Три складові перемоги: історія успіху призера Супер Лото.

Ростислав Олександрович виграв 107 678 гривень у 2011 тиражі Супер Лото. За тиждень він вже отримав гроші в центральному офісі Української Національної Лотереї та розповів свою стратегію гри.

Щасливий тираж Супер Лото

Щасливий білет чоловік купив завчасно – 12 липня на сайті УНЛ. Для гри обрав 1 комбінацію:

06 17 20 21 45 51

З лототроном трапилася розбіжність лише в 1 номер. Лотерейна машина обрала 11 замість шістки, відміченої у білеті: 11 17 20 21 45 51.

До речі, комбінація має декілька цікавих особливостей:

  1. 3 числа закінчуються на 1: 11, 21, 51.
  2. Є підрядна пара 20-21.
  3. Відсутні числа з першого та четвертого десятка.

Не дивлячись на всі нюанси, розіграш Супер Лото 15 липня приніс Ростиславу Олександровичу 107 678 гривень.

Історія гри у лотерею.

Чоловік грає з середини 80-х років. Захоплення лотереєю почалося з тиражів Спорт Лото у СРСР. Про історію радянських лотерей можна почитати у одній з попередніх статей.

Гідним продовженням класичних лотерейних традицій стала числова тиражна лотерея Супер Лото. Одна з важливих переваг – можливість самостійно обирати числа. Випробовувати різноманітні стратегії, застосувати повні та неповні системи, довіряти долю режиму «авто». А ще тут найбільший джекпот України, за який так і хочеться позмагатися.

Кожен розіграш відбувається з дотриманням усіх норм українського законодавства. Подивитися на лотототрони, що визначають долі мільйонів, можна на спеціальній сторінці сайту УНЛ.

Стратегія переможця Супер Лото.

Ростислав Олександрович, як досвідчений гравець, має виважений підхід до гри. Він грає онлайн і намагається не пропускати жодного розіграшу Супер Лото. Зазвичай, купує мінімум 3 комбінації:

  1. Постійний набір. Декілька років тому він же ловив «четвірку».
  2. Комбінація в режимі «авто».
  3. Числа, що припали до душі саме у цей момент.

Якщо бюджет обмежений – купує тільки 1 білет із постійним набором номерів. Коли ж з’являються додаткові кошти, може зробити системну ставку.

Плани на виграш.

Ростиславу Олександровичу нещодавно виповнилося 60 років. Він працює охоронцем і веде активний спосіб життя. Захоплюється плаванням і футболом. На виграні гроші нарешті придбає собі річний абонемент у сучасний басейн поруч з домом. Переважну частину призу витратить на здоров’я.

Чоловік вже 12 років доглядає матір після інсульту. Тож кошти будуть дуже доречні – адже завжди потрібні ліки та медичні огляди.

Порада для гравців.

Щоб виграти – треба грати. Доля може посміхнутися кожному!

Коментарі

  1. Почему то не получается смотреть 2 онлайн камеры с лототронами в студии , особенно это хочется видеть вечером когда идёт подготовка съёмки тиража , постоянно виснет тайминг и возвращает на пару часов назад. На качество интернета не жалуюсь.

    1. Добрый день, Владимир! Уточните, пожалуйста, что Вы подразумеваете под словами “виснет тайминг”. Если на изображении появляется крутящийся кружочек, значит в данный момент идет загрузка видео из онлайн-хостинга youtube. Чаще всего такое бывает при слабом соединении или неполадках с интернетом, или же при увеличенной нагрузке на канал (проверьте соединение с интернетом и обновите страницу). Возможно, стоит очистить кэш интернет браузера и перегрузить устройство.
      Для детализации можно обратиться в нашу службу поддержки 0 800 807 807.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *