кількістю номерів, помножувачами ставки та просто грає у своє задоволення приблизно впродовж року на сайті.

З поміж усіх методів – переможниця обрала гру на 9 номерів і помножила у двічі. Вона витратила всього 20 гривень на білет, який у той же день приніс їй виграш у 60 тисяч.

Наталя – молода мама, яка знаходиться у декретній відпустці по догляду за однорічною дитиною. Останнім часом відкрила для себе багато нових хобі. Жінка любить читати, вишиває бісером картини, а ще грає у лотерею. Раніше вона купувала паперові білети у кіосках «Державні Лотереї», проте це потребувало додаткового часу й викликало незручності. Зараз обирає числа лише на сайті. Іноді відмічає режим авто, іноді вписує пам’ятні та важливі дати, а іноді – просто позначає навмання. Каже, що результат все одно однаковий і різниці немає, за якою системою обирати числа.

Виграні гроші киянка планує витратити на подарунки для рідних на Нових рік. Буде продовжувати грати та сподіватися на нові виграші. Іншим гравцям Наталя радить вірити у перемогу та купувати лотерейні білети на вдачу.

Секретні стратегії Олексія пророкують великі виграші у КЄНО.

Другим переможцем щедрого тижня КЄНО виявився інженер Олексій. Його виграш не надто великий, але від цього не менш приємний. 50 тисяч гривень киянин виграв у 6825 тиражі лотереї КЄНО. Грає чоловік недавно, лише близько 2 тижнів, але відразу ж відкрив для себе переваги онлайн гри на сайті unl.ua та розробив власну методику.

4 принципи стратегії Олексія:

  1. Режим авто для підбору чисел.
  2. Щоденна гра
  3. Гра тільки на 10 номерів.
  4. Обов’язкове помноження ставки удесятеро.

Ці прості правила швидко принесли щасливчику виграш за 8 вгаданих номерів із 10. Без помноження ставки він отримав би скромні 5 000 гривень, та десятикратний множник зробив свою справу.

Виграні 50 000 гривень чоловік витратить на свої власні потреби. Каже, що нього є ще один секрет гри, але відкривати для широкого загалу його не хоче. Пообіцяв повернутися за ще більшим виграшем і розкрити всі таємниці переможного отримання грошей.

Іншим гравцям Олексій бажає перемоги та власних відкриттів.

Коментар

  1. А мне 2019 успеха не принес, играю с ноября2017, В 2018 были и 30000 и 5000,а в этом мелочь, надеюсь 2020 будет наваристый, как наш БОРЩ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *